26. rész

1.8K 83 7
                                    

"Nem lesz más sem!" - visszhangzott még mindig a fejemben a mondat, amivel Alex ígéretet tett, hogy nem fog nőket hajkurászni. Ennek több, mint 4 hónapja, hiszen már december 13 van. Mondjuk azt nem tudom, hogy végül betartotta-e, mert akkor, vasárnap este láttam utoljára. Nem írt, nem hívott, nem jött filmezni sem, én meg nem kutakodtam vagy rohangáltam utána, még a 15 éves 'érett és bölcs' Lincu hatására, aki akkor ezzel okosított minket: férfiak és buszok után fölösleges szaladni; majd jön a következő!

A nyár végül hamar eltelt, kiélveztük minden pillanatát. Sokat találkoztam munkán kívül Erickkel, de az elköszönéses öleléseinknél nem történt sose több, így már kezdem azt érezni, hogy a filmekben emlegetett "bolond macskás nőként", egyedül fogok meghalni. Amúgy mindig kutyás voltam, szóval... Mindegy, hagyjuk.

Visszatérve az előző gondolatomra. Igazából eddig nem nagyon agyaltam az Alexszel történteken, de a héten megjelentek a reklámok az új Star Wars film premierjéről és akaratlanul is ő jutott eszembe róluk. Baromság lenne azt mondani, hogy nem tudom mit rontottam el, mert pontosan tudom, hogy a csicska fehérneműs akcióm borította ki annyira, hogy többet ne keressen. Igen, a mai napig nem értem mit akartam azzal elérni. Sőt, visszagondolva, nem is voltam még rá készen, hogy valaki elvegye a szüzességemet, ami egy 15 tinilánykától még megérthető, de valljuk be őszintén, elég hülyén hangzik az én számból, 28 évesen.

A telefonom rezgése szakított ki a merengésemből, miszerint Lincu úton van, hogy elmenjünk kozmetikushoz, mert úgy érzi a héten megkéri a kezét Liam, a brit srác, akit még nyáron ismert meg az egyik buliban. A csajokkal gyártott korábbi elméleteink szerint igazából Lindus lett volna, aki a karakán, makacs és sokszor bunkó viselkedése miatt fog egyedül megöregedni, és én (amint végre megtalálom az álomcsávót, aki először megfektet) örök szerelemben fogok éldegélni. De változnak az idők, és jött egy szőke herceg a fehér Audijával és meghódította Lincu kőszívét. Olyan éééédesek együtt... De amúgy tényleg, így majd kicsattantam az örömtől, mikor üzent a kis ribi. Amíg várakoztam felhívtam Sacit, aki azóta egyébként összeköltözött a vén faszival, Ferenccel, és ők is nagyon jól elvannak. A többiekről nem is beszélve... Mindenki a szerelem rózsaszín felhőcskéit lovagolja, na meg a pasijaik farkát, de az már más sztori, így tényleg egyre durvábban jön rám a szorongás, amikor tudatosul bennem, hogy mindjárt a 3. X-be lépek.

- Jaaa persze, de nem tudom, hogy mi lesz - válaszoltam Sárika egyik kérdésére, aztán csengettek és elindultam a nappaliból.

- Neeem! Tuti nem lesz nyálas! De egyébként fogalmam sincs, hogy... - folytattam volna, de a barátnőm ráfeküdt a csengőre, így idegesen lépkedtem a folyosón.

- LINDA BASZKI! - ordítottam amikor a kulcsot fordítottam a zárban, mire végül elhallgatott a csengő.

Lenyomtam a kilincset, majd az ajtónak azonnal hátat fordítva, köszönés nélkül elindultam a táskámért, mert tudtam, ha kell valami Lincunak, akkor úgyis kiszolgálja magát, amíg elkészülök.

- Na szóval fogalmam sincs, hogy honnan akarja majd a ruhát - fejeztem be az előző gondolatomat, mert Sacival már konkrétan az esküvő részleteiről csacsogtunk, mintha a Szex és New Yorkba szerepelnénk.

- Na mindegy, de az tuti, hogy a haját Hettike csinálja, úgyhogy egy dolog a listáról pipa - nevettem fel, majd a nagy hahotázásomat egy ismeretlen férfi torok-köszörülése csendesítette le.

Nem mertem megfordulni, minden átfutott az agyamon. Lehet egy bérgyilkos. De lehet, hogy a postás. Mondjuk kedden 7 órakkor elég valószínűtlen. Lehet Erick az. De nem. Azt ő hangját felismerem. Végül egy "mégis ki a faszom ez?" gondolattal megfordultam és szemügyre vettem a vendégemet.

B A B A B Ó | ByeAlexWhere stories live. Discover now