🌸 4 🌸

375 40 74
                                    

Lovely boy | 4

Am ieșit pe fereastră zâmbind cu gura până la urechi și mi-am sprijinit coatele de pervaz. Jungkook stătea îmbufnat, îmbrăcat în niște pijamale cu Pokemon. Parul rozaliu îi ieșea de sub gluga gălbuie, iar el întinse mâna imediat pentru a-l ajuta să intre.

— Kook, suntem pedepsiți! Zic încercând să nu râd la imaginea unui Pikachu uriaș extrem de supărat.

— Nu contează, am fugit de acasă! Se apropie el și își lasă capul pe brațele mele, lipindu-și obrazul stâng de dosul palmelor.

Îmi scot una dintre mâini de sub căpșorul lui rozaliu și îi îndepărtez gluga, aranjându-i părul.

— De ce? Te-au certat?

Jungkook dădu negativ din cap, închizând ochii. Era clar că era foarte obosit pentru că ora la care se culca de obicei trecuse deja.

— Atunci?

— Nu-ți spun dacă nu mă lași să dorm cu tine. Deschise șmecherește un ochi și mă privi.

L-am prins de nas și el se strâmbă imediat.

— Hopa sus! Zic în timp ce îl apuc de mână și el sare imediat înăuntru.

De cum intră, fugi imediat spre pat și se trânti în mijlocul lui. Am închis geamul râzând și apoi m-am urcat lângă el.

— Vorbește!

— Nu mă lasă să plec cu tine în Seul, așa că am fugit de acasă...

Rozaliul se întinse și își puse încet capul în poala mea. Își trecu repede brațele în jurul mijlocului meu și închise ochii.

— Ya! Ai înnebunit?! Îl privesc imediat, însă el doar își umflă obrajii, făcând botic.

— Nu mă certa... Sunt obosit. Mă strânse el mai tare în brațe și își afundă capul în mijlocul meu.

Avea dreptate, era cam târziu pentru a ține morală. M-am întins pe spate și el s-a urcat imediat mai sus pe mine. Își puse capul pe pieptul meu, iar eu mi-am trecut mâinile în jurul lui. L-am simțind chicotind atunci când am început să îl frec pe spate. Știam că adoră asta, așa că am făcut-o până când începuse să răsufle profund, având gura întredeschisă, semn că adormise.

L-am privit puțin. Era chiar drăguț. Nu îmi venea să cred că îi trecuse prin cap să plece de acasă doar din atât. Era un copilaș frumos și nebun. Am râs ușor și am tresărit când i-am simțit mâna călduță pe unul dintre sânii mei. Am făcut ochii mari și l-am privit atent. Dormea. Era clar că dormea  Știam că era ca un copil, dar asta nu însemna că avea voie să doarmă ca unul. Am întins mâna și am încercat să o mut ușor pe a lui. Simțeam cum obrajii îmi ardeau, iar asta făcea ca totul să fie mai complicat. Când am dat drumul mânuței lui, acesta se întoarse pe partea cealaltă, lipind de data asta obrazul stâng de pieptul meu și punând palma dreapta pe celălalt sân.

— Super! Am pufnit brusc, strângând apoi imediat din buze.

Jungkook începuse să se încrunte, semn că reușisem să îl trezesc, așa că i-am luat repede mâna și am mutat-o mai jos, înainte să reușească să se dezmeticească. Se frecă la ochi și ridică puțin capul pentru a mă privi. Chicoti imediat, fără să își ia privirea de la mine.

— Noona, ai visat ceva pervers de ești așa roșie? Râse el, punându-și palmele pe obrajii mei.

— Taci și culcă-te la loc! Am zis, dându-l repede de pe mine și întorcându-mă cu spatele.

Lovely boy ; jjkWhere stories live. Discover now