26 Dalis

563 34 9
                                    

*Cheryl pov *

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

*Cheryl pov *

Prabudau nuo karštų saulės spindulių ant savo kūno. Vos tik atsimerkiau vėl užsimerkiau, nes saulės spinduliai spigino į akis. Po kelių sekundžių atsimerkiau ir sutrikau pamačiusi savo rankas ant  vaikino kaklo. Pakilau link vaikino veido kuris buvo netoli manojo ir net pati nepajutau, kaip šypsena atsirado veide, kaip mano akys pamatė Niall miela ir gražu veidą.

Atkabinau savo rankas nuo jo kaklo, o akių ne patraukiau nuo jo patrauklaus, mielo veido. Jis buvo užsimerkęs, lūpos suspaustos ir plaukai susivėle.

Jis dabar atrodo, kaip mielas Miko pukuotukas, kurio žandukus norėtųsi patampyti, o veidą visa likusį iš bučiuoti.

Akims nukrypus prie jo lupų prikandau lūpą, prisiminusi kokios šios lūpos yra nuostabios. Net pati nespėjau susiprasti, kaip su dešinės rankos nykščiu perbraukiau per Niall apatine lūpą, pastebėjusi, kaip Niall akys prasimerkia greitai patraukiau ranką ir užsimerkiau apsimesdama, kad miegu.

Pajutusi Niall ranką ant savo plaukų ir, kaip jis pradeda juos glostyti nesusilaikusi plačiai nusišypsau ir nuo jo prisilietimo suvirpėjau.

-Labas rytas, gražuole - Niall rytinis balsas nuskambėjo taip gražiai, jis buvo truputį prikimes ir tai skambėjo man gražiai ir nepakartojamai.

-Labas rytas - nusišypsau ir pramerkusi akis iškart mūsų žvilgsniai susitiko ir tai privertė per kūną nubėgti keliems šurpuliukams.

-Kaip miegojai? - paklausia Niall ir jis nesustoja glostes mano plaukų, geras jausmas, kaip jis juos glosto. Tai lyg masažas.

-Gerai  - besišypsodama atsakiau ir stebedama jį, į ji galėčiau žiūrėti tikriausiai visa diena ir ne atsibostų. - o kaip tu miegojai? - paklausiau jo prisiminusi, kad jo nepaklausiau ir tikriausiai jis dabar mano, kad man tokie dalykai nerūpi.

-Gerai, nes šalia tu miegojai - nusišypsojo Niall miela šypsena, išgirdus jo žodžius ir dar pamačius ta jo šypsena mano širdis suvirpėjo.

**********

Beliko tik dešimt minučių iki mano išėjimo iš šios kamaros, stengiuosi iš visų jėgų neparodyti, kad man skauda širdį žinant, kad gal būt Niall niekada nebeišvysiu. Taip norėčiau su juo pabėgti iš kalėjimo ir nukeliauti į negyvenamą sala ir ten su juo praleisti visą likusį savo gyvenimą.

Nusipurčiau nuo savo minčių ir žvilgtelėjau į Niall kuris stovėjo netoliese ir rūke cigaretę kurią gavo iš policininko, kuris už gerus pinigus padarys bet ką ir duos ką tik paprašysi. Niall, kaip visada su cigaretę atrodo karštai ir tai priverčia mano kūnu nueiti karščio bangai.

Prieinu prie Niall ir atsistojusi priešais jį uždedu rankas ant jo kaklo, sukosėjau, kaip Niall išpūtė dūmus tiesiai man į veidą.

-Pasiilgsiu tavęs - susnapždėjau tyliai, net pati nežinau kodėl garsei to nepasakiau, o pasakiau tylei.

-Aš tavęs tai pat, bet juk tu ateisi rytoj manęs aplankyti? - paklausė Niall ir užgesines cigaretę ją padėjo į peleninė kuri buvo ant labai mažo staliuko, ant šio staliuko tetelpa peleninė ir padėklas daugiau niekas.

-Žinoma, kad ateisiu - nusišypsau ir pabučiuoju jo lūpų kamputį.

Pasigirdus durų atsirakinimo garsui ir atidarymo durimis, apsikabinau Niall ir įkvėpiau jo nuostabaus kvapo kurio tikriausiai pasilgsiu vos tik išeisiu iš kameros. Niall apsikabinus tai pat mane per kūną nubėgo Šurpuliukai kurių tikriausiai šiandien daugiau nebepatirsiu, nes juos man suteikia tik Niall.

-Cheryl Blossom, jūsų kalėjimas jau baigėsi, prašau išeiti iš šios kameros - pasigirdo policininko balsas.

Nors ir kaip nenorėjau atsitraukti nuo Niall, atsitraukiau ir pažvelgusi į jo akis kuriose mačiau liūdesį išėjau iš kameros jusdama, kaip širdį užlieja didelė tuštuma kuri priverčia pasijusti blogai ir pajusti dideli nežmonišką skausmą.

-Kiek laiko  Niall Horan, bus kalėjime? - paklausiau policininko, kaip ėjome ilgu kolidoriumi.

-Dar nebuvo teismo, teismas nuspręs kiek jam reikės kalėti - atsakė policininkas, žinoma nelabai buvau patenkinta šiuo atsakymu.

-Kada teismas vyks? - paklausiau.

-Po kelių dienų - atsakė jis, daugiau jo nieko neklauso ėjau nes svarbiausius klausimus jau jo uždaviau ir jis į juos atsakė, tad nors kažkiek man buvo džiaugsmo.

************

-Labas, dukra - pažvelgiu į tėtį, kuris ką tik įžengė į virtuvę. Jis vilkėjo juodą kostiumą kuris jam kuo puikiausi tiko, jo plaukai buvo sukelti į viršų ir ši šukuosena padarė jį žymei jaunesniu.

-Labas - nusišypsau jam, nors iš tikrųjų nėra noro šypsotis, nes mano mintyse vis dar yra Niall, kuris nežinia ką dabar veikia vienas kameroje.

-Užmiršai valgyti? - nusijuokia tėtis ir pirštu parodo į lėkštę kuri yra prieš mane, joje yra mėsainis kuris net nėra pradėtas valgyti.

Kai grįžau namo iškart puoliau prieš šaldytuvo, jame nebuvo maisto tad užsisakiau mėsainio rinkinį, kol jį atvežė į namus apetitas stebuklingai dingo.

-Kažkaip nėra noro valgyti - nusišypsau jam, nes žinau jei jam nesišypsosiu jis privers mane pasakyti jam kas mane kamuoja, o aš tikrai nenoriu jam sakyti, kad aš jaudinuosi dėl Niall, kad vis galvoju apie savo ir Niall santykius.

-Aš tada tai suvalgysiu, nes esu toks alkanas, kad tikriausiai dabar galėčiau suvalgyti net toną sveriantį dramblį - nusijuokia tetis, aš tai pat nusijuokiau ir paėmusi lėkštę į rankas, lėkštę padaviau tėčiui.

********
Įeinu į pleilista ir paspaudžiu ant Taylor Swift dainos I know places, per ausinukes pasigirdus dainos žodžiams nusišypsau ir atsiguliau lovoje ant pilvo ir atsiverčiu segtuvo puslapį kuriame buvo mano nuotrauka.

Toje nuotraukoje aš tikrai atrodau gražiai, nuleidau žvilgsnį į žodžius kurie parašyta po nuotrauka ir net nepajaučiu, kaip suraukiu antakius.

Susierzinusi nusiimu ausinukes ir jas numetu ant grindu, ir atsisėdusi ant lovos normaliai pasiėmiau ta segtuvą ir dar kartą perskaičiau tuos žodžius.

"ji bus mano ir niekino kito."

Kažkodėl šitie žodžiai mane suerzino ir dabar norėtųsi gerai Niall galva patrankyti į sieną.

-Cheryl, kaip šitai suprasti?! - įėjo į kambarį ir suriko ant manęs. Pažvelgiau į tėtį ir jis parodė telefoną.

Sustingau pamačiusi, kad telefone yra pajungta nuotrauka, kurioje aš ir Niall gulime apsikabinę ir miegame. Atrodome mielai drauge.  Greitai surimtejau pamačiusi tėčio piktą žvilgsnį. Tėtis laukė kol aš jam pasakyčiau ką nors, o aš nieko nesugalvojau, ką jam turiu pasakyti.

-Ar tu susitikinėji su juo? - paklausė jisai pro su kastus dantis ir mačiau, kaip jis suspaudžia kumščius.

Ką aš turiu daryti? Sakyti tiesą ar meluoti?

They don't know about us (N.H) Pabaigta Where stories live. Discover now