0.5

3.3K 287 269
                                    

Years & Years - Breathe

"Eğer aşk incinirse işe yaramaz"

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Eğer aşk incinirse işe yaramaz"

7 Yıl Önce

Öğle arası bitmek üzereydi. Chaeyoung arka bahçeye bakan pencerenin dibindeki sırasında kitap okuyordu. Dışarıdan esen yumuşak rüzgar saçlarında dolaşırken tertemiz havayı içine çekerek gülümsedi. Burayı seviyordu.

"Chaeyoungi~"

Gözlerini kitaptan ayırıp ona seslenen Jisoo'ya baktı, onunla birlikte sınıftaki birkaç kişinin de bakışları o tarafa yönelmişti.

O birkaç kişiden biri de Yoomin'di.

Chaeyoung sınıftakilerin Jennie'den, dolayısıyla Jisoo'dan hoşlanmadıklarını biliyordu. Bu yüzden ayracını kitabının arasına yerleştirdi ve gülümseyerek onu bekleyen Jisoo'nun yanına gitti. Jisoo siyah dalgalı saçlarının önüne gelen tutamlarını toplayıp gerisini salık bırakmıştı. Makyajsız yüzü pürüzsüzdü. Chaeyoung birinin okul üniformasıyla bile bu kadar güzel görünebilmesine şaşırıyordu.

"Çıkışta prova yapacağız, unutmadın değil mi?"

"Hayır, unutmadım." dedi Chaeyoung. Jisoo'nun tebessümü ona da bulaşmıştı. "Bay Kim müzik sınıfını kullanmamıza izin verdi mi?"

"Evet, hatta istersek bizi çalıştırmaya gelebilirmiş. O gerçekten melek gibi biri."

Başıyla onayladı.

"Sahiden de öyle." Chaeyoung bakışlarını bir an içeridekilere çevirip tekrar Jisoo'ya döndü. Herkes kendi halinde görünüyordu. "Bay Kim kızların dans fikrini kabul etmiş."

"Ah, hayır..." Jisoo yarı gerçek yarı yalan bir üzüntüyle suratını düşürdü. "Ben dans edemiyorum ki."
Chaeyoung bu tavrına gülerken aynı sahte üzüntüyle omzunu patpatladı. "Halledeceğiz, Jisooya~"

O an Jisoo'nun yüzünden garip bir ifade geçti ve bu Chaeyoung'un gözünden kaçmadı.

"Bir sorun mu var? Sana Jisooya dediğim için mi kızdın?" Jisoo toparlanıp her zamanki gülümsemesini yüzüne yerleştirirken başını iki yana salladı.

"Sorun yok, sadece bu ismi pek sevmedim. Bana başka bir isimle hitap etmek istiyorsan..." Durup bir an düşündü. "Pikachu de!"

Chaeyoung güldü. "Neden Pikachu?"

"Çünkü seviyorum." dedi Jisoo omuz silkerek. Sonra aklına bir şey gelmiş gibi kaşlarını kaldırdı. "Ha bu arada," elini ceketinin cebine atıp çıkardığı iki sütlü çikolatadan birini ona uzattı. "bu senin için."

Chaeyoung çikolatayı alırken "Teşekkürler." diye mırıldandı. "En sevdiğim çikolatanın bu olduğunu biliyor muydun?"

"Evet, seni alırken görmüştüm birkaç kez." Kendi çikolatasını açıp bir ısırık aldı. "Aslında bakarsan seni hep yemek yerken görüyorum."

t h e  f o x e sWhere stories live. Discover now