19.

57 4 0
                                    

Хванах го за ръка и тръгнахме към къщи.Там трябваше да се преоблечем и оправим за погребението ми....доста странно звучи... да!Но ако ще умирам поне да е със стил!Сложих си това:

 да!Но ако ще умирам поне да е със стил!Сложих си това:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Запътихме се към погребението.Бях доста притеснена от факта,че трябва да се видя с родителите ми...тези на Ерика.А също и как погребват тялото ми.
Надявам се поне да изглеждам добре докато го правят.
-Стейс успокой се малко.-каза Хари докато едновременно гледаше пътя докато кара и сложи ръката си на бедрото ми.
-Лесно ти е да го кажеш.-въздишах аз.
-Сигурен съм,че всичко ще мине добре!

-Вече бяхме там.Слезнах от колата и Хари ме хвана за ръка.Тръгнахме към родителите ми.
-Здравейте госпожо и годподин Харисън.Съжалявам много за загобата ви!Сигурен съм,че сега тя ни гледа и се усмихва.Гордее се с вас!Вие сте толкова силни родители!-Говореше на нашите и хвана ръката на мама,а аз бях вцепенена.Та майка ми изглеждаше като призрак!Беше с изпито лице и със сигурност не се храни,защото бе свалила минимум 20килограма!Разбира се,че се притесних.Баща ми изглеждаше по-добре!Сестра ми не е на погребението и го разбирам..все още е малка.

Погребението привършваше...доста сълзи излях през това време....имаше толкова хубави думи по мой адрес.
Не видях Карина,което ме караше да се чувствам по-добре!
Е,в момента в ,който си го помислих точно тя дойде.Бяхме сами с Хари,някъде около гробището.Обърнах се и тя беше там,седеше до дубка.Дубка,която бе изкопана за нечие тяло.
-Хаха,ето кой е тука.Малката Стейси.Миличка предупредих те...не го спази,а сега си наказана!-Тя се доближи до мен и понечи да ме бутне в дупката.Но нещо се случи.Хари?Да,той използва силите си!Бе я бутнал до храсти,които бяха от ляво на дубката.След което я бутна в дубката и каза.
-Сега,кой е наказан?-Той хвана ръката ми и тръгнахме.Не разбрах,дали е умряла,дали е жива,но като цяло не ме и интересуваше..
Казахме си "чао" с всички и тръгнахме към колата,когато ни спря майка ми.
-Извинявай Хари.Ще може ли за малко?
-Да госпожо няма проблем.-отидохме до нея,а тя ме погледна.
-Напиняш ми на дъщеря ми..Ерика!-Хвана кичур коса и го сложи зад ухото ми.-Хари,тя е добро момиче...пази я!
-Не съм и помислял да я пускам!-тя се усмихна и даде знак,който ни позволи да се прибираме.По-време на пътя,аз бях доста нервна от всичко днес и това се усещаше
-Всичко наред ли е Стейс?
-Малко съм нервна...довечера може да отидем на бар?
-Да,добра идея...да разпуснем малко.
-Супер!

Dead GirlWhere stories live. Discover now