6 Dalis

901 48 11
                                    

*Cheryl pov  *

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


*Cheryl pov *

Priaėjus valandai nuo treniruotės pradžios neiškentusi Niall buvimo šalia čiupau lentelę ir pasileidau per žolę , bet Niall sugriebė mane už maikutės ir truktelėjo .

-Kur bėgi ?- paklausė jis ir apsivijo mane per liemenį, kad išlaikytų vietoje.

Vaikai jau buvo dingę . Mane ir Niall nuo pastato slėpė iš medžio išskaptuota valtis . Žinojau , kad niekas mūsų nemato , tad užmerkiau akis ir mėgavausi jo artumu...

-Aš tik..- smegenų darbas sutriko.

-Tu tik...- Norėdamas padėti pakartojo Niall , jo lūpos netyčia paliėtė mano ausies spenelį.

-Aš...- jo ranka pasiekė mano pilvą , prispaudė mane prie savęs. - Palauk...ką tu darai ?

-Nieka - jis dar stipriau suspaudė mane.

-Tu labai skaniai kvepi - sumurmėjo prigludęs prie mano žandikaulo.

-O tu labai smirdi - tariau.

Nuo tyliaus Niall juoko mano oda pašiurpo , Niall taip greitai atsitraukė , kad vos neatsisėdau ant užpakalio . Skubiai apsisukusi pamačiau gražų veidą - kvadratinį žandikaulį , arogantiškus skruostikaulius ir akis , kurios priklausomai nuo nuotaikos galėjo būti šaltos kaip ledas arba svilinančios.

Pasukau pastato link , o Niall neatsiliko. Tarp pastato ir beisbolo lauko buvo krepšinio aikštelė , kurioje ant centro linijos stovėjo kamuolys . Niall paspyrė jį taip , kad šis įkrito jam tiesiai į rankas. Jis metė kamuolį man , jo akyse spindėjo iššūkis.

-Vienas prieš vieną.

-Krepšinis ne tavo sritis , Horan.

-O gal tavo ?

-Gal.

-Tai sutriuškink mane -metė iššūkį.

-Mes abu su maikėmis tad , kuriam nors reiks nusirengti - nesupratau , ką kątik pasakiau , bet Niall nusišypsojo.

-Spėju , kad teks man .

-Aš manau...- žodžiai užstrigo gerglėje , kai jis iškelė rankas ir vienu judesiu nusivilko maike , kuriuos numetė šonan , nors jie tikriausiai kainavo daugiau nei visi mano maikutes sudėjus kartu.

Akis prikaustė Niall krūtinė . Jo oda buvo latte kavos spalvos , žemiau raibuliavo raumenys .

-Jeigu ir toliau taip į mane spoksosi turėsime bėdų - pasakė jis.

Greitai nusukau akis.

-Aš į tave nespoksau .

-Melagė.

-Sugalvojau , kad būtų įdomiau žaisti . Jei laimėsiu aš tu turėsi man padėti atsikratyti Megan o jei laimėsi tu.- nutilau nes nežinojau ką daugiau pasakyti.

Esu kvaila, kad pasakiau, kad padėtų atsikratyti Megan. O norėčiau, kad jis manęs pabučiuotų ir gerai net pamylėtų. Vien pagalvojus apie tai kūną išmušo karštis.

-Tu turėsi savaite man būti paklusni - išsivėpė Niall užbaigdamas mano sakinį.

-pa-kl-us-ni tau ?- mikčiodama paklausiau.

Nuo kada aš mikčioju? Po galais kas su manimi darosi?

-Taip - šypsojos vaikinas.

****
Pradėjau mušinėti kamuolį , praskuodžiau prio jį ir nudūmiau per aikštę. Girdėjau skubius žingsnius , žinau , kad jis už manes , ir staiga jis atsidūrė šalia , ištiesė ilgas rankas , norėdamas atimti kamuolį.

Pastūmiau jį , rankos slystelėjo per karštą odą . Susikaupusi susigrąžinau kamuolį ir labai nevykusiai mečiau. Kamuolys tik netyčia įkrito į lanką. Išsišiepusi atsigręžiau į Niall ir pliaukštelėjau jam į krūtinę.

-Pražanga.

-Tu kas , mergiotė ?

Priverčiau jį nusišypsoti.

-Nežinau gal ir mergiotė , gal nori patikrinti kas esu ?- paklausė jis ir jo veide buvo šypsena kuria norėjau išmušti iš jo veido.

-Ne ačiū nenoriu -Niall šypsena dingo , jis lėtai varėsi kamuolį ir stebėjo mane.

-Tu gan gerai žaidi - priabilo Niall.

Dėl komplimento pasijutau kažkodėl nesmagiai atėmiau kamuolį ir variausi antram metimui. Niall praskyrė kelią iki manęs , čiupo kamuolį ir įmetė į krepšį daug geriau nei aš. Po perkūnais. Susigrąžinau kamuolį ir alkūne stumtelėjau Niall , kai šis prilipo prie manęs.

Jis nusišypsojo , labai nepadoriai šyptelėjo ir pajutau virpulį.

-Tu taip nori žaisti ?- paklausė Niall . -Nešvariai ?

Žaisti su juo apskritai buvo netikusi mintis. Bet taip atsitiko , kad būnant šalia jo mano sveikas protas išskrido .

Jau buvau bemetanti iš po krepšio , kai jis sugavo mane ir apsuko.

O , ne . Velnias , ne.

Pasimuisčiau ir mes abu pargriuvom. Niall parkrito kietai bumbtelėdamas . Išsidrėbusi ant jo žiūrėjau jam į veidą ir jaučiau kaip mano skruosti kaista.

-Antra pražanga. Tu žaisdama pasiduoti panikai , Šreke Ar aš tave nervinu ?.

-Žinoma , kad ne.

Liepsnojančiais skruostais ir nuo prisilietimo prie nuogos jo krūtinės įkaitusiais pirštais greitai atsikėliau ir patraukiau į persirengimo kambarį.

***
-Tu tikrai manęs nenervini - pasakiau kai Niall mane persirengimo kambaryje prispaudė prie spintelės.

-Esi tikra ? - paklausė jis .

Man nespėjus atsakyti jis mane pabučiavo , pakišo ranką po mano maikutę , perbraukė nugarkaulį , pirštais keliavo mano nugara aukštyn. Bučinys buvo ilgas , lėtas ir aistringas . Ranka atsirėmiau į jo krūtinę , kad išlaikyčiau pusiausvyrą.

Kai Niall atsitraukė , supratau , kad leidau vienai jo kojai įsisprausti tarp savųjų , o mano pirštai kietai gniaužė jo marškinėlius. Man neabejotinai reikia sekso . Tai vienintelis paaiškinimas , dėl ko apžergiau jo koją , ir dėl ko alsavau it pamišusi , nagais įsikabinusi į jį.

Įsmeigiau į Niall akis , negalėdama tinkamai mąstyti ir ištarti žodžio . Kol susikaupiau kalbėti , jis patenkintas šyptelėjo ir ėmė žingsniuoti tolyn.

-Aš nesinervinu ! - riktelėjau . -aš susierzinusi ir žaidimą laimėjau aš !

-Žaidei nesąžiningai -Jis žvilgtelėjo per petį . -Tad laimėjau aš , ir ką galiu daugiau pasakyti . Mano geriausio draugo dukra gan gerai bučiuojasi -nusišypsojo jis ir net neleides priakalbėti dingo iš persirengimo kambario.

O dieve.

Dievulėliau.

Mane pabučiavo Niall.

Tėčio geriausias draugas mane pabučiavo.

Mano svajonė išsipildė!

Kūnas net dabar virpa nuo jo. Su nykščiu priliečiau lūpas ir plačiai nusišypsojau.

Turiu klausima shipinat Cheryl +Niall= Ciall? Bei ačiū labai, kad skaitote ir, kad paliekate komentarus nes man jie daug ką reiškia 💙

They don't know about us (N.H) Pabaigta Where stories live. Discover now