The Chosen One

6 1 0
                                    


Ο Άρθας, ή Λάιοντορ όπως είναι το πραγματικό του όνομα, οδηγεί τα δύο παιδιά και τον Μπάλντγουιν σε ένα πανδοχείο εκεί κοντά. Γνώριζε τον ιδιοκτήτη από την εποχή που ήταν στην φρουρά. Είχε σώσει τον γιο του μερικά χρόνια πριν και από τότε του χρωστά χάρη. Σίγουρα θα τους παρείχε καταφύγιο και θα κρατούσε μακριά τα κακόβουλα βλέμματα.

Μπαίνοντας μέσα, ο πανδοχέας προσπέρασε όλο και φτωχικό μπροστινό μέρος και τους οδήγησε στο πίσω μέρος που ήταν απόμακρο και σχεδόν κρυφό. Εκεί θα είχαν την ησυχία που ζητούσαν.

Κάθισαν όλοι σ'ένα τραπέζι και για τα πρώτα λεπτά απλά διασταύρωναν τα βλέμματά του. Πρώτος πήρε τον λόγο ο Άρθας. "Ξέρεις πως δεν είσαι γιος μου Λόργκαν, αλλά πραγματικά σε αγαπώ σαν γιο μου. Να το ξέρεις"

Αρχικά ο Λόργκαν κοιτούσε περίεργα προσπαθώντας να καταλάβει πρόωρα το που θα καταλήξει η συζήτηση, πάντως δε του φαινόταν πως έχει ξεκινήσει καλά.

"Η αλήθεια είναι Λόργκαν, πως ούτε θείος σου είμαι..." συμπλήρωσε ο Άρθας, αφήνοντας τον Λόργκαν άφωνο. "Πριν από δεκαέξι περίπου χρόνια, ένα βρέφος έφτασε στο παλάτι. Ο Μπαλντγουιν με τον δάσκαλό του το έφεραν όσο πιο κρυφά μπορούσαν. Βλέπεις εκείνον τον καιρό επικρατούσε πόλεμος. Ο Μάλνους, ένας σατανικός μάγος με τεράστια δύναμη, ξεκίνησε πόλεμο στο βασίλειο Μάζικαρ κυνηγώντας όσους του εναντιώνονταν. Η δύναμη του ήταν τόσο μεγάλη που κανείς δε μπορούσε να τον σταματήσει, παρά μόνο ένας." συνέχισε να αφηγείται ο Άρθας.

"Εσύ νεαρέ Λόργκαν!" πήρε το λόγο ο Μπάλντγουιν. Ο Λόργκαν βρισκόταν σε περίεργη κατάσταση. Δεν ήξερε εάν του έκαναν πλάκα, αλλά του φαινόταν κάπως απίθανο όλο αυτό. "Ο δάσκαλός μου, ο Άλαρντ, ανακάλυψε μια προφητεία" συνέχισε, "ένας ένας ακόμα πιο δυνατός μάγος θα γεννηθεί, ικανός να βάλει τέλος στην τυραννία του Μάλνους. Για μήνες ψάχναμε να σε βρούμε, μα τίποτα. Φοβόμασταν ότι ίσως σε είχε ήδη βρει ο εχθρός, μα τότε ο Άλαρντ έφτασε στην αλήθεια. Μία νεαρή γυναίκα με αφύσικη εγκυμοσύνη υπήρχε την οποία και βρήκαμε. Ήταν η μητέρα σου, την οποία και προστατεύαμε πάση θυσία για μήνες."

"Γνώριζες την μητέρα μου ?" αποκρίθηκε ο Λόργκαν, αν και ακόμα δεν πίστευε την ιστορία. Σίγουρα πάντως τώρα που και η μητέρα του ήταν μέρος της ιστορίας του κέντρισε το ενδιαφέρον, σχεδόν τον κέρδισε και τον έπεισε. Ποτέ δεν είχε ακούσει τίποτα για αυτήν. Ούτε καν το όνομά της.

Dostali jste se na konec publikovaných kapitol.

⏰ Poslední aktualizace: Apr 10, 2019 ⏰

Přidej si tento příběh do své knihovny, abys byl/a informován/a o nových kapitolách!

Chronicles of Darkness - Τα Χρονικά του ΣκότουςKde žijí příběhy. Začni objevovat