10. rész

1.8K 96 0
                                    

Gyötrő gondolataim miatt hamar elszundikáltam, és álmodtam is, de nem akármilyet. Valami buliban lehettünk a csajokkal, (hol máshol) amikor megláttam Ericket és odarohantam hozzá megölelni őt. Ő viszont többet akart ennél és vágyakozva nézett végig rajtam. Eltoltam magamtól, de elindult az egyik zene, amit a mai próbán is használtunk, így visszarántott és erőszakos mozdulatokkal tudatta, hogy az van, amit ő akar. Nekem ez nagyon bejött és szenvedélyes táncba kezdtünk, majd hirtelen képszakadás és már az ágyban hemperegtünk, ugyanolyan hévvel, mint ahogy a táncparkettet otthagytuk. Mondanom sem kell, hogy az extázistól remegve ébredtem fel, majd szomorúan pillantottam körbe, de nem találtam álmaim férfiját sehol.

És engem néznek leszbinek... Ha látta volna az a vén fasz, hogy mit műveltem az ágyban Eróval álmomban, akkor megkérdőjelezhetetlen lenne számára, hogy a szexi fiúkák vonzanak. Na mindegy, nem kell senkinek bizonygatnom ezt, úgyhogy el is tereltem a gondolataimat a témáról.

Felöltöztem, reggeliztem és elkezdtem a hétre készülni. Az egyetemen edző képzést végeztem, ott is pontosabban az úszásra szakosodtam, mivel a táncbaleset után ez volt a rehabilitációm legfontosabb mozgásneme. Így a vízben lubickolás oktatásából diplomáztam, majd az utolsó évben OKJ-vel szereztem meg az oklevelemet a táncoktatásra is. Bár a táncot jobban szeretem, a kerületi uszodában rendszeresen tartok órákat és vízi aerobikot, amit főleg az idősebb nénikék és a szülés után, alakjukat visszanyerni vágyó anyukák értékelnek és látogatnak.

Szóval ezeknek az edzéstervét állítottam össze, majd excelben összedobtam a jövő havi terembeosztást a táncsulinak is, és ezzel majdnem elment az egész napom.

- Mi van ribi? - kérdezett kedvesen Lindus, mikor felvettem a telefont.

- Semmi, veled? - kérdeztem vissza, közben a holnapi kajámat készítettem elő.

- Jól mondta a Dávidka... Tényleg búvalbaszott vagy mostanában! Mi bajod? - érdeklődött.

- Őszintén? - kérdeztem, majd drámai hatásszünetet tartva folytattam mondanivalómat. - Fogalmam sincs hallod. Csak vagyok. Nem megyünk el hétvégén megint valahova? Nem kell buli, csak egy fröccs a rakparton? - húztam fel a szemöldökömet, mintha látná.

- Yeeees Bitch! Csak ketten vagy a többiek is? - érdeklődött a létszám felől.

- Ahogy akarod, csak megőrít a négy fal... Már mindjárt szeptember és kurvára egy évet várhatunk a következő nyárig... Szeretném kihasználni - fejeztem be a gondolataim megosztását, és bár nem láttam őt, tudtam, hogy hevesen bólogatva helyesli minden szavamat.

- Értettem Boss! - nevetett a vonal másik végén.

- Na legyél jó, jóccaka! - köszöntem el tőle.

- Csóóók!

Leraktam a telót, elkészült a kaja és beugrottam az ágyba filmezni. Ahogy helyezkedtem egy nagy koppanást hallottam, majd a padló irányába néztem. Felvettem az ágyról legurult gyűrűt és forgatni kezdtem. Persze pár másodperc múlva felhúztam a hüvelykujjamra, mert a többiről lecsúszott, majd elindítottam a filmet.

Este totál bealudtam, de időben keltem, így ráérősen készülgettem az usziba, amikor csengettek. Csak a postás volt, de egy hatalmas csomagot hagyott a küszöbömön, amit alig tudtam becipelni a nappaliba. Kinyitottam és káprázott a szemem a gyönyörtől. Egyből alábbhagyott az ujjongásom, amikor megláttam, hogy apám küldte, de végül mégis mosolyogva bontogattam álmaim ajándékát.

A dobozban volt egy kisebb álvány, amin vállfákon sorakoztak szebbnél-szebb GueGuere ruhák, ami elengedhetetlenek az edzésekhez. Legnagyobb példaképeim Daniel és Desirée is ezt a márkát viselik, így régóta vágyam volt beszerezni egy ilyen együttest, erre kapok ettől a köcsögtől 7 különböző szettet.

"Kösz a csomagot" írtam gyorsan e-mailben neki, majd elindultam az uszodába.

B A B A B Ó | ByeAlexWhere stories live. Discover now