2 Sezonas /29 Dalis

497 34 30
                                    

*Cheryl pov*

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

*Cheryl pov*

Vos tik atmerkiau akis susiraukiau supratusi, kad esu ištinusi, atrodo taip, kad dar jausčiau ašaras ant skruostų ir mane tai trikdė. Pažvelgiau į savo lovos pusę ir menkai nusišypsojau radusi kitoje lovos pusėje miegantį teti. Pamenu taip, kad kaip buvau mažytė tėtis visada miegodavo su manimi, nes mane kankinavo košmarai, o kaip miego davai su tėčiu sapnuodavau tik gerus sapnus.

Tyliai išlipau iš lovos ir priėjusi lovą iš kitos pusės paėmiau dėkį ir ji apklojau, kad jis ne sušaltu. Nuėjau prie spintos tyliai žingsniais ir atsidariusi spintos duris iš jos išsitraukiau pilkas trenigines kelnes ir pilka megztinį. Šiandien nėra nuotaikos ir noro atrodyti pritrenkenčiai, tad tiks ir šitie drabužiai.

Įžengusi į vonios kambary uždariau duris ir jas užrakinau. Nusimetu juoda maikute ir nusivelku kelnes, juos padedu ant skalbimo mašinos ir į žengiu į dušo kabiną. Atsukau kraną ir laukiau kol pradės bėgti šiltas vanduo. Pradėjus bėgti šiltam vandeniui, vandeniui pasiekus mano kūną, kūnas iškarto atsipalaidavo. Užmerkiau akis ir su rankomis tryniau savo kūną. Atmerkiau akis ir sutrikau pamačiusi dušo kabinoje savo Niall, jis buvo apsirengęs pilką treniga ir su juo atrodė nuostabei.

Jam priėjus prie manęs, mano širdis pradėjo plakti greičiau, mūsų akims susitikus nusukau akis nes negalėjau žiūrėti į jo tas nuostabias mėlynas akis kurios yra lyg vandenynas. Jam uždėjus ranką ant mano peties per kūną perbėgo malonūs Šurpuliukai.

-Ką tu čia veiki? - paklausiau jo ir pati girdėjau, kaip mano balsas skambėjo tyliai ir virpančiai. Širdis džiaugiasi, kad Niall stovi prieš mane, bet mano protas kužda tai, kad aš turiu ant jo pyktį ir jį iš čia išvaryti.

-Atėjau pas savo mažute, kuri yra mano visas gyvenimas - Niall žodžiai privertė mano skruostais nu riedėti ašaromis ir per kūną pajusti šiluma.

-Kodėl tu esi su Madison - paklausiau jo ir, kai pakėliau akis pažvelgti į jį jo jau nebebuvo. Aš tikriausei išprotėjau, kad jau jį pradėjau įsivaizduoti.

Atsisėdau ant šalto grindinio ir apsikabinusi save leidau ašaromis tekėti skruostais, o vandeniui tekėti ant manęs.

Praėjus kelioms minutėms mano kvėpavimas, kaip ir ašarų tekėjimas nusiramino atsistojau atsargei, paėmiau šampūną kuris buvo netoliese padėtas. Šampūną užsipilu į delną ir pradedu trintis savo ilgus plaukus kurie jau šaukte maldavo šampūno.

Pabaigus maudytis išjungiau vandenį ir atsargei išlipau iš dušo kabinos, rankšluostį nusikabinau nuo durų kuris buvo ant jų pakabintas. Pirma išsidžiovinau plaukus, o poto nusisausinau kūną. Prisiminusi, kad čia drabužių švariu ne atsinešiau tylei ir riebei nusikeikiau. Greitai apsivyniojau kūną rankšluosčiu ir atsirakinusi duris išėjau iš vonios.

Kambaryje tečaus nebebuvo, tad drąsiai nusimečiau rankšluostį ir nuėjusi iki komodos iš jos išsitraukiau juodas kelnaites ir juoda liemenėlę. Apsirengusi nuėjau iki lovos ir nuo jos pasiėmiau treniga kurį padėjau kai ėjau į dušą. Apsirengusi nuėjau prie veidrodžio ir pažvelgiau į savo atvaizdą.

Mano akys buvo raudonos nuo verkimo ir paakei pajuodę nuo nuovargio, nes pastaruoju metu mažai miegu, bet man tai yra nesvarbu. Nuo stalo pasiėmu mažą tašike ir iš jos išsiėmusi pudra, pasipudruoju ir paemusi raudona lūpdažį su juo padažau lūpas.

Išėjusi iš kambario suraukiau antakius išgirdusi Megan garsų juoką sklindantį iš virtuvės. Greitai nusileidau laiptais ir nueinu į virtuvę. Pamatau tėti besišypsantį ir apsikabinusi Megan. Mano viena dalis džiaugiasi, kad tėtis yra laimingas, bet kita dalis ne, nes aš norėčiau, kad Megan vietoj būtų mano mama, kuri yra mirusi ir kuri nors nemylėjo mūsu su tėčiu.

-Labas rytas - pasakau ir tuo pačiu nusikosėju, tėtis iškarto atšoka nuo Megan ir pažvelgęs į mane nusišypso susigėduse šypsena.

-Sveika - pasisveikina Megan suirzusi ir pasiėmusi puodelį nuo stalo išeina iš virtuvės.

Kažkas ne ta koja išlipo iš lovos, net pati nusijuokiu iš savo minčių. Nueinu iki šaldytuvo ir iš jo pasiėmu sūrelių ir nuėjusi atsisėdu ant stalo.

-Tau reikia pradėti valgyti rimta maistą, O ne tik sūrelius - pasako tėtis, pavartau akis ir išsilupusi sūreli pridedu prie lūpų ir ji atsikandu.

*************

-Gerai jautiesi? - paklausė Alison, kaip laukėme Emily, kuri turi mums atnešti kavos puodelius.

Pakratau galvą ir pažvelgiu pro kavinės langą, lauke šviečia saulė, vaikai žaidžia su kamuoliu ir juokiasi, netoliese stovi miela porelė jie juokiasi ir laiko vienas kito ranką. Per kūną nueina pasiilgimo jausmas, kaip prisimenu, kaip Niall laikydavo šitaip mano ranką. Su ranka persibraukiu per savo plaukus ir pažvelgiu į Alison kuri susirūpinusi žiūrėjo į mane.

-Tu išbalusi, gal geriau męs tave su Emily parvežim namo - pasako Alison ir prie mūsų priėjo Emily kuri švytėjo, jos veide buvo plati šypsena ir jos akys blyzgėjo.

-Tau mano meilė, paėmiau kavos su cukrumi - Emily padeda kavos puodelį prieš Alison ir pasilenkusi pabučiuoja Alison lūpas.

Nusišypsau nuo vaizdo, jos tokios mielos.

-Tau paėmiau arbatos, nes matau, kad tau bloga - pasako Emily ir prieš mane padėjo puodelį kuriame buvo arbatą .

-Aš jaučiuosi gerai - nusišypsau ir pasiėmu į rankas puodelį, pasipučiu ir atsigeriu mažą gurkšnį.

-Tai, kaip praėjo jūsų pasimatymas? - paklausiu draugių , draugės iškart iš rausta ir jų veiduose atsiranda plačios šypsenos. - Supratau... Jau tikriausei daug vibratorių ir agurgų nukentėjo - nusijuokiau, o jos drauge su manimi.

Gera nors trumpam užsimiršti ir apie nieką negalvoti.

*Niall pov *

Sėdžiu ant lovos ir žiūriu į kameros sieną, kuri man šiuo metu atrodo graži ir įdomi. Išgirstų durų atsidarymo garsą, bet net nesureagavau ir ne pažvelgiau kas pro jas įėjo.

-Žiūrėk ką atnešiau - išgirdęs balsą supratau tai, kad čia yra atėjusi Madison. Kažkodėl mano širdis tikėjosi, kad čia bus atėjusi Cheryl.

Pogalais aš jos jau nemačiau kelias dienas, nors ir kaip kvailai skambėtų, bet pasiilgau jos, jos spindinčių akių, kurios suspindi, kaip išvysta mane, jos šypsenos kuri priverčia mano vidų sušilti, jos bučinius ir meilius žodelius, kurie priverčia mano širdį suvirpėti.

Madison priėjo prie lovos ir kaip kokiam šuniui numetė lėkštę, kurioje buvo salotos, ji man jau kelias dienas neša tik salotas, nes pagal ją man reikia dietos nes esu storas. Pasiilgau normalaus maisto, pasiilgau picos valgymo su Cheryl ir kitais draugais.

-Tu atrodai klaikiai - pasako Madison ir atsisėdo šalia manęs.

Žinau, kad atrodau klaikiai, bet man tai nerūpi, nes juk vistiek manęs šioje kameroje niekas nemato.

-Pati atrodai ne ką geriau - pasakau ir atsistojęs nueinu prie esančio čia veidrodžio ir pasitvarkiau plaukus kurie jau yra susirabalinave.

-Niall, šiandien vyksta teismas, juk nenori, kad per savo tokius žodžius ir elgesius aš padaryčiau, kad tu iš čia niekada neišeitum - pasako Madison ir priėjusi prie manęs uždeda rankas ant kaklo, kaip uždedavo Cheryl.

-Tikriausei geriau sėdėti kalėjime nei apsimesti, kad tu man patinki - pasakiau ir patraukęs jos rankas nuo savo kaklo apėjau ją ir nekreipiau į jos isterišką juoką kuris mane vimdė.

Tikiuosi, kad Cheryl bent jau dalyvaus teisme, noriu ją išvysti ir apkabinti ją ir niekada nepaleisti.

Geriau dalys dažniau ir trumpos ar, kad ilgos, bet rečiau? Ps : ačiū jums už komentarus kuriuos paliekate jie man suteikia didelią motivacija bėgti ir kurti kitas dalis 💙

They don't know about us (N.H) Pabaigta Where stories live. Discover now