2 Sezono / 38 Dalis

462 31 8
                                    

*Niall pov*

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

*Niall pov*

Į durų renkeną įsikabinusi Cheryl žiūrėjo į mane man nematytų ir neaiškiu žvilgsniu. Nesusilaikęs nužvelgiau mergina, ji buvo su plikomis treniginėmis kelnėmis ir vilkėjo mano duota megztinį. Nusišypsojau vien dėl to, kad ji dievi mano megztinį. Jos plaukai buvo palaidi ir sumesti į dešinią pusę, o ant veido , kaip keista nebuvo jokio makiažo.

Ji net be makiažo yra pati gražiausia mergina pasaulyje.

Širdį užliejo skausmas pastebėjus, kad jos veidas yra išblyškęs, pažvelgęs į jos akis pastebėjau jose keista spindėjimą kuris man kažkodėl patiko.

-Labas - pasakau susiprotėjas, kad kaip durnius stoviu priešais ją ir nieką nesakau, o tik stebiu ją.

Cheryl nieką neatsako, o tik padavonojusi man šypsena pasitraukė nuo durų ir nuėjo. Su delnu persibraukiau per plaukus ir įžengęs uždariau duris ir nu sekiau ją.

-Gerai jautiesi? - paklausiau Cheryl, kaip įėjome į svetainę ir jinai atsisėdusi ant sofos užsiklojo save pledu.

Susiraukęs atsisėdau šalia jos ir laukiau kol išgirsiu jos angelišką balsą, balsą kuris priverčia mano širdį suvirpėti ir veide atsirasti šypsenai.

Pažvelgiau į staliuką kuris buvo prie sofos ir pastebėjas ant jo padėtas cigarečių pakelį susiraukiau. Kieno jos? Cheryl pradėjo rūkyti?

-Jaučiuosi dabar gerai, nes tu esi šalia - pasako Cheryl ir padėjo mano galvą ant mano peties.

Užmiršęs cigarečių pakelį pažvelgiau į ją ir nusišypsojau, nes jinai buvo užmerkusi akis ir jos veide buvo menka šypsena.

-Tu pradėjai rūkyti? - paklausiau Cheryl, Cheryl pramerkė akis ir pažvelgusi į cigarečių pakelį papurtė galvą ir poto sukrizeno.

-Čia tau - prisiminęs, kad rankose turiu gėlių puokštė ištiesiau ją jai. Ji nustebusi pažvelgė į puokštė ir nusišypsojusi ją paėmė ir padėjo ant stalo.

*Cheryl pov *

Negaliu patikėti, Niall sėdi ant sofos ir stebi mane, jo stebėjimas priverčia mano skruostus įkaisti, o mane susierzinti. Pažvelgiu į Niall mėlynas akis ir atrodo, kad vien nuo jo paprastu mėlynų akių mano kūnas pašiurpo, o protas atsijungė.

Nuleidau žvilgsnį į jo lūpas ir prisiminusi kokios jos saldžios yra ir, kaip jos tobulai tinka man prikandau lūpą ir pastebėjau tuo pačiu, kad ir Niall stebi mano lūpas.

Pereina pasiilgimo jausmas ir troškimas pajausti jo lūpas.

-Pasiilgau tavęs - pasako Niall stebėdamas mano lūpas ir prikando tada lūpą kas atrodė velniškai karštai.

Pasiilgau tavęs. Pasiilgau tavęs. Mano veide atsirado plati šypsena, o per visą kūną nubėgo Šurpuliukai kuriuos dievinu.. Nesusilaikusi pasilenkiau link jo veido ir nosei pasiekus jo nuostabius kvepalus kvapą užgniaužė ir širdis pradėjo plakti žymei greičiau.

They don't know about us (N.H) Pabaigta Where stories live. Discover now