1.9

2.3K 200 251
                                    

Ed Sheeran - Perfect

Neredeyse 9K olduk ve #jenkai'de 2. sıradayız!! Hepinize çook teşekkür ederim😍

İyi okumalar🥰🥰

"Tek sahip olduğum kalbinVe gözlerinde, sen de benimkini tutuyorsun"

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Tek sahip olduğum kalbin
Ve gözlerinde, sen de benimkini tutuyorsun"

3 Yıl Önce

"Aman Tanrım!" Genç kadın bir eliyle şaşkınlığını gizlemek ister gibi ağzını kapattığında kızlar gülüştüler. "Siz çocuklar harika görünüyorsunuz."

Gözleri sırayla karşısındaki dört genç kızda dolaştı yeniden. En başta bekleyen Jisoo, askıları yana düşmüş pembe renkli straplez bir elbise giyiyordu. Dizlerinin biraz yukarısında biten kıyafet tüllü, uçuş uçuş ve çok sevimliydi. Zarif bir topuz halini almış saçları Chaeyoung'un annesinin eseriydi ve kıza çok yakışmıştı. Onun yanında duran Jennie, her zamanki spor-şık halinden dört sene sonra ilk defa sıyrılmış, kızların zoruyla da olsa zarif bir elbise giymişti. İçte straplez mini elbise şeklinde olan astarın üstünde kollarını kapatan ve ayak bileklerinin biraz yukarısına kadar uzanan siyah, desenli bir tül vardı. Uzun ve dalgalı siyah saçları omuzlarına dökülüyor, beyaz inci küpeleri parıldıyordu. Sonucun güzelliğinden emin oldukları halde kızlar bile bu görüntü karşısında mest olmuşlardı. Lisa ise gümüş renkli crop top ve aynı desenli mini etek giyiyordu. Kül rengi saçlarını çırçıtlarla uzatıp at kuyruğu yapmış, bileğine parlak, ince bir bileklik geçirmişti. Uzun bacakları ve güzel vücuduyla oldukça göze çarpıyordu.

"Anne..." diye mırıldandı bezgin bir sesle Chaeyoung. "Artık içeri girebilir miyiz?" Genç kadın bakışlarını hayranlık dolu bir tebessümle kızında gezdirdi bu kez. Chaeyoung'un üstünde gold rose renginde, sağ yanı yırtmaçlı uzun bir elbise vardı. Oldukça sade bir kıyafet olmasına karşın rengi, ince belini sarıp eteklere doğru açılan modeli ve sırt dekoltesiyle oldukça şıktı. Kulaklarına birkaç pırlantalı piercing ve uzun küpeler geçirmiş, bileğine incecik bir bileklik takıp kahve saçlarını salık bırakmıştı. Muazzam görünüyordu.

"Daha şu kadarcıktın." diye mırıldandı ağlamaklı bir sesle Bayan Park, eliyle küçük bir bebeğin olası uzunluğunu göstererek. Diğerleri gülüşürken Chaeyoung'un bıkkınlıkla gülümsemesi üzerine başını sallayarak burnunu çekti. "Tamam, tamam. Duygulanmıyorum."

Yeniden arabaya binerken "Çıkmadan önce beni arayın." dedi Chaeyoung'a dönüp.

"Babam gelmeyecek miydi bizi almaya?"

"Sanmıyorum." dedi genç kadın gülerek. "Kızlarını bu kıyafetlerle baloya göndermenin acısıyla kafasını duvarlara vuruyordur şu an."

Kızlar yeniden gülüştüklerinde Bayan Park onlara el sallayıp arabayı çalıştırdı ve hızla uzaklaştı otelin önünden.

t h e  f o x e sWhere stories live. Discover now