- 11 -

6.8K 78 0
                                    

Waarschuwing! Volwassen content, 18+

NATASCHA

Duncan's handen glijden meteen richting de ritssluiting van mijn broek. In één beweging trekt hij het kledingstuk uit inclusief mijn slipje die al doordrenkt is met mijn sappen. Hij laat mijn lippen los. 'Schatje, je bent weer zo nat voor me. Laat me je proeven.' Mijn benen gaan moeiteloos uit elkaar, zoveel zin dat ik hier in heb.

Mijn handen vinden een aantal kussens waar ik in kan knijpen wanneer Duncan's warme mond mijn gevoelige plekje weer vind. Nu ik totaal nuchter ben is het gevoel nog heftiger. Meteen kreun ik zijn naam en schieten mijn heupen omhoog. Hij laat zijn tong in één beweging in mijn opening glijden. Voor het eerst dat een man dat soort dingen met zijn tong doet bij me. Dit ga ik nooit lang volhouden. Binnen de kortste keer gil ik het uit. Duncan houdt me stevig vast. 'Goedzo, laat het maar gaan.'

Mijn ademhaling is heftig. Ik trek zijn shirt uit en gooi die naast de bank. Dit is de eerste keer dat ik zijn bovenlichaam naakt zie. Zijn armen zijn gespierd, maar niet te overdreven. Het past bij zijn postuur. Ik heb gelijk over de tattoo op zijn ribben. Een prachtige tijger die omhoog kruipt. Ik laat mijn vingers erover heen glijden. 'Je bent zo knap Duncan, dit maakt het alleen maar beter.'

Mijn lippen drukken kussen op zijn buik en ik zuig daarna zachtjes aan zijn navel. De riem van zijn spijkerbroek krijg ik gemakkelijk los. Een zwarte boxer komt tevoorschijn met daarachter een keiharde erectie. Zo groot heb ik hem al even niet gezien. Ik streel zijn lid en er komt een sissend geluid uit Duncan's mond. Volgens mij heeft hij al die weken ook op mij gewacht. Waarom hebben we dit zo lang volgehouden? 

Mijn vingers glijden onder de elastieken band van zijn boxer wanneer de bel gaat. 'Ik ga al meneer Colt!' gilt Bernice meteen door het huis heen. Moet dit nu? Snel trekken we onze kleding aan en pakken we onze kop drinken die ondertussen al veel te ver afgekoeld is. Mijn lichaam daarentegen is bloedheet. Fuck, waarom kunnen we dit niet voortzetten? Duncan gaat op een stoel aan de andere kant van de ruimte zitten. Mijn borst gaat nog hevig op en neer van de meest heftige orgasme die ik in tijden heb gehad. Duncan steekt zijn hand in zijn broek om zijn half slappe lengte te verplaatsen zodat het niet te opvallend is.

'NATAS!' gilt Celeste het uit als ze mij in de kamer ziet zitten. Ik sta op en loop op haar af. We geven elkaar een dikke knuffel en een kus op de mond, hetgeen wat we al jaren doen. Ze trekt een wenkbrauw op. 'Ik proef iets anders...' fluistert ze in mijn oor. 'Niet nu' antwoord ik terug. Duncan kijkt mij met een vreemde blik aan, eentje die ik niet kan peilen. Daarna vervolgt hij zijn blik naar Celeste, een klein lachje komt tevoorschijn.

Celeste kijkt langs me en ziet Duncan op de bank zitten. 'Dus jij bent die knappe baas van Natascha, ik heb al veel over je gehoord.' Ze geeft hem een knipoog en loopt op hem af. Met een uitgestoken hand noemt ze haar naam. Duncan plant een kus op de rug van haar hand. 'Fijn dat je er bent Celeste. Ook ik weet een hoop van je. Ga alsjeblieft zitten.'

Bernice brengt een kop koffie voor Celeste en vraagt of we nog wat nodig hebben. Duncan bedankt haar vriendelijk voor Celeste's kopje en vraagt voor ons twee nieuwe kopjes. Met moeite krijg ik de koude vloeistof naar binnen, niet te drinken. De huishoudelijke hulp neemt onze kopjes mee en loopt dan richting de keuken.

'Goed!' Celeste's stem galmt door de ruimte. 'Ik kom je ophalen, dus pak je spullen en dan kunnen we vertrekken. Ik heb een leuke dag ingepland dus hop hop!' Ik lach en geef mijn beste vriendin nog eens een dikke knuffel. In de logeerkamer stop ik al mijn spullen in een grote tas, bekijk ik nog even of ik niks ben vergeten en loop ik weer naar beneden. 

Meteen valt er een ijzige stilte. Waarom stoppen die twee opeens met praten? Ik denk er maar niet teveel over na en plof de tas bij de deur. We drinken de koffie op en dan is het tijd dat ik dit prachtige luxe huis ga verlaten. Ik bedank Bernice voor alle hulp en loop richting Duncan. Hij pakt me beet en drukt mijn lichaam stevig tegen de zijne. Zijn gezicht begraaft hij in mijn nek. 'Ik ga je missen in huis. Ik zie je maandag.' Hij laat me los en ik loop met Celeste mee naar haar auto. Ik voel zijn ogen in mijn rug branden, dus besluit ik om nog even achterom te kijken. Hij geeft me zijn meest oprechte glimlach en loopt dan naar binnen. Binnen in mijn buik begint het weer te kriebelen.

~

We zitten samen in een zoutwaterbad van een groot saunacomplex. Celeste heeft besloten om me mee te nemen en ons lekker te verwennen. Een duo massage staat gepland voor het einde van de middag. Zo'n vrouwendag is echt niet zo slecht verzonnen van mijn beste vriendin. Het is ook gewoon enorm ontspannend.

Ik trappel wat met mijn voeten in het bad. Ik kan nog steeds niet geloven wat er vanochtend gebeurd is. Na het benefietgala heeft Duncan nul interesse in me getoond en is hij continu professioneel gebleven. De afgelopen week is onze band versterkt en voelt hij nu niet meer als mijn baas, maar ook als een vriend. Alleen ik wil zoveel meer, iets wat hij me waarschijnlijk nooit kan geven.

'Aarde aan Natas, kom op schatje. Vertel me alles over die lekkere baas van je. Ik weet wat ik geproefd heb op die zachte lippen van je.' Ik giechel en mijn gezicht loopt rood aan. 'Je kwam op een ongelegen moment... laat ik het maar zo zeggen.' We lachen om de ongemakkelijke situatie en genieten van al het lekkers wat de sauna te bieden heeft.

Na de massage besluiten we om een hapje te gaan eten in ons favoriete sushi restaurant. 'Ik moet van Duncan met Jerry gaan praten, hij wilt dat ik ga stoppen met werken bij Rebels. Het geld wat ik daar verdien wilt hij zelfs bovenop mijn salaris bij CC gooien. Ik kan dat echt niet. Rebels is mijn tweede thuis Cel.' Vol medeleven kijkt Celeste me aan. 'Er is altijd een oplossing, ook voor dit.'

~

Alleen thuis zijn is opeens zo saai. Ik mis de gesprekken met Bernice en Duncan, het lekkere eten en het grote bad met uitzicht op de grote tuin. Ik haal een pizza uit de diepvries en prop die in de oven. Een blikje cola tover ik uit de koelkast, kijkend naar de oven loop ik naar de andere kant van de ruimte om netflix aan te zetten. Over een uurtje heb ik een gesprek met Jerry. Hij wilt weten wanneer ik weer kom werken, ik wil weten of ik minder mag werken.

~

Ik loop langs de bar van Rebels en geef Mark een dikke knuffel. 'Ik heb je gemist Natas.' 'Ik jou ook.' We houden elkaar nog even vast en hij plant een kus in mijn nek. Voor mij is dit net iets te heftig, maar ik laat het dit keer maar gaan. Hij is zich rot geschrokken, heeft iedere dag wel gevraagd hoe het met me gaat. Ik laat hem los en loop richting het kantoor van Jerry. Zachtjes klop ik op de deur en doe ik hem open.

'Hai Natas, ga zitten. Zijn we hier snel van af.' Jerry is net als Duncan, snel maar rechtvaardig. Alleen Jerry is zachtaardiger, wat je ook zegt, hij vindt het meestal wel goed. Ik loop richting de stoel. 'Voordat je begint Jerry wil ik toch even mijn eigen zegje doen. Ik kan niet meer zes dagen hier werken, het breekt me op. Ik heb nu in coma gelegen, wat nou als ik niet meer wakker word? Ik hoop dat we hier uit kunnen komen.'

Jerry denkt na over mijn woorden. 'Ik had niet anders verwacht dan dat je dit tegen me zou zeggen. Logisch Natas, vanaf het begin hebben we afgesproken dat je diploma's belangrijker zijn dan je baan hier. Maar ik kan je niet laten gaan, dus ik heb twee opties voor je.' Jerry denkt na hoe hij dit moet vertellen. 'Of je ruilt van functie met Mark, of je gaat de drie drukste dagen met Cel het podium op. Een duo act met jullie eigen grenzen. Je hebt tot donderdag om erover na te denken.'

Wat?


Rebels [18+]Where stories live. Discover now