Глава I. Меланхолія Карен

10 1 0
                                    


Карен Кохіруімакі повернулася в реальний світ. Тонка пластинка електронного годинника показувала дату і час - 18 грудень 2026 року, 17:49.

 Квартира в багатоповерховому будинку пустувала, і тільки Карен була у себе в просторій, в шість татам(9,9 м^2) , спальні, яку з вітальнею з'єднували розсувні двері. Сонце сідало з іншого боку будинку, так що в спальню світло не потрапляло, і в напівтемряві горів світлодіодний нічник. Шпалери на стінах були білі, підлогу вітальні устеляв кремового відтінку килим, посеред якого стояв широкий столик з короткими ніжками і лежало кілька подушок-сидінь; в кутку стояло велике дзеркало.

Зараз розсувні двері, що розділяли вітальню і спальню, були відсунуті, і з боку здавалося, що кімната всього одна. У спальні Карен стояла низьке ліжко, навпроти вікна височіла гардеробна шафа. Підручники та довідники на полицях уздовж стін були розсортовані по предметам навчання. Порядок і чистота немов говорили, що вона була повноправною господинею цього місця.

Карен, одягнена в одноколірну жовту піжаму, підвелася на ліжко, зняла з голови пристрій - амусферу, яка переносила свідомість в віртуальний світ, і поклала його на праву половину подушки. Вона потягнулася, лежачи поперек ліжка, і лівою рукою намагалася дотягнутися до стіни. Сенсори розпізнали її дотик, і в кімнаті почало розгоратися світло. Почекавши трохи, поки очі не звикнуть, Карен повільно встала. Зробивши пару кроків, вона вийшла у вітальню. Біля дзеркала, на одній з вішаків, теліпається ... безумовно не одяг.

Карен взяла це в руки і встала перед дзеркалом.

У ньому відображалася вона сама, чимось засмучена - дівчина ста вісімдесяти трьох сантиметрів на зріст з довгим чорним волоссям, що тримала в руках пневматичну копію P90. В її руках пістолет-кулемет виглядав дитячою іграшкою, маленькою і непоказною.

 В її руках пістолет-кулемет виглядав дитячою іграшкою, маленькою і непоказною

Йой! Нажаль, це зображення не відповідає нашим правилам. Щоб продовжити публікацію, будь ласка, видаліть його або завантажте інше.
Майстри меча онлайн: Альтернативна "Примарна куля" (Українською)Where stories live. Discover now