Chapter Eighteen

3.3K 60 2
                                    

,,Ne já vážně nemám ráda Star Wars." Řekla jsem Cashovi když jsem vycházeli ze školy a on uraženě vydechl. ,,No tak to vypadá že já vážně nemám rád tebe." Řekl naštvaně a já jsem pokrčila rameny a řekla jsem: ,,Fajn jak myslíš." Chystala jsem se odejít když v tom si dal ruce okolo mých ramen. ,,Já si dělal srandu, tebe mám radši." Řekl a než jsem něco stačila odpovědět tak zašeptal: ,,Teď lžu." Já jsem se začala smát. ,,Hele není támhle to ten tvůj třídní." Řekl a kývl směrem kterým chtěl abych se podívala. A skutečně to byl on a líbal se s nějakou holkou. Zamračila jsem se ale aby Cashovi nepřišlo nic divného tak jsem mu hned odpověděla. ,,No je. Tak tohle jsem vážně vidět nemusela." Cash se zasmál a já se snažila zakrýt to že jsem neskutečně žárlila. ,,Pořád k němu chodíš na to doučování?" Zeptal se a já jsem kývla. ,,To ti nezávidím. No co, jdeme."

Zazvonil zvonek na konec poslední hodiny a já byla asi jedniný člověk na planetě který by se u učil ještě dál. Mám k tomu dobrý důvod, jelikož bylo úterý tak jsem měla další doučování a po tom co jsem včera viděla jsem tam opravdu jít nechtěla. Otráveně jsem si začala balit. ,,Trochu života do toho umírání." Řekl mi Koblížek a já se malinko pousmála. ,,Měj se." Přešel ke mě a dal mi pusu na tvář. Také jsem se s ním rozloučila, popadla jsem svou kabelku s věcmi a zamířila jsem k jeho kabinetu. Zaklepala jsem a čekala jsem až někdo otevře ale tak se nestalo. Rozhodla jsem se zaklepat ještě jednou když v tu chvíli mi někdo sáhnul na rameno a já se mega lekla. Otočila jsem se a tam jsem viděla Honzu, který se mi smál. Protočila jsem se očima a rozešla jsem se. Celou dobu, během které jsme šli dolů mezi námi bylo ticho. ,,Děje se něco?"Zeptal se, když jsem došli k jeho autu. Chvíli jsem přemýšlela jestli mu mám něco říct a nebo mlčet ale rozhodla jsem se že mu to řeknu. ,,Kdo to je?" Zeptala jsem se a zkřížila jsem si ruce na hrudi. ,,Kdo?" Zamračil se. ,,Ta holka se kterou ses tady včera líbal." V tu chvíli co jsem toto vyslovila se zasmál. ,,Nikdo. Proč tě to vůbec zajímá?" Pohladil mě po ruce ale já jsem ucukla. ,,Co ti tak vadí?" Zeptal se zmateně ale i naštvaně zároveň. Sarkasticky jsem se zasmála. ,,Třeba to že jsi totální děvkař?" On pokrčil rameny a řekl: ,,No tak třeba jsem, co s tím ty hodláš udělat?" Pobaveně se na mě podíval a čekal co mu na to řeknu. ,,Nic, ale nehodlám se s tebou bavit." Otočila jsem se na odchod ale pak jsem ucítila jak mě silně chytl za zápěstí. ,,Ty nikam nejdeš." Procedil mezi zuby. Škubla jsem rukou ale jelikož byl vážně hodně silný tak jsem s tou rukou skoro nehla. ,,Jo jdu. Pusť mě." Řekla jsem a začala jsem škubat s rukou a doufala jsem že povolí svůj stisk. Ale tak se nestalo jenom si mě přitáhl blíž. ,,Okamžitě si nastup do toho posranýho auta." Já jsem jenom zakroutila hlavou na znamení toho že nenastoupím. Podíval se mi do očí a svůj stisk ještě přitvrdil. ,,Au to bolí!" Sykla jsem bolestí. ,,Prosím pusť mě!" Zamumlala jsem a on mě pořád propaloval pohledem. ,,Tak si nastup." Řekl naštvaně a svůj stisk jenom zvětšoval. ,,Dobře." Vzlykla jsem a on mě konečně pustil a já si šla nastoupit.

Vcházela jsem do jeho bytu a stoupla jsem si do jeho předsíně a čekala na něj. Vešel dovnitř a sundal si bundu. ,,Jdu do ložnice, přijď za mnou." Řekl a já jenom kývla. Vyzula jsem se a vešla jsem dovnitř. Hned mě do očí praštil ten bordel který všude byl. Šla jsem za ním do ložnice. ,,Takže co, co se budeme učit dnes?" Zeptala jsem se. ,,Tohle." Řekl a přitlačil mě ke zdi a začal mě líbat. Ruce mi držel při těle a na chvíli se zastavil aby řekl. ,,Pořád mi vzdoruješ a mě to vadí." Řekl a začal mi pomalu sundávat bundu a svými rty se přesunul na můj krk. ,,Přestaneš mi vzdorovat?" Zeptal se mě. ,,Ne." Řekla jsem rozhodně a on mě znovu přirazil tvrdě ke zdi. V tuhle chvíli už jsem měla sundanou mou bundu. Vzal do ruky moje zápěstí které bylo úplně červené od toho jak mě držel. Políbil ho a potom řekl: ,,Promiň, nechtěl jsem ti ublížit." Znovu mi políbil zápětí a pokračoval. ,,Ale ty mi nedáváš moc navybranou víš." Pustil mou ruku a podíval se mi do obličeje. ,,Tak mi přestaň vzdorovat, prosím." Řekl potichu až skoro šeptal. Já jsem se pousmála a zkousla si ret. Musím říct, je neskutečně sexy když je naštvaný. ,,Já si budu dělat co chci." Řekla jsem rozhodně a v jeho očích jsem viděla ten vztek. Okamžitě mě otočil obličejem ke zdi tak že jsem se mohla rukama zapřít. ,,Fajn, jak myslíš." Procedil mezi zuby a sundal mi mou sukni. O chvíli později jsem ucítila jeho ruku přistát na mém zadku. Malinko jsem vyjekla protože jsem se lekla ale nechtěla jsem to na sobě dát znát. Ucítila jsem další ránu. ,,Už jsi si to rozmyslela?" Zeptal se a já se rozhodla že ho budu ještě trochu provokovat. ,,Co bych si měla rozmyslet?" Zeptala jsem se a snažila se nezačít smát. V tu chvíli přilétla další ale tentokrát silnější a hned po ní další. Nebudu lhát, kvůli tomu že má zaprvé obrovské ruce a zadruhé je mega silný to extrémně bolelo ale já dělala hodně pro to abych to na sobě nedala znát. ,,Chceš víc?"

Ahojky kamarádi, další epizoda je tu. Jestli někde najdete chybu a nebo něco co nedává smysl tak mi to určitě napište do komentáře protože já to moc nekontroluji. :) Když jsem si teď jeden kousek po sobě četla tak jsem si všimla že jsem tam napsala: Otočila se tam a tam je viděla Honzu, který se mi líbí. Takže bych nebyla překvapená kdyby něco nedávalo totálně smysl.

Děkuji <3

My New TeacherWhere stories live. Discover now