Μια νέα αρχή

507 76 81
                                    

Είναι μπροστά από τον καθρέπτη του μπάνιου και κοιτάζεται με ένα άδειο βλέμμα. Κοιτάει το αδύνατο, θηλυπρεπές σώμα του, γεμάτος αηδία. Είχε κουραστεί επι 17 χρόνια να βλέπει αυτό το πράγμα.

Παρατηρούσε τους στρογγυλούς ωμούς του, τις γάζες γύρω από την περιοχή του φουσκωμένου στήθους του, τις έντονες καμπύλες του, σε σχήμα κλεψύδρας. Το βλέμμα του έπεσε στο άδειο μποξερακι του.

Ξεφύσησε και το γέμισε με χαρτί.

Όλα αυτά ήταν προσωρινά. Σε ένα χρόνο μόλις ενηλικιωνόταν θα έκανε επαναπροσδιορισμό φύλου. Είχε ξεκινήσει ήδη τις επισκέψεις στον ψυχίατρο ώστε να του δώσει το αναθεματισμένο χαρτί.

Αν και ήταν μόνο ένας χρόνος ανυπομονούσε, για εκείνη την ημέρα.

Έβαλε ένα τεράστιο μαύρο φούτερ και μια, επίσης, μεγαλύτερο νούμερο, φόρμα, από την ανδρική κολεξιόν. Ώστε να μην φαίνονται οι ανεπιθύμητες γυναίκειες ατέλειες του. Στην συνέχεια, έπλυνε τα δόντια του, και έφτιαξε με ζελέ τα καστανόξανθα, κοντά μαλλιά του.

«Chaeeun.» φώναξε η μητέρα του χτυπώντας την πόρτα του μπάνιου.

«Jimin.» απάντησε εκείνος κοφτά, καθως άνοιξε την πόρτα.

«Τι;» απόρησε μπερδεμένη η μητέρα του.

«Το όνομα μου είναι Jimin.» της απάντησε ενοχλημένος. Η γυναίκα εγνεψε καταφατικά καθώς υπενθύμισε στον εαυτό της, την απαίτηση του παιδιού της.

«Ναι συγγνώμη γλυκιά-.» έκανε μια παύση, αμεσώς μετά, μόλις είδε την εκφραση δυσαρέσκειας που ήταν ζωγραφισμένη στο πρόσωπο του γιού της «Γλυκέ μου.» διόρθωσε τον εαυτό της, χαρίζοντας του ένα αθώο χαμόγελο.

«Πάω σχολείο.» ανακοίνωσε, χωρίς να δώσει παραπανω σημασία, και πήρε την τσάντα του.

«Να προσέχεις.» απάντησε εκείνη.

«Δεν είχα σκοπό να με σκοτώσουν.» ειπε ειρωνικά εκείνος.

«Ξέρεις τι εννοώ.» του ειπε εκείνη, με ένα σοβαρό βλέμμα, ελαφρώς ενοχλημένη με την ειρωνεία που είσπραττε απο το παιδί της.

«Ναι μητέρα.» ξεφύσησε ο Jimin και άνοιξε την πόρτα. «Θα τα πούμε.»

«Σε αγαπώ.»

Ήταν η πρώτη του μέρα στο καινούργιο του σχολείο. Η μητέρα του ειπε πως τα πράγματα θα είναι καλυτέρα σε αυτό το σχολείο. Πως δεν θα χρειάζεται να ντρέπεται για την ταυτότητα και ιδιαιτερότητα του.

𝐑𝐄𝐀𝐋 𝐌𝐄 ∥ bts  ✔Where stories live. Discover now