Глава 2. ЛЛЕНН і Пітоху

4 1 0
                                    

-Ей, малятко-коротун! Ти ж дівчинка, так? Я зрозуміла це по ході.

ЛЛЕНН стояла у величезному торговому центрі в головному місті GGO, КК Глоккен, і розглядала вітрини зі зброєю, роздумуючи, яку б нову кульову зброю собі купити ...

- Хочеш випити трохи чайку? Сестричка пригощає ...

Як раптом вона почула за спиною жіночий голос. Відчуття було таке, ніби до неї «приставали».

Сестричка?

ЛЛЕНН, одягнена в свій плащ з капюшоном, повернулася і побачила високу, хоч і не настільки, як ЛЛЕНН в реальності, красиву жінку, чорне волосся яке було заплетене в кінський хвіст. На її смуглявій шкірі виділялися теракотового кольору татуювання, а одяг злегка нагадував бікіні. Як би це не виглядало, таке відкрите вбрання навряд чи підходило для боїв. Її худе, але підкачене, майже як у робота тіло було видно всім перехожим.

Найбільше ЛЛЕНН зацікавило дивне тату на її обличчі, і їй захотілося спитати про це. ЛЛЕНН раптом подумала, що, будь у неї таке тіло, вона відразу ж кинула б GGO, як і ті, інші, ігри.

Упевнившись в тому, що це «точно жінка», ЛЛЕНН трохи розслабилася.

У більшості VR-ігор стать персонажа строго прив'язувалася до статі гравця, але ходили чутки, що мозкові хвилі могли якось «обдурити» систему, і стать аватара і його господаря могла не збігатися.

Безліч гравців-чоловіків з цікавості намагалися заговорити з ЛЛЕНН, але тепер перед нею стояла «жінка».

Взагалі в GGO було не так вже й багато гравців-жінок. ЛЛЕНН і раніше їх бачила, але просто не наважувалася підійти до них і познайомитися.

Смуглява красуня м'яко посміхнулася:

- Мене звуть Пітоху. Багатьом складно вимовити моє ім'я, так що можна просто Піто. А тебе як звати, малятко-милашка?

- О, ЛЛЕНН-тян, так? Миле ім'я. До речі, в грі можна і без формальностей. Ти насолоджуєшся грою, і вся ця мішура японського суспільства тут зайва!

Для ЛЛЕНН це була перша розмова з ким-небудь в GGO.

Пітоху запросила ЛЛЕНН в ресторан, де вони зайняли окрему кімнату і базікали, попутно наминаючи тістечка і запиваючи їх чаєм. Чимось це було схоже на зустріч подруг, тільки у віртуальній реальності.

Майстри меча онлайн: Альтернативна "Примарна куля" (Українською)Where stories live. Discover now