🌟 O8.

746 116 11
                                    

"oh Jimin... Ești un dansator atat de... Bun! Dansezi pur si simplu... Perfect! Ca si tine... Ai un talent, cum nu il are nimeni. Am decis sa ma inscriu si eu, deoarece voiam sa stau mai mult cu tine... Sa te privesc. Azi, la cursul de dans, ai fost pur si simplu uimitor. Eu... Nu ma descurc foarte bine. Dar am sa ma stradui, ca sa te impresionez. Vreau sa te impresionez si poate asa... Ma vei iubi! Oh Jimin... Măcar 5 minute sa vorbim..."

Yoongi termina de scris repede, inainte ca ceilalti de la ora de dans sa intre in vestiar

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.


Yoongi termina de scris repede, inainte ca ceilalti de la ora de dans sa intre in vestiar. Baga bilețelul la Jimin in dulap, isi lua ghiozdanul si fugi pe ușă.

Jimin intra in vestiar, își luă un prosop si își șterse sudoare de pe frunte si ceafă. A fost o zi grea pentru el. Tocmai aflase ca un coleg de a lui, este gay. Si are un iubit.

"Hei Jiminie!"

Jimin își intoarse capul spre directia de unde si-a auzit numele si zâmbi, cand văzu cine l-a strigat.

"Oh, hei Kookie!" îi raspunse inapoi Jimin, văzându-l pe Jungkook tinându-și iubitul de mână.

"Aham... Doar eu am voie sa ii spun Kookie!" zise Taehyung, luându-l in brațe pe Jungkook, ciufulindu-i părul.

Jimin chicoti. A dat din cap aprobator, întelegând. Nu o sa-i mai spuna așa. 'Uh... As vrea si eu sa tin de mana o persoana pe care sa o iubesc...' gandi acesta. Apoi, isi amintise de biletele pe care le primeste de la acel anonim. Se pregati repede, ca sa mearga in clasă, sa citeasca biletelul din banca acestuia. Dar, de data asta, gasi un bilețel la el in dulap. Zâmbi imediat, incepând sa citească.

"Oh! Deci... Face dansuri cu mine? Perfect! Chiar as vrea sa il cunosc... Si cine stie... Poate voi fi al tau, anonimule..." zise Jimin, muscându-se de buză.

Își lua ghiozdanul si pleca spre casa lui. Se tot gandi... Cine poate sa fie acel anonim? Va afla vreodata? Vrea sa puna capăt acestor lucruri.

* * *

* * *

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.
just five minutes | YOONMIN FF ✔Donde viven las historias. Descúbrelo ahora