Chapter Twenty-one

2.9K 57 14
                                    

Hned jak Honza odešel z pokoje, zvedla jsem se z postele a oblékla jsem se. Prohrála jsem si vlasy a šla jsem najít Honzu. Vešla jsem do jeho obývacího pokoje a rozhlédla jsem. napravo ode mě jsem viděla šedý gauč na kterém bylo naházené oblečení. Na levé straně byla polička s knihami. Přešla jsem k ní a při laruka prsty prachu na nich. ,, Máš hlad?" Uslyšela jsem povědomý hlas za mnou. Rychle jsem se otočila a sklopila pohled k zemi. ,,Ehm, ani ne." Odpověděla jsem tiše. Uslyšela jsem jak se ke mě rozešel. Brandl mi vzal mezi ukazováček a palec a zvedl mou hlavu. Zadívá se mi hluboko do očí a políbil mě, mezitím co jeho prsty byly pořád na mé bradě. ,,Stejně ti něco udělám." Řekl a rozešel se do jeho kuchyně. ,,Ale já vážně nic nechci." zopakovala jsem. V tu chvíli se Honza zastavil otočil se a přišel ke mně. ,,Cože?" Procedil mezi zubama a přiblížil se ještě blíže. v tuto chvíli bylo jeho tělo na mackle na tom mém a jeho obličej byl pár milimetrů od mého. Věděla jsem o co mu jde, chtěl abych mu neodmlouvala, ale mě to ale mě bavilo odmlouvat mu. ,,Říkal jsem že nemám hlad." odsekla jsem. Odešla jsem od něj a schválně jsem do něj vrazila ramenem. Udělala jsem pár kroků, ale najednou mě Honza přirazil ke zdi. Pousmála jsem se a podívala se mu do očí, které byly tmavější než normálně a já v nich viděla zlobu. Jeho ruce byly opřené o zeď vedle mé hlavy, zkusila jsem si ret. ,,Přestaň se se mnou hádat baby." řekl tiše. Pousmál se a políbil mě. ,,Přijď za mnou do kuchyně." řekl, nebo spíš rozkázal.

Seděli jsme u stolu a jedli rýžové nudle s krevetami cítila jsem jak mě jeho oči propaluje. Podívala jsem se na něj a on si jazykem navlhčit rty. ,,Někdy bychom se měli podívat na tu angličtinu." promluvil. Překvapeně jsem zvedla obočí. ,,Och jistě." odmlčela jsem se. ,,Ale také můžeme dělat zajímavější věci." řekla jsem a skousla si ret. Vzal jsem si další sousto a on řekl: ,,Neboj, budeme mít ještě spoustu času na to dělat jiné věci než angličtinu." Pousmál se. ,,Pojď sem." řekl a odsunul svou židli od stolu čímž chtěl naznačit že si mám sednout na jeho klín. Nejistě jsem se zvedla a pomalu k němu přišla. Posadila jsem se na něj a on se na mě zaujatě podíval. ,,Já si tě nezasloužím." zamumlal. Pousmála jsem se, políbila ho a ucítila jsem jak se do polibku usmál.

Vběhla jsem do školy a běžela jsem do mé třídy. Bylo 5 minut po začátku hodiny a já jsem se až teď dostala do školy. Jediné štěstí bylo že první hodinu jsme měli měli angličtinu a nemyslím si že by mě Honza musel zabít, což by udělali ti ostatní učitelé. Zaklepala jsem na dveře a uslyšela jsem Honzův hlas ze vnitř který říkal 'dále'. Otevřela jsem dveře a hned jsem je za sebou zavřela. ,,Dobrý den, já se omlouvám, já jsem zaspala." Řekla jsem a zhluboka jsem dýchala. Dřív než něco řekl přeměřil si mě očima. ,,Posaď se." Řekl neutrálně a já jsem rychle přešla k mé lavici kde už seděl Davídek. ,,Ahoj." Zašeptal a jsem s úsměvem na tváři a vyndala si učebnice.

,,Dobrý tady to ukončíme." Řekl Honza. Všichni se začali zvedat a balit si ale Honza ještě neskončil. ,,Na zítra si zopakujte present perfect a Terezo vy tady ještě zůstaňte." Promluvil a já překvapeně zvedla obočí. Popravdě jsem myslela že to nechá být. Pousmála jsem se na Davida, zvedla jsem mou kabelku a šla jsem k tabuli za Honzou. Něco napsal do svého poznámkového sešitu a počkal až všichni odejdou. Podíval se na mě a začal mluvit: ,,Já ti napíšu poznámku a necháme to být." Řekl klidně. Malinko jsem se zamračila. ,,Och." Řekla jsem překvapeně. ,,Sis myslela že to prostě nechám být?" Řekl pobaveně. ,,No myslela jsem si že bys mohl." Usmála jsem se a poškrábala jsem se na šíji. Zasmál se a řekl: ,,Na to zapomeň." Začal si sbírat své věci. ,,Jo, jo já to chápu. Jenom, ten hlavní důvod proč jsem zaspala je vlastně to že jsem u tebe zůstala az moc dlouho." Řekla jsem a nervózně jsem si hrála s pramínkem mých vlasů. Sebral si všechny jeho knihy a sešity a postavil se ke mně blíž. ,,Hele, můj osobní život a moje práce jsou dvě úplně rozdílné věci a já je nehodlám míchat dohromady. Ve škole jsi jenom moje žákyně." Řekl. Já jsem chápala o čem mluví. Jenom ten způsob kterým to řekl, trochu zabolel. ,,Jo chápu." Pokrčila jsem ramena a překřížila jsem ruce na prsou. ,,Snad nebudeš uražená." Řekl a sarkasticky se zasmál. ,,Nebudu." Odpověděla jsem mu a rozešla jsem se ke dveřím. ,,Kam si myslíš že jdeš?" Zakřičel na mě naštvaně. ,,Jenom tvoje žákyně jde za svým možná už přítelem." Usmála jsem se na něj a vyšla jsem ze třídy. Ještě jsem slyšela jak na mě volá ať se vrátím, ale já jsme ho ignorovala. Tohohle rozhodnutí budu hodně litovat.

Viděla jsem ho jak stojí opodál v partičce nějakých kluků. Opřela jsem se o zeď a čekala než se ta skupinka rozdělí abych za ním mohla jít. Začala jsem přemýšlet nad mojí situací. Měla jsem sexuální vztah s mým učitelem a mezitím jsem asi chodila s klukem který mě ani nepřitahoval. Promnula jsem si frustrovaně oči a šla jsem za Cashem který tam teď už stál sám. ,,Ahoj." Řekla jsem a on se vylekaně otočil. Usmál se a objal mě. ,,Ahoj kočko." Zamumlal mi do ramene. Odtáhla jsem se od něho a on mi dal pusu na čelo. ,,Jak se máš?" Řekl a položil mi ruce na boky. ,,Dobře, ty?" Odpověděla jsem mu s úsměvem na tváři. Ruce jsem mu spojila za krkem a jelikož byl vyšší než já tak jsem stála na špičkách. ,,Výborně." Zašeptal. Pustil mě a já jsem od něj malinko odstoupila. Cítila jsem pár očí na mých zádech a tak jsem se otočila abych zjistila jestli se mi to zdá nebo jestli tam vážně někdo je. Stál tam Honza. Viděla jsem jak zarývá nehty do té učebnice kterou držel v ruce. Provokativně jsem se usmála a znovu se otočila na Cashe. ,,Už budu muset jít do třídy." Řekla jsem a on kývl. Pousmála jsem se a políbila ho. Viděla jsem to zmatení v jeho očích a já jsem se prostě otočila a rozešla jsem se směrem k Honzovi. ,,Příště zkus být více nenápadný když mě špehuješ." Pošeptala jsem mu do ucha když jsem okolo něj prošla. Když jsem od něj odcházela pyšně jsem se pousmála. Tohle bude ještě zajímavé.

Omlouvám se za chyby :()))))(()((

My New TeacherKde žijí příběhy. Začni objevovat