Глава 3. «Сутичка загонів»

11 1 0
                                    

- «Сутичка загонів» - командна «королівська битва», в якій один загін бореться з іншим.

- Королівська битва? .. Тобто всі б'ються один проти одного одночасно? ..

Після полювання на гігантського черв'яка ЛЛЕНН і Пітоху повільно йшли по пустці, в якій не було жодної душі, крім них, і вели дружню бесіду.

Природно, в такому місці цілком можна було очікувати засідки, тож під час розмови вони трималися напоготові. Навіть ЛЛЕНН, яка звикла дивитися в обличчя співрозмовника, час від часу поглядала на всі боки.

- Вірно. ЛЛЕНН-тян, чи знаєш ти що-небудь про «Золоту кулю», або, може, чула скорочення «Куля»?

- Так, десь чула назву і деякі подробиці.

«Золота куля», або «Куля» - так називається «королівська битва», в якій з'ясовується, хто ж найсильніший гравець в GGO. Тридцять чоловік, які виграли всі свої бої один на один у відбірковому турі, будуть битися один проти одного на найбільшому острові, і тільки один буде названий титулом «кращого».

Безсумнівно, це найбільша подія в GGO, і з кожним новим турніром пристрасті тільки розпалюються. Багато хто клявся, що перестане грати, якщо не потрапить до фіналу «Кулі».

І ось зовсім нещодавно відгриміло третє за рахунком змагання.

У той час ЛЛЕНН ще навіть і не замислювалася над участю в турнірі і просто не знала, що він з себе представляв. У день фіналу вона гуляла з сім'єю своєї сестри і не могла ні зануритися, ні подивитися пряму трансляцію.

- До речі, я брала участь у третій «Кулі», але через певні обставини, що виникли в реалі, я могла б і не потрапити на турнір.

- Вау! І як далеко ви пройшли?

- Насправді, я програла ще в другому відбірковому бою ...

- О ... Дуже шкода ...

- Мене зняли звідкись здалеку, і тоді мені банально не пощастило. Але було дещо цікаве в фіналі цього турніру: два гравці об'єдналися в команду і билися разом до самого кінця.

- Ну, такі речі іноді трапляються.

- Я не буду нічого спойлерити, але тобі безперечно варто подивитися відео! З першої і до останньої секунди це було неймовірне видовище!

- Правда ?!

Зазвичай Пітоху нічого крім зброї не хвалила, і це сильно здивувало ЛЛЕНН.

Майстри меча онлайн: Альтернативна "Примарна куля" (Українською)Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz