Chapter Seventeen

3.6K 72 0
                                    

Probudila jsem se kvůli zvuku mého vyzvánění. Otevřela jsem oči a rozhlédla jsem se okolo sebe. Honza měl na mě položenou ruku a spokojeně spal. Sáhla jsem pro mobil abych ho neprobudila a vzala jsem ten hovor. ,,Mami?" Řekla jsem potichu. Mamka se mě zeptala kdy se hodlám vrátit domů a tak. Já jí tedy vysvětlila že jsem se teď probudila takže tady asi ještě nějakou tu chvíli zůstanu. Položila jsem mobil na noční stolek vedle mě a chtěla jsem si znovu lehnout když v tu chvíli mě Honza vyrušil. ,,Kdo to byl?" Zeptal se chraplavým hlasem a přitáhl si mě k němu. ,,Máma." Odpověděla jsem a prohrábla jsem mu vlasy. Překulil se na záda a já si mu lehla na hruď. Asi si říkáte že klasické ráno po sexu. Ale včera se nic nestalo. Po chvíli mě prostě odvázal s tím že chce spát a tak jsme šli spát. ,,Kolik je?" Zamumlal. ,,Bude jedenáct." Odpověděla jsem a on se pomalu začal zvedat což mě donutilo slézt z jeho hrudi. Nešťastně jsem zabručela ale on si toho nevšímal a šel rovnou do koupelny ze které jsem po chvíli uslyšela vycházet zvuk sprchy. Protočila jsem očima a rozhodla jsem se obléct. Oblékla jsem se a šla jsem do kuchyně kde jsem si nalila vodu a s mobilem v ruce jsem čekala až Honza vyleze ze sprchy

,,Ty už jdeš?" Zeptal se mě když ke mě šel jen ve spodním prádle. Já jen kývla. ,,Dobře, jak chceš." Řekl a dal mi pusu do vlasů. ,,Kdy máš znovu čas?" Zeptal se mě a já mu odpověděla že v úterý. ,,Dobře takže v úterý buď zase po škole u mě v kabinetu." Kývla jsem a on mě políbil. Když se odtáhl tak si vzal do ruky pramen mých vlasů a potom se mi podíval do očí. ,,Měj se." Řekl a já jsem odešla z jeho bytu.

Bylo opět pondělí a mě se kvůli tomu že jsem toho moc nenaspala vážně vstávat nechtělo. Pořád jsem přemýšlela nad Honzou a nad tím co se stalo. Protože něco se státu muselo. V tu sobotu se vůbec nechoval tak jako předtím. Vylezla jsem u postele a oblékla jsem si na sebe konečně něco jiného než rolák jelikož ten cucflek od Honzi už byl proč. Vlasy jsem si nechala rozpuštěné a udělala jsem jenom klasickou černou linku. Poté co jsem si vyčistila zuby a všechno tak jsem seběhla jsem dolů kde jsem si vzala jenom jablko a poté už jsem mířila ven do auta kde na mě už čekala máma. Dnes nepojedu vlakem ale autem protože máma musí jet někam kousek od školy tak se nabídla že mě tam odveze. Vlezla jsem do auta a mamka nastartovala. Začala jsem znovu přemýšlet nad Honzou a nad tím co se ten večer stalo když v tu chvíli mě vyrušila máma: ,,Tak kdo je ten tvůj kamarád u kterého jsi přespala?" Zeptala se a já se zarazila ale rychle jsem odpověděla. ,,Ale jeden ze třídy, toho neznáš." Vyhrkla jsem a podívala jsem se z okna. ,,A ty s ním jako chodíš?" Zeptala se a já jsem se zamračila. ,,Ehm, ne. On je gay." Řekla jsem a ona odpověděla pouhým Aha. Dále už jsme se nebavily.

Vešla jsem do školy a šla jsem směrem ke schodišti které vedlo ke mě do třídy. Už jsem šla po schodišti když mi někdo šlápl na botu a já se převážila dozadu. Už jsem čekala bolestivý pád ale dopadla jsem někomu do náručí. Ten někdo mě postavil a já se otočila abych se podívala kdo to je. ,,Promiň." Řekl Říčka který se mi ani nepodíval do očí a obešel mě nahoru. Protočila jsem očima nad jeho dětinským chováním a šla jsem do třídy.

Maaalinko kratší ale mám pro to důvod ;)

My New TeacherWhere stories live. Discover now