Θα είμαι πάντα κοντά σου

320 57 90
                                    

One year ago

O Jin είχε μόλις βγει από το αμάξι του πατέρα του, και ο καθένας πήγε σε διαφορετικά μέρη, ο Jin στο προαύλιο, και ο πατέρας του στο γραφείο των καθηγητών.

Είχαν κάνει για εκατομμυριοστή φορά την ιδιά συζήτηση, η οποία κατέληξε σε έναν τσακωμό, μεταξύ γιου και πατερά.

Η ποιότητά συζήτηση που έκαναν, είχε να κάνει με τα μαθήματα. Ο Jin βγήκε δεύτερος στην κατάταξη του διαγωνίσματος φυσικής, και ο πατέρας του έβαζε χέρι, διότι δεν διάβασε όσο θα έπρεπε.

Ο Jin όπως πάντα έσκυψε το κεφάλι του και ψιθύρισε ένα: «Ναι πατερά.» και έφυγε.

Το νεαρό, μελαχρινό, αγόρι περπάταγε στο διάδρομο, όταν το βλέμμα του έπεσε σε έναν συμμαθητή του. Ήταν τόσο όμορφος, ήταν λες και έκπεμπε ένα είδος φωτός, ένας θα έλεγε κάνεις αυτόφωτος οργανισμός.

Γέλαγε έντονά ενώ είχε στηρίξει το κεφάλι του, για να μην πέσει στο πάτωμα από το έντονο γέλιο, σε ένα ελαφρώς πιο κοντό μελαχρινό αγόρι.

Δεν ήταν άλλος από τον Jung Hoseok. Το πιο όμορφο αγόρι όλου του σχολείου. Όλοι τον ήξεραν. Και κυρίως όλοι τον αγαπούσαν.

Όσο αφορά το άλλο αγόρι, δεν ήταν άλλος από τον αρχηγό της ομάδας μπάσκετ, Min Yoongi. Η φιλιά των δυο αυτών αγοριών ήταν κάτι αξιοζήλευτο για τον νεαρό Jin, τους έβλεπε μαγεμένος. Ήθελε και εκείνος μια τέτοια σχέση. Αλλά ο πατέρας του, του είχε τονιστεί άπειρες φορές πως οι φίλοι μας κάνουν αδύναμοι. 

Εκεινού όμως δεν του φαινόταν έτσι.

Έκανε ένα βήμα να πλησιάσει τα δυο αγόρια, όταν είδε την Minah - το τρίτο μέλος της παρέας αυτής, να πλησιάζει χοροπηδώντας τα δυο αγόρια.

«ΚΑΛΗΜΕΕΕΡΑ.» ειπε το πυρόξανθο κορίτσι, με ένα τεράστιο χαμόγελο «Πως είναι τα μικρά μου σοκοφρετακια;» ρώτησε και αγκάλιασε τα δυο αγόρια.

«Αχ μην μας λες έτσι.» μουρμούρισε ο Yoongi.

«Γιατί;» ρωτησε θιγμένη η κοπέλα, έβρισκε πολυ χαριτωμένα τα υποκοριστικά φαγητων.

«Γιατί ο γλυκός μας Yoon δεν μπορούσε να ξυπνήσει, και δεν κατάφερε να φάει πρωινό.» σχολίασε γελώντας ο Hoseok, χτυπώντας την πλάτη του κολλητού του, που τον κοίταζε σαν παραπονεμένο κουτάβι.

«Αμάν.» ξεφύσησε η κοπέλα και τον κοιταξε με ενα αυστηρό βλεμμα. 

«Τι να κάνω που μου αρέσει ο ύπνος;» απάντησε ο Yoongi, νιώθωντας την ανάγκη να δικαιολογηθεί.

𝐑𝐄𝐀𝐋 𝐌𝐄 ∥ bts  ✔Where stories live. Discover now