12.

66 8 0
                                    

Изчаках няколко часа,след като Елиас излезе от стаята и след това започнах да действам с плана,който измислих.
За да бъда сигурна,че няма никого пред вратата-погледнах през ключалката.
За мой късмет нямаше никой!Леко отворих вратата като гледах да скърца възможно най-малко.Огледах се,за да се уверя,че е празно.
Пред мен беше един дълъг коридор със кафеви стени.Започнах да бягам със всичка сила,но все пак се опитвах да не вдигам шум.
Видях една врата и забързах крачка,защото това можеше да е вход към спасението на моя живот,а също и този на Хари!Колко щеше да е хубаво ако се спасим.Колко щеше да е хубаво ако и той беше Ангел.Колко щеше да е хубаво ако можеше вечно да сме заедно!
Деляха ме сантиметри докото я докосна.Деляха ме сантиметри от "ВРАТАТА НА БЪДЕЩЕТО МИ"Това беше моя шанс!
Протегнах ръка и докоснах дръжката.Беше отключено!Тези хора за ключове не са ли чували?
Изведнъж усетих дишане зад дясното ми рамо.Краката ми се подкосиха,Тялото ми започна да трепери,а сълзите бързо се стекоха по мръсното ми лице.Без да се обръщам пипнах ръката на човека.ВИДЕНИЕ!Точно от това имах нужда в момента!
"Две зелени очи"
Значи това е той!С мен е свършено.Също и с Хари!Обърнах се рязко и очаквах Елиас да ме намушка с някой нож или нещо остро.Да ме изнасили или отново да се възползва от мен!
Не ми пукаше!Исках само да не стори лошо на Хари!
Обърнах се и очите ми се напълниха със сълзи,сърцето ми започна да бие толкова силно,че имах чувството,че ще изкочи.Това беше той!Как е дошъл?Как е разбрал,че ще съм тук?
Прегърна ме силно.
-Липсваше ми,Хари!
-Ти още повече!

Dead GirlWhere stories live. Discover now