22.

84 6 4
                                    

-Карина хвана Хари,той е завързан и не може да мръдне.Трябва да му помогнем,тя ще го убие.
-Ами тогава какво правим още тук?Да влизаме!-С Елиас влезнахме в сградата.Защо ми помага,нали е съдружник на Карина?!
Влезнах в стаята с гръм и трясък.
-Стейс,бягай това е капан!-Извика Хари,но аз бях убедена ,че трябва да го спася.Та нали това е мисията!Усетих как някой ме хвана в гръб.
-Хаха,хванах те малката!Знаех ,че ще дойдеш.Елиас какво гледаш?Убий го!!!-Тя му посочи с поглед към пистолета на масичката до него.Елиас го взе,а аз изкрещях.Сърцето ми щеше да се пръсне.Не ми пука за мисията,не ми пука за нищо освен за това да го спася от смъртта!Елиас го взе,сложи патрона,прицели се и рязко го обърна към Карина.
-Пусни я иначе ще си вземеш чао с живота!-Карина ме пусна и аз отидох да разрежа важето от ръцете на Хари с помощта на малко джобно ножче.
-Стейси,Стейси не си хаби силите...вече е късно!-Катина се изсмя със зловещия си смях.
-Какво имаш впредвид?-попитах аз неразбирайки какво иска да ми каже.
-Имам впредвид ,че сега стотици деца от градът ше дойдат тук и заедно ще отпразнуваме "Кървавата Луна"
-К..Какво,каква луна?
-Ще изкормя собствено ръчно всяко дете за жертво приношение.След това Дявола ще ме възнагради и всички вие ще сте мои роби!-тя се засмя отново и се доближи до прозореца,погледна към кърваво-червената луна и започна да казва не свързани изречения.През това време аз скъсах въжетата на Хари.
-Е,на никой не му пречи да си мечтае!-Той се изправи и с помощта на силите си я бутна през прозореца.Аз,Елиас и Хари се надвесихме над нея,но за жалост беше ниско и тя уживя.Погледнах към ръката на Елиас и отскубнах пистолета.Насочих го към нея.
-Чао,чао кучко!-Застрелях я като мръсно куче,а тя повече не помръдна.Слезнахме долу и прикрихме всяка една следа.Взехме тялото и го закопахме в задния двор.След като свършихме мръсната работа с шибаното тяло на оная кучка се чувствах свободна да прегърна и целуна Хари.
-Защо го направи?
-Защото те обичам.Бих умрял за теб!
-Никога не го прави отново...НИКОГА!
-Добре,няма.-Той ме притисна до себе си и сля устните ни.Изведнъж изгря силна светлина под краката ми.
-Стейс какво става?
-Изпълних мисията...а сега трябва да тръгвам!-очите ми се насълзиха,а тези на Хари също.Той крещеше и протягаше ръце към мен,но вече беше късно за нас двамата,всичко свърши!Историята на моя живот също,а историята на неговия тепърва започва!
-Стейс ще ми липсваш и никога няма да те забравя!-Това бяха последните думи,които чух от него.Изведнъж започнах да го виждам по-бледо.
Гн:Хари
Не мога да оставя любовта на живота ми да си тръгне просто така.
-Елиас ето,застреляй ме в главата...няколко пъти ,за да се увериш ,че не мърдам.-Казах аз и му подадох пистолета.
-Хари,не те харесвам особено,но как мислиш,че ще мога да го направя!
-За Бога Елиас вземи шибания пистолет и ме гръмни!-Той взе пистолета и стреля няколко пъти!Узовах се на място,толкова хубаво и изпълнено със светлина и любов затичах се на някъде в опит да я намеря,моята любов!
Гт:Стейси
Свърших си работата и изпълних мисията,учаквах да отида на най-хубавото място,а именно Рая,но се узовах на тъмно,топло и страшно място.Ада?
Но той,той жив ли е?
—————————-
Това е Краят на историята!Благодаря,че бяхте до мен до края и харесвахте и четяхте книгата!Надявам се да ви е харесала!
Ако искате част 2 може да кажете в коментарите⬇️⬇️

Dead GirlWhere stories live. Discover now