36. rész

1.3K 89 0
                                    

Óvatosan simított végig az arcomon, majd hosszú és édes csókba feledkeztünk. Levette rólam a pulcsimat, majd a hajamba túrt és megfogva a nyakamat húzott fel a székről. Helyet cseréltünk és az ölébe ültetett, de ajkaink egy másodpercre sem váltak el egymástól. Egy laza mozdulattal kikapcsolta a melltartómat, majd a keverőpultra dobta és kezeivel gyengéden simított végig minden porcikámon a pólóm alatt. 

Ahogy egyre fentebb húzta a felsőmet, már belevigyorogtam a csókunkba, de ekkor hirtelen kivágódott az ajtó, így Alex ijedten görgette vissza a pólómat. 

- Bocsi! Nem tudtam, hogy még itt vagy-tok - húzta el flegmán a száját egy kb. 25 éves fekete hajú, agyonszolizott kiscsaj.

- Semmi baj! - vágta rá Alex és arra várt, hogy a lány kisétáljon, bezárja az ajtót és folytathassuk, amit elkezdtünk.

A lányka köhintett egyet és vastagra rajzolt szemöldökét az egekbe emelte, majd Alex a derekamat megtolva picit felállított az öléből. Bár neki kevésbé könnyen ment ez, mivel már teljesen készen állt arra, hogy magáévá tegyen, így inkább visszaült a székbe és közelebb gurult a csajhoz. 

- Margaréta, Szofi, Szofi, Rétus - mutatott be minket egymásnak.

Én közelebb léptem, hogy kezet rázzunk, de ő csak gúnyosan nézett, majd puszit dobott Alexnek és kiment a teremből.

- Margaréta? - kérdeztem idegesen, mire Alex csak megvonta a vállát.

- Egyébként csak simán Réta, de egyszer egy margarétás pólóban jött Margaret Island koncertre és ráragadt.

- Meg gondolom rád is - nevettem fel hisztérikusan. 

- Dehogy! - válaszolt mérgesen, aztán felállt, felém dobta a melltartómat és elkezdte felvenni a kabátját.

Mint egy durcás ovis, úgy trappolt a kocsiig, aztán a kezében a kilinccsel türelmetlenül várta, hogy kinyissam az ajtót. Lassú léptekkel közeledtem felé, így megfordult, hogy sürgessen, de én nem siettem sehova. Kezemet óvatosan bekúsztattam a pulcsija alá, amit a be nem cipzározott kabátja szabadon hagyott. Elég hideg volt már, így amikor az ujjaim az első kockáját megérintették, nagyon ugrott, de semmi pénzért nem húzódott volna el. Végigsimítottam a hasán és a mellkasán, aztán levándoroltak az ujjaim. Nem volt rajta öv és a farmerja elállt egy kicsit a csípőjétől, így könnyedén csúsztattam be a kezemet a nadrágjába. Először a combjainak felső részét simogattam, majd a lényegre térve, a boxerében kezdtem matatni.

Felnevetett, aztán közelebb húzott, hogy megcsókoljon, de a kezemet kivettem a nadrágjából és elindultam a vezetői oldalra. A fejét csóválva fordult meg és levakarhatatlan vigyora jelezte, hogy imádta az előbbi kis jelenetet. Beszálltunk a kocsiba és megint navigálni kezdett. Egy kietlen helyre gurultunk, azon belül is egy elhagyatott parkolóházba, amit valamikor egy pláza miatt kezdtek el építeni, de nem fejezték be.

Alex megkért, hogy állítsam le a kocsit, majd a sebváltón áthajolva vad csókot adott. Kis fészkelődés után a hátsóülésen kötöttünk ki, ahol már félmeztelenül folytattuk az eddigieket.

- Ez életed második szexe és már kocsiban nyomod, elég vagány vagy - nevetett a végén.

- Szerintem ez nem szex - mondtam félénken, kiragadva egy részt a hosszú mondatából.

- Akkor?

- Szerintem a szex az egy érzelemmentes valami - rántottam meg a vállamat.

- De azt mondtad, hogy nem vagy szerelmes - nevetett még mindig.

- Nem feltétlenül szerelem kell ehhez - néztem mélyen a szemébe.

- Aha... Akkor ez most mi? Barátság extrákkal vagy micsoda? - törölgette a könnyeit a kacagástól.

- Neeem, de nem volt érzelemmentes, vagy de? - gondolkodtam el kicsit hangosan mire komoly arccal fordult felém.

B A B A B Ó | ByeAlexWhere stories live. Discover now