49. rész

1.3K 75 3
                                    

Mindenki tátott szájjal figyelte az eseményeket, főleg mi csajok, mivel Liam már hetek óta tervezgeti, hogy Lindus szülinapján, januárban kéri meg a kezét, amihez a segítségünket is kérte. Még szerencse, hogy Lincu felocsúdott a meglepetésből és kimondta az 'IGEN-T' még mielőtt Liam meggondolja magát a visítozás miatt.

- Gyerekek! Sok boldogságot! - emelte a poharát az égbe Brigi, aztán mindenki követte a példáját, majd Feri állt fel, gratulált nekik, és folytatta a mondandóját. - Úgy tűnik ez egy elég szerelmes éjszaka... Drága Sári, én nem tudok angolul olyan jól és a nyálas verziókhoz meg öreg vagyok, de megtisztelnél azzal, hogy életem végéig velem leszel? - térdelt le Fecó is Saci elé, majd mindenkinek megállt a szíve gy pillanatra.

Ennyi meglepetés egy hülye TV-s műsorban sincsen. Oprah meg Ellen nem osztogatja úgy az 5000 dolcsis utalványokat, mint itt a srácok a gyűrűket. Miután egyesével gratuláltunk az újdonsült jegyespároknak, nekikezdtünk a vacsinak, és bár nagyon finom volt minden, kétség kívül nem a fasírt receptet fogjuk felemlegetni erről az estéről.

A nagy sztorizgatásokban nagyon könnyen elveszítettük az időérzékünket, így 23:47 körül kapkodtuk az üvegeket és poharakat, hogy készenálljunk a 2017-es év köszöntésére. Kiálltunk egy félkörben a hátsó udvarra, majd a TV-t max hangerőre véve hallottuk az óra kattogását, így a Himnuszt közösen énekelve dőlöngéltünk éjfélkor. Még a felénél sem tartottunk, amikor az eget átszelték az első fénycsóvák, így a vége felé már mi is izgatottan toporogtunk és vártuk, hogy a mi fiúink is megmutassák a környéknek, hogy hogy mulatunk mi. Elindult a tűzijáték telep első rakétája, majd azt követte 167 másik, így egy jó 20 percig ott fagyoskodtunk a kertben, de megérte. Az aranyló pálmafák után jöttek a süvítős lövetek, majd zárásként egy olyan, aminek a sugara még több csíkra bomlik és azok is bontanak még egy-egy effektet. Hangos ujjongással és tapssal koronáztuk meg a DIY tűzijáték parádénkat, majd bevonultunk, ágyba tettük a kicsiket és indulhatott a buli, ami pár ivós játékból állt, így 2 óra után már leírhatatlanul spiccesen nyúltam a poharamért, amibe a nemrég eljegyzett menyecske töltött egy újabb adag Jäger-t.

Miután a társaság fele kidőlt, az ébren maradtaktól elköszöntünk és a nagy unszolásuk ellenére sem akartuk az éjszakát matracokon a földön tölteni, így taxit hívva hazamentünk. Mármint azt hittem, hogy hozzám haza, de valahol eltévedt az információ és az útvonal a fejemben, mert csak azt vettem észre, hogy Alex nyitja a bejárati ajtót, de nem az enyémet.

Miután szó szerint beestünk a küszöbön, berúgta az ajtót, majd oldalra fordult és tetőtől talpig végigmért. Felkönyökölt és végighúzta ujjait az arcomon, majd a kabátot levéve rólam, a vállamat és a karomat is simogatni kezdte.

- Annyira boldog vagyok! - vigyorogtam.

- Miért? - nevetett.

- Mert te vagy a legcsodálatosabb a világon és most kettő is van belőled! - pislogtam nagyokat, majd megpróbáltam megsimogatni az arcát, ami nehezen ment, mivel tényleg kettőt láttam belőle.

- Te bolond vagy! - röhögött megint. - Gyere! - húzott fel végül.

A következő pillanatban a fürdőszobában találtam magunkat, ahol Alex levette az összes ruháját, majd közelebb lépett és segített az enyémektől is megszabadítani. A zuhanyzóban ácsorogva vártuk, hogy felforrósodjon a víz, majd a korábban megfagyott ujjainkat melegítettük az első gőzölgő vízsugárral.

Miután végre tudtunk mozogni, és nem úgy néztünk ki, mint két jégkocka, egyből a csempéhez nyomott és vadul csókolni kezdett.

B A B A B Ó | ByeAlexWhere stories live. Discover now