23 Dalis

587 48 7
                                    

*Cheryl pov*

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


*Cheryl pov*

Nuėjau į svetainę ir atsisėdau ant sofos, mano širdis vis plakė, kaip pamišusi, o mintyse vis dar buvo klausimai į kuriuos tikiuosi gauti atsakymus iš to segtuvo. Pasidėjau segtuvą ant kelių ir atverčiau antrą puslapį ir jame pamačiau savo mamos nuotrauką kurioje ji gulėjo ligoninės palatoje lovoje ir buvo prijungta prie daug aparatų jos visas veidas ir rankos kurios matėsi buvo su nudegimo žymėmis. Supratau, kad ši nuotrauka daryta po mamos nelaimės nuo korios ji mirė.

Prieš metus mūsų namas buvo užsidegęs, manęs ir tėčio nebuvo, mes buvome prie ežero ir žaidėme tinklinį, o mano mama ta diena nevažiavo, nes ji buvo pavargusi po darbo . Kai vakare su tėčiu grįžome namo radome kieme stovančius greitosios automobilį ir gaisrininkus gasinančius namus. Kita diena sužinojome, kad namas buvo tyčia padegtas iki dabar dar nėra surastas tas žmogus kuris padegė namą.

Po nuotrauka pastebėjau kelius žodžius tad jos perskaičiau.

"Ši moteris yra tikra bejausmė kalė" perskaičius tai ne susiraukiau ir ne pykau, kad Niall taip parašė apie mano mama, nes jis parašė visa tiea, mano mama buvo tikra kalė kūrei nerūpėjo niekas.

Nebenorėjau daugiau žiūrėti kitus puslapius, už verčiau segtuvą ir jį padėjusi ant stalo išėjau iš namų su mintimi, kad turiu pamatyti Niall ir sužinoti kodėl jį suėmė ir kiek jis bus laiko suimtas.

******

Įėjusi į policijos nuovada mane pasitiko triukšmas girdėjosi, kaip kažkokie vyrai rėkė vienas ant kito. Nekreipusi dėmesio į didelį triukšmą ir kelių žmonių žvilgsnius į mane, iškėliau galva ir nužingsniavau prie stalo už kurio sėdėjo jauna mergina.

Mergina turėjo rudus plaukus kurie buvo surišti į Netvarkinga kuoduką, jos akys žalsvos, kūno spalva ruda kuri priminė man karemelė.

-Laba diena, aš noriu susitikti su nesenai atvežtu kaliniu Niall Horan - pasakiau mergina susiraukusi mane nužvelgė ir poto nuleido akis į kompiuterį ir jame kažką žiūrėjo.

Sugryžiavau rankas po krūtine ir laukiau kol ta mergina man kažką pasakys. Girdėjau, kaip netoli esančios merginos apkalbinejo į mane ir mane kėlė susierzinimas nes viena iš jų mane pavadino kekšė. Norėjau nueiti tenais ir joms gerai užvošti, bet susilaikiau.

-Pogalais, tai galiu jį aplankyti ar ne? - paklausiau tos pačios merginos po kokios geros minutės. Ta mergina pažvelgė į mane ir nusišypsojo pašaipia šypsena. Iš pradžių maniau, kad ji miela, bet dabar manau, kad ji yra tikra kalė.

-Kas jūs jam esate? - paklausė jinai. Jos balsas buvo labai storas ir man jis priminė vyriškio balsą.

-Jo mergina - pasakiau meluodama, nes juk mes su Niall ne nustatėme jokio statuso, norėčiau būti jo mergina, bet tikriausiai niekada tokia nebūsiu.

They don't know about us (N.H) Pabaigta Where stories live. Discover now