16.

64 8 0
                                    

~Седмица по-късно~
С Хари си прекарвахме супер.
Седяхме по-цял ден заедно и аз му помагах да се научи как да използва силите си.Той се запозна и със Саманта,беше малко стреснат в началото,но го разбирам.
Часа беше 8:00.
Облякох се по-добре от обичайното,защото днес щяхме да излизаме на разходка в близкия парк.Утре е погребението ми...на Ерика и с Хари мислим да ходим.
Днес избрах този  outfit:

След няколко часа вече бяхме в парка

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

След няколко часа вече бяхме в парка.Седнахме на една пейка и си говорехме.
-Стейс.
-Да,кажи.
-Ем...ще ходим ли на погребението?
-Все още не съм решила дали ще дойда с теб.-казах аз като усетих как една сълза се спусна от окото ми.
Сетих се за родителите си.Колко ли им е тъжно?Ами сестрите ми?Сега ще пропусна първите зъбчета на малката Мелиса.
-Не мисли за тях!Те са добре.Онзи ден видях майка ти...не изглеждаше много зле,явно вече са се успокоили от това,че те няма в семейството им.-Всякаш прочел мислите ми.Хари ме прегърна и целуна нежно челото ми.Точно от това имах нужда в момента.
-Стейс,виж взех ти нещо.-обърнах се към него,а той държеше в ръце една кутийка.Отвори я и видях нежна огърлица с лилав камък.Хари ме обърна и ми я сложи.
-Уникална е.Благодаря ти!
-Искаш ли да отидем да хапнем сладолед?
-Да хайде.-Отидохме до близкия магазин за сладотед.Докато избирахме какъв ще си вземем с периферното си зрение видях женка фигура,която се приближаваше към нас.Обърнах се рязко.Боже мой...това е Карина!
Оказа се,че "работи" като продавачка в магазина.Защо в кавички ли?Ами защото съм сигурна,че ме следи!Дойде към нас и ни поздрави.Прегърна ме...усетих завистта ѝ.С Хари се държахме за ръце,а тя заби поглед точно в тях.
-Е,Стейс избра ли си?-попита Хари,като се опита да избегне неловката тишина,която бе настъпила в магазина.
-Ами...да.Този шоколадовия.-посочих аз.
-Добре,един шоколадов,а за теб Хари.-каза малката тъпа КУРВЕТИНА и намигна на Хари.
-За него с ядки.-казах аз преди него,а той се усмихна.
-Много добре ме познаваш слънце.-погледна ме той и тръгна да ме целува по бузата,но тя ОТНОВО ни прекъсна като набута сладоледите пред лицата ни и каза колко трябва да платим.Изгледа ни изключително завистливо.Видях яростта в очите ѝ и не мога да кажа,че не се радвам от това,което стана преди минути!
Излезнахме от магазина и се запътихме към дома на Хари.По пътя уж изпуснах сладоледа.Е какво,да не мислите,че ще го ям?Кой знае тая овца какво е сложила вътре,за да ме натрови.
Денят беше само за нас двамата.Без приятели,без родители,без домашни,без магий и без лъжи!Само филми,прегръдки,целувки и любимото ми ХРАНА!
~~~~~
БЛАГОДАРЯ ЗА НАД 300 ПРОЧИТАНИЯ!!!ОБИЧАМ ВИИИ❤️

Dead GirlWhere stories live. Discover now