🌈 21

11.5K 1.1K 408
                                    

Poyraz: 10 Ekim 2017

Okulumuzda bir kız var, çocuk mu demeliyim bilmiyorum. Saçı ve gözleri renkli değilmiş gibi rengarenk giyiniyor. Gökkuşağı gibi. Sinir bozucu ama bir o kadar güzel de. Karışık. Bazen onu izlerken enerjisine hayret ediyorum. Bu beni güldürüyor. Sanırım ben de karışık bir insanım. O gıcığıma mı gidiyor yoksa hoşuma mı bilmiyorum.

Poyraz: 20 Mart 2018

Bugün sınıflar arasında düzenlenen voleybol maçları sırasında tribünde ister istemez onu izlediğimi fark ettim. O oynamıyordu ama kendi sınıfını destekliyordu. Özellikle de kızıl saçları olan kızı, sanırım adı Almila. Ona o kadar çok destek atıyor ki bazen arkadaşlarıma benzetiyorum. Güney ve Emir'in kız versiyonu gibi. Ama kesinlikle çocuk. Çocukları sevmiyorum. Sanırım bu kız sinirlerimi bozuyor.

Poyraz: 5 Ekim 2018

Bugün gökkuşağı geldi ve arkadaş grubumuza katılmak istediklerini söyledi. Hayatımda bundan daha saçma bir şey duymadım.
Kesinlikle çok sinir bozucu. Kesinlikle.

Poyraz: 6 Ekim 2018

Bu kız ne derde tersini yapasım geliyor. Nedeni ona gıcık olmam sanırım. Emir ve Güney'in onu bu kadar çabuk kabullenmeleri beni kızdırıyor, birine bu kadar çabuk güvenmemeli bir insan. Bu kadar çabuk yanına kabul etmemeli.

Poyraz: 14 Ekim 2018

Ona ve arkadaşına hiç hazetmiyorum ancak Emir ve Güney bu kadar sevdiyse bir şeyler vardır diyorum. Tek başıma karar veremem ve onlara da karşı gelemem. Bana kalan tek şey uyum sağlamak sanırım. Onlara yavaş yavaş alışabileceğime inanıyorum. Çünkü Ecrin'i çözmek hoşuma gidiyor. Onun hakkında bir şeyler öğrenmek eğlenceli.

Poyraz: 25 Kasım 2018

Ecrin bugün bayıldı, onu revire götürdük. Derse geç girecektim, revirden geçerken kulak misafiri oldum. O hasta. Zaten kilo vermesinden, morluklarından da belliydi bir şeyler olduğu. Ama kanser olmasını beklemiyordum.

Poyraz: 1 Aralık 2018

Sürekli onu düşünüyorum. Gözlerimi kapattığım zaman rengarenk kıyafetlerinin içinde, sarı saçları rüzgarda karışırken etrafına yaydığı enerji ve gülümsemesi geliyor önüme. Bundan kurtulmak için başka bir kızla konuşmayı denedim, hem de Emir ve Güney'in geçeceği dalgaları göz önüne alarak. İşe yaramadı. Dünyada kanserin yakışmayacağı tek bir insan varsa o da kesinlikle Ecrin'dir. Onun gibi hayat dolu birinin kanser yüzünden yok olduğunu görmek istemem. Ama neden bizimle paylaşmadığını bilmiyorum. Eğer bize söylerse ona destek olabiliriz. Sanırım ona acımamızdan korkuyor.

Poyraz: 18 Aralık 2018

Ecrin bugün çok solgun görünüyor ve uykusuz. Ona rağmen hala enerjik durmasına inanamıyorum. Hala gülmesine. Hiçbir şeyi umursamadan saçlarını boyamasına, etrafındaki insanları eğlendirmeye çalışmasına... Ona hayran kalmaktan alıkoyamıyorum kendimi. O çok güçlü bir kız. Artık çocuk olması umrumda değil. Bu kız çocuğu, kesinlikle çok güzel.

Poyraz: 31 Aralık 2018

Onu bu kadar düşündüğümü, önemsediğimi fark etmemiştim. Bir insan kendi kendine bir kıza bağlanabilir mi? Okulun en başında bu gruba giremeyeceğini söylemiş, sonra Emir ve Güney hatrına geri çekilmiştim çünkü onları çok daha önemsiyordum. Ancak şimdi sizden ayrılıyorum derse bırakmam onu. Özellikle de bu haldeyken. Bugün oyun oynarken kendi kendime kuralları değiştirdim. Shot oynuyorduk. Normalde yaptığımız bir şeyi söyler, yapmayanlar da kafasına dikerdi. O önündeki bardağı içmesin diye yaptığım bir şeyin tersini söyleyip kendiminkini içtim. Ama o, benim ondan nefret etmemi istiyor. Bugün birbirinize sarıldık ve hayatımın en huzurlu anını yaşadım. Ne ara bu kadar önemli bir noktaya geldiğini bilmiyorum. Ondan nefret edebileceğimi sanmıyorum.

Poyraz: 1 Ocak 2019

Kafede onunla ilk defa bu kadar uzun muhabbet ettik, konuşmalarımız hala aklımdan çıkmıyor. Diyalogları hatırladıkça gülümsüyorum. Duygularımı belli etmeyi seven biri olsaydım onunla sürekli konuşurdum ancak bunu yapamıyorum.

Poyraz: 4 Ocak 2019

Sanırım kendime itiraf etmem gereken bir şeyler var. Önce kendime, sonra da ona söylemeliyim.
Ama daha kendime söylemeyi beceremiyorum.

Poyraz: 10 Ocak 2019 (günümüz)

Bugün okulda onu aramaktan kendimi alamıyorken bahçeden içeri girdi, biraz konuştuk. Ona ister istemez soğuk davrandım çünkü bunu kabullenmek istemiyordum. Yine de saçına dokunmadan yapamadım. Saçlarını kısacık kestirmiş, yemin ederim onu böyle görünce canım yandı. Küçücük kalmasına katlanamıyorum. Uykusuz görünmesine de. Keşke dudağındaki şeftali tonundaki ruj kadar tatlı olsa her şey. O da bir şeylerin farkında gibi, nefret etmem gerektiğini tekrar söyledi.
Bunu neden istediğini bilmiyorum, aklım almıyor.
Kendisi kanser olduğu için ona bağlanmamı istemiyor olabilir mi? Kendimi onun yerine koyunca böyle sonuçlar çıkarıyorum.
Ondan nefret edemem.
Çünkü onu seviyorum.









Şşşş merhaba arkiler Poyraz'ın günlük tutmasına şaşırdınız mı?

Size şaşırcaksınız demiştim.

Hasta olduğunu öğrendi, onu seviyor gibi birçok yorum vardı evet tahminleriniz doğru. Bazıları Poyraz da hasta yazmış, kafayı sıyırmadım arkadaşlar ne yapıyorsunuz aşfnlsfnpsnfpsnfps

Sizleri seviyorum,

Görüşmek üzere,

Hoşçakalın,

Oy vermeyi unutmayın,

Çünkü oy önemli,

Tşklr.

Ölmeden Önce Yapılacaklar Listesi!Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin