C a p i t o l u l V - Doar ură și durere

7.9K 580 163
                                    

Rất tiếc! Hình ảnh này không tuân theo hướng dẫn nội dung. Để tiếp tục đăng tải, vui lòng xóa hoặc tải lên một hình ảnh khác.

        Inima mea se luptă inutil să se elibereze din piept, iar ochii mi se măresc impresionabil de mult la vederea lui

Rất tiếc! Hình ảnh này không tuân theo hướng dẫn nội dung. Để tiếp tục đăng tải, vui lòng xóa hoặc tải lên một hình ảnh khác.


        Inima mea se luptă inutil să se elibereze din piept, iar ochii mi se măresc impresionabil de mult la vederea lui. Este a doua oară când vine pe neașteptate, dar de data asta simt o ușurare. Poate că îmi va menține refuzul de a ne căsători, poate că îi va spune și el tatălui meu că nu putem fi o familie. Dacă amândoi suntem hotărâți, putem reuși să-l convingem. Cel puțin, avem mai multe șanse împreună. Dar totuși, îmi este rușine că el a asistat la toate astea. La umilirea mea.

          ― Nu te băga! îi spune tata lui Erkin, smulgându-și mâna din a lui. Îi voi da o lecție, nerecunoscătoarei! continuă, săgetându-mă cu privirea.

          Erkin se uită la mine cu o privire mustrătoare, înainte de a se uita la tata. Ce a fost cu privirea aia? mă întreb, în timp ce inima mi se strânge. Mă simt prost că el mă protejează, însă mai prost m-aș fi simțit dacă doar ar fi venit și ar fi asistat, fără să facă nimic. Surprinzător este faptul că a apărut în noaptea asta, când trebuia să vină abia mâine, împreună cu familia lui.

           ― Nu te pot lăsa să faci asta, tată, îi spune el. În familia Urzeli nu se bat femeile, iar ea deja face parte din familia noastră. În plus, este viitoarea mea soție, nu vă pot permite să faceți asta.

           Vocea lui a sunat politicos, dar dură, dând tonului său o severitate aparte. A vorbit serios, iar asta l-a făcut pe tata să se încrunte.

         Se vede pe fața lui că-l deranjează atât intervenția lui Erkin, cât și vorbele sale dure, împachetate frumos. Eu nu-l iau în serios, având în vedere înțelegerea noastră. Știu că totul este doar o șaradă pentru el. Nu-i pasă de mine nici cât negru sub unghie.

          ― Dar ea merită o mamă bună de bătaie, spune tata, arătând cu degetul spre mine. Își sfidează tatăl! Să-ți fie rușine!

          ― Dragule! intervine mama, grăbindu-se să ajungă la tata. Erkin are dreptate, acum Aylin face parte din familia lor. Să nu complicăm situația.

         ― Dar nu ai auzit-o pe nesimțită? urlă tata, cutremurându-mă până la oase. Că nu vrea să se căsătorească? O să ne facă de rușine fata asta, Nurgul, o să vezi!

Căsătorie aranjată FINALIZATĂNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ