- 3 -

7.4K 90 4
                                    

Waarschuwing! Volwassen content, 18+

NATASCHA

Ik word bewust van mijn omgeving. Snel open ik mijn ogen en kijk ik om me heen. De gordijnen zijn een stukje open en ik zie een streepje licht door mijn slaapkamer. Vluchtig wrijf ik in mijn ogen en pak mijn telefoon van het nachtkastje. Hoe laat is het wel niet? Shit. 13:47 staat er met grote cijfers op mijn beeldscherm.

Het was een lange dag gisteren. Na het gesprek met Duncan Colt over het bespioneren van Annet's werk had ik meteen mijn tas gepakt, alles afgesloten en was ik richting mijn appartement gelopen. Zo overdonderd dat ik geen zin meer had om nog ergens aan te werken.

Mijn appartement is klein. De keuken en woonkamer zijn samengevoegd in een ruimte waar ik net mijn kont kan keren. Aan de ene zijde van de kamer heb ik een aanrechtblad met al het hoognodige. Koelkast met vriezer, wasbak, kookplaat en oven. Er voor staat een tafel met twee stoelen, waar ik uren heb doorgebracht samen met Celeste. Aan de andere kant van de kamer staat een bank waar net twee mensen op kunnen zitten. Een tafeltje, een poef voor eventueel een derde persoon en een meubeltje waar mijn tv op staat. Boven de bank hangt een schilderij van mijn favoriete stad. De stad van de liefde, Parijs.

Nadat ik was thuis gekomen van het gesprek had ik mijn sleutels op tafel gedumpt en was ik meteen gaan douchen en omkleden, want twee en een half uur later begon mijn shift weer in Rebels.

De badkamer bestaat uit een toilet, wastafeltje en de douche. Een douchegordijn met badeendjes versiert de nauwe ruimte. Een grapje van Celeste. Ik kan hem wel waarderen. Vanuit de badkamer stap je meteen mijn slaapkamer in, die ook weer meteen toegang heeft tot het balkon. Ik heb uitzicht op het park aan de rand van de stad. Uren heb ik naar mensen zitten kijken. Koppels, kinderen, dieren. Het verveelt nooit.

Mijn shift in Rebels verliep vlekkeloos. Mark en ik zijn een geoliede machine. We vullen elkaar goed aan en weten wat we aan elkaar hebben. Mark is het type waar menig vrouwenhart van gaat kloppen. Stoer en aantrekkelijk. Een lip piercing versiert zijn gezicht. Hij werkt al vijf jaar voor Rebels en ziet continu zijn vrouwelijke collega's vertrekken. Totdat ik op het pad kwam.

Ik weet niet eens meer hoe laat het is geworden. Volgens mijn berekening zou het rond drie uur geweest moeten zijn, vanwege het appje van Mark.

Mark:
Slaap zacht Natas, ik zie je morgen x 

Nu pas lees ik het, ik reageer gauw terug.

Natascha:
Goedemorgen... al moet ik middag zeggen. Ik heb heerlijk geslapen, jij? Tot straks x

Met mijn telefoon in mijn hand loop ik richting de keuken. Ik zet mijn waterkoker aan en pak wat boterhammen uit de trommel. Ik smeer er wat chocopasta op, schenk een kop thee in en loop richting de bank. Met mijn bord op schoot scrol ik door mijn netflix account. Een nieuwste aflevering van 'Arrow' staat online, precies wat ik nodig heb.

Na een aantal minuten in de serie gedoken te zijn voel ik mijn telefoon trillen.

Mark:
Hai schoonheid, ik heb ook prima geslapen. Zie je straks 😉
 

Er komt een glimlach op mijn gezicht. Ik weet precies wat Mark bedoelt met die knipoog.

~

Het is weer eens gezellig druk in Rebels, zoals verwacht heeft Jerry hulp ingeschakeld van twee dames. Jessie en Milou helpen ons vaak op de zaterdagavond, zodat we ook onze pauzes kunnen nemen.

Mark raakt mijn schouderblad aan. 'Kom schoonheid, tijd voor pauze.' Ik loop gelijk met hem mee. Meteen nadat we de personeelsruimte in lopen voel ik Mark's hand op mijn billen. 'Mannen of vrouwen toilet?' vraagt hij met een zwoele stem. Nu weet ik zeker wat die knipoog te betekenen had. Ik pak zijn hand en neem hem mee naar het mannentoilet. De veilige keus, aangezien naast Mark alleen Jerry aanwezig is.

Mark doet de deur op slot en duwt mij tegen de achterkant aan. Zijn lippen vinden mijn mond. Ruw, hard. Precies wat ik nodig heb om deze week te kunnen vergeten. Het koele sieraad van zijn lip piercing is een fijn contrast met de hitte van onze zoen. Zijn handen vliegen van mijn armen en billen richting mijn borsten. Hij streelt de huid boven mijn tanktop en ik voel mijn tepels hard worden onder zijn vingers.

Ik bijt zachtjes in zijn onderlip om volledig toegang te krijgen tot zijn mond. Mijn tong vindt de zijne en ik hoor een zacht gekreun zijn lippen ontsnappen. Ik weet dat hij dit net zo graag wilt als ik. Soms heb je elkaar gewoon nodig.

Mark zijn lippen gaan richting mijn oor. Zachte kussen langs mijn kaaklijn, mijn nek en schouder. Zijn handen gaan al richting de rand van mijn leren broek, maar vandaag wil ik het heft in eigen handen nemen.

Ik duw hem van me af, draai me om en trek hem richting het tweede toilet. Hij hangt tegen de deur aan en ik zak naar beneden. Ik kijk omhoog en zie dat Mark zijn ogen dicht heeft. 'Alsjeblieft Natas.' Meer woorden heb ik niet nodig.

Ik haal de knoopjes los van zijn spijkerbroek en trek die met een ruk naar beneden. Zijn erectie staat in volle glorie in zijn boxer op me te wachten. Ik streel zijn lengte over het stof heen en voel hem kloppen. Mijn handen jeuken om hem aan te raken. Ik plaats mijn vingers onder de elastieken band en trek zijn boxer naar beneden. Het is al weer even geleden dat Mark en ik dit hebben gedaan, maar zijn penis is iets wat ik niet zo snel zal vergeten.

Ik breng mijn mond richting zijn schaft en plaats mijn lippen op zijn kop. Ik lik met het puntje van mijn tong het beetje vocht op wat langs de bovenkant druipt. Ik hoor weer een zachte kreun. Ik breng zijn pik wat verder in mijn mond en begin met mijn hoofd op en neer te gaan. Mark zijn zuchten worden harder, zijn handen grijpen naar mijn haar. Als vertrouwd plaats ik mijn hand aan de onderkant van zijn schaft en beweeg ik die mee met mijn mond. Mijn tong maakt rondjes om zijn kop heen, ik weet dat hij hier gek op is.

Af en toe laat ik mijn tanden langs de zijkant gaan en voel ik zijn handen harder grijpen in mijn haar. Na enkele bewegingen verplaats ik mijn hand richting zijn ballen en masseer ik die totdat ik zijn erectie harder voel kloppen in mijn mond. Ik weet hoe laat het is.

'Natas niet stoppen, ik ben er bijna,' hoor ik Mark zwaar roepen door zijn kreunen heen. Ik zuig nog een keer hard en mijn mond wordt gevuld met zijn orgasme. Snel slik ik het in één keer door en laat ik de achterkant van mijn hand langs mijn lippen glijden. Dit is wat mijn gedachtes laat stoppen, ik hoef niet altijd geplezierd te worden om alles te kunnen vergeten.

Ik kom omhoog en laat Mark zijn boxer en broek weer aantrekken. 'We moeten weer terug schoonheid. Je hebt er één van me te goed.' Ik glimlach en haal de deur weer van het slot. 'Daar hou ik je aan.' Ik geef hem een knipoog en we lopen samen weer snel richting de bar.

Rebels [18+]Where stories live. Discover now