🌟 1O.

779 110 35
                                    

"T-tu?"

Yoongi nu se putea mișca. Nu ii venea sa credea cine era în fața lui. Oare... L-a vazut? Daca da, Yoongi este distrus. Jimin se apropie de acesta. Se uita confuz la el.

"T-tu imi tot puneai bilețele in dulap?" zise Jimin.

Yoongi nu spuse nimic. Nu stia ce sa spuna. Nu putea sa vorbeasca din cauza emoților.

"Tu esti cel care imi scria in fiecare zi bilețele si mi le punea in dulap ori in banca?" intreba inca o data Jimin, in timp ce lua bilețelul nou nouț din dulapul acestuia.

Yoongi inchise ochii. Simțea cum i se umple ochii de lacrimi si nu voia sa arate asta. Nu voia se sa faca de râs in fața lui Jimin. Park Jimin. Este prima data cand Jimin vorbeste cu el. Iar acum Yoongi, nu poate sa vorbeasca cu el.

"Hm... Cum te numesti, anonimule?" intreba Jimin, acum uitandu-se in ochii lui Yoongi.

Acesta roșii la ochii lui Jimin si la privirea acestuia. Se pierdea in ochii lui. Jimin ii lua mainile si ii ridica mânecile. Se incruntă.

"De ce îți faci asta? De ce te tai? Nu e bine..." spuse dupa ii saruta mainile.

Yoongi se facu ca si o roșie la gestul lui Jimin. Jimin chicoti si il lua în brațe.

"Pot macar sa iti aflu numele? Dupa cate cuvinte frumoase mi-ai spus... Ma bucur in sfarsit sa aflu cine este acel anonim. Si ma bucur ca este un baiat. Esti asa de... Frumos... Nu credeam ca ma voi putea indragostii de un anonim..." ii spuse Jimin la urechea lui Yoongi.

"S-sa te indragostești?! C-cum adica?!" zise Yoongi, foarte surprins de cuvintele lui Jimin.

"Se pare ca da... M-ai... Cucerit cu acele cuvinte scrise de tine... Ma faceai mereu fericit cand le citeam. Inca le am la mine. Si nu am sa le arunc niciodata," spuse zambind.

Apoi, Jimin isi lipi buzele de ale lui Yoongi, intr-un sarut perfect.

* * *

* * *

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


just five minutes | YOONMIN FF ✔Where stories live. Discover now