Düşlerin Hazzı

84.2K 4.6K 2.9K
                                    

ÖNCELİKLE SATIR ARASI YORUMLARINIZI ESİRGEMEYİN

LÜTFEN BENİ TAKİP EDİN ÇÜNKÜ WATTPAD YENİ BÖLÜM BİLDİRİMİ VERMİYOR BÖLÜM GELDİĞİNDE DE GÖRMÜYORSUNUZ

BU ARADA BEŞ YÜZ BİN OLMAMIZA ÇOK AZ KALDI VE BUNUN ŞEREFSİNE ÖZEL BİR KESİT PAYLŞACAĞIM ANCAK ÖNCE 500 BİN OLMAMIZ GEREKİYOR

EFENDİM SİZ TAHMİN EDERSENİZ NASIL BİR KESİT OLDUĞUNU:)))

LÜTFEN EĞER OKUYORSANIZ KENDİNİZİ BELLİ EDİN.

SİZİ ÇOK SEVİYORUM

SEVGİLERİMLE

1900 VOTE

900 YORUM LÜTFEN SATIR ARASI OLSUN

900 YORUM LÜTFEN SATIR ARASI OLSUN

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Ayşe ve Ali


🍷

"Ya da bugün evlenip, yarın alışverişe çıkarız. Söz her çeşit rengi üzerinde görüp karar veririm hangi rengin en çok yakıştığını. Daha fazla günaha da girmem, nasıl fikir?"

Sessizce güldüm. "Anlaşılan tek sabırsız olan ben değilim. Bende isterim tabi bir an önce evlenelim, bu evde tek yaşamak bana zulüm gibi geliyor ama ağa karısı olacağım sonuçta..." dedim böbürlenerek, "Beni kindar birisi olarak görmeni hiç istemem ama köydeki insanlar bana az şey yaşatmadı, ağızlarında sakız ettiler namusumu. Onlarının gözüne bazı şeyleri soka soka yaşamak istiyorum. Bana olan kinlerinin biraz da sebebi sensin aslında." dediğimde şaşırdı. O bilmese de köydeki neredeyse tüm genç kızlar ve aileleri kızlarının köyün ağasıyla evlenmelerini isterdi.

"Ben ne yaptım?" diye sordu masum masum.

"Ayşe söylemişti, köydeki kızlar seninle evlenmek için yarış içindeymiş ama sen kimseye gözünün ucuyla dahi bakmamışsın. Bende köye yabancı olarak geldim ve kısa süre içinde seninle evlenince hasetlik ettiler. Bende onların kötü duygularına, çekememezliklerine rağmen gözlerinin önünde mutlu olmak istiyorum. Hepsinin önünde nasıl senin gelinin oluyorum izlesinler istiyorum." Beni yanlış tanımasından ölesiye korkuyordum ama bana kötülük eden insanlara merhamet edecek kadar iyi değildi yüreğim. O masallardaki iyi kalpli ne olursa olsun herkesi affeden prenseste değildim. Benim de duygularım vardı ve hepsi maalesef toz pembe değildi. Kinim, öfkem, nefretim... Bunlar öyle de kolay geçecek şeyler değildi çünkü söylediklerinin izleri de kolay geçmezdi.

Ben korkudan ne yapacağımı şaşırmış, saklanmak için yer bulmaya çalışırken; yapayalnızken, çaresizken bana söyledikleri o çirkin sözleri ölsem de unutmazdım. "Yangınını söndürmek için mi koşuyorsun, yollu, kocalarımızdan uzak dur..." ve daha niceleri. Bunlar öyle de kolay sineye çekilebilecek cinsten şeyler değildi. Herkes elbet yaptıklarının bedelini ödeyeceklerdi.

AYKIŞLIHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin