Al doilea Diamant

52 4 1
                                    

Vântul bătea relativ tare din spatele nostru, un dezavantaj enorm. Au trecut câteva zile de când a venit Grey cu primul diamant; am studiat toți  diamantul celălalt, de la vrăjitoare, și, spre nu prea marea mirare a mea, era un fals.
Dylan se uită mijit la mine. Începusem sa ii iubesc de-a dreptul părul. Vâlvoi in cap, dar superb. La naiba. Nu voi ajunge la nimic bun daca voi continua să mă uit așa la el.
Mi-am întors privirea de la ochii lui de chihlimbar, studiind iarba inalta prin care calcam. Nu îmi plăcea că ne rămâneau urmele picioarelor in ea. Altfel de dezavantaj.
-Am luat câteva sandvișuri, daca nu vom ajunge la Ascunzătoare cum am plănuit, îmi spuse el venind langa mine; umărul lui lat aproape că mi-l atinse pe al meu.
Am încuviințat din cap, străduindu-mă să mă concentrez pe drum. Dar cu Dylan atât de aproape eram conștientă in primul rand de el, și de abia după de copacii și pericolele care pândeau in jurul nostru. Phhh.
-E o cotitura la dreapta peste câteva sute de metri, mi-a spus acesta. De acolo, o ținem pe cărare până când ajungem.
Din nou, nu am făcut să dau decat din cap. Clara veni în cealaltă parte, tragandu-mi un cot in braț. M-am încruntat la ea întrebător. Ea ridică dintr-o sprânceană, uitandu-se de la mine la Dylan. Am călcat-o pe picior, continuand apoi sa merg.
Teoretic, Groapa Demonilor se afla la mai puțin de câțiva kilometri. Practic....cine știe unde se afla.
Dylan scruta pădurea care începea să se rărească in fața noastră, cu buzele pline strânse într-o linie normala. Eu una mi-am mutat privirea de la el la ceilalți de lângă noi: Clara, Ethan, Adele si Nathan . Ultimii doi sunt ceilalți din grupul nostru de magicieni. Ea este micuța și roșcată, pe când el nu se poate spune decât că arată cât un munte... Negru. Este din Africa, mutat în orășelul acesta. Tot o dată, Grey a rămas în Ascunzătoare, pentru că încă nu s-a refăcut după întâlnirea lui cu duhurile.
Ceilalți pășeau in tăcere, Adele și cu mine cu cate un arc in mana, restul doar cu praf de pușcă și sare in buzunarele hanoracelor.
O gașcă de adolescenți. Atât. Nimic mai mult. Niște puști care se aruncă in niste pericole...necunoscute.
Cum am făcut și cu vrăjitoarele, am luat cu noi ceva ce ar vrea demonii sa de-a la schimb pentru diamant. Un fel de cufăr, care nu poate fi deschis decât de ei. L-am găsit în Ascunzătoarea când am ajuns prima data acolo, împreună cu alte câteva lucruri ciudate.
Mi-am strâns geaca subțire în jurul meu, aproape clănțănind din dinți. Dumnezeule, e o zi de vara! Nu ar trebui sa fie cald, zăpușeală, iar noi undeva, la plaja?
Ironia sortii.
Pe măsură ce ne apropiam (sau, cel puțin, banuaim asta) de Groapa, vremea se făcea din ce in ce mai rece. Foarte înghețată. Frunzele deja erau vestejite, unii copaci total lipsiti de ele. Promițător început pentru cum mi-am imaginat​ că le arata Groapa.
Dylan se uită la mine, inexpresiv. Părea că pur și simplu mă analizează. Mi-am dat ochii peste cap de abia vizibil . Felicitandu-l în gând că nu o face in general, ci într-o situație tensionată ca acum.
Mi-a luat ceva timp să admit, dar nu as avea nici o promblema sa se holbeze la mine in zilele următoare.
Joanna, ești întreaga la minte? M-am întrebat, convinsă că răspunsul era negativ.
M-am oprit în fața unei pante bruște. Câteva pietricele se miscara de la locul lor, rostogolidu-se și continuând să se rostogolească și tot rostogolească.
-Cred ca e după panta asta, murmură Adele.
-Sper că da. Picioarele mele mai au putin și ,,ruginesc" daca le mai folosesc mult timp in felul asta, am strâmbat eu din buze.
Dylan pufni puțin, amuzat. Apoi ne făcu semn să o luăm după el, pe panta abrupta și plina de pietricele care ne alunecau sub tălpi.
Cam pe la jumătatea coborârii, mi-am înălțat ochii către cer. Până acum fusese albastru, senin. Fără nori.
Acum era totul întunecat și plin de nori, și un fel de ceata ciudata în jurul nostru.
OUCH.

N.A. ⭐ Următorul capitol va apărea sper că curând. Am școală acum, deci mai puțin timp de scris aici, dar este în regulă... Bănuiesc că îmi vor veni rapid alte idei pentru continuare.

Bạn đã đọc hết các phần đã được đăng tải.

⏰ Cập nhật Lần cuối: Feb 21, 2019 ⏰

Thêm truyện này vào Thư viện của bạn để nhận thông báo chương mới!

Adolescentul Meu din SteleNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ