Глава 4. Людина на ім'я М

7 1 0
                                    

Після погляду на людину, що обсмикнув фіранку і увійшов до кімнати, ЛЛЕНН подумала, що це був ведмідь.

Чоловік, що стояв перед нею, був майже два метри зросту. Він носив строкаті камуфляжні штани і коричневу футболку.

Спорядження при ньому не було, але і без цього ЛЛЕНН відчувала його брутальність. Його зріст вражав, але не менш ефектною була широка м'язиста грудина - здавалося, під одягом у нього велика куленепробивні пластина. Руки, що стирчали з рукавів футболки, були завтовшки чи не з колоди, і ЛЛЕНН подумала, що вони будуть товщі навіть її самої.

Але про ведмедя вона згадала, коли подивилася на його зачіску - зачесане назад густе русяве волосся звисали до плечей і покривали всю голову.

Очі були круглими і великими, без єдиного проблиску доброти.

На вигляд йому було за сорок, проте аватар зовсім не обов'язково відображав реальний вік гравця. Ним міг бути як старшокласник, так і вісімдесятирічний дідок.

У GGO, грі, створеної в Америці, таких аватар-качків, від яких просто віяло суворістю, можна було зустріти на кожному кроці. ЛЛЕНН часто дивилася на них здалеку, але коли такий стоїть прямо перед тобою, то ставало трохи не по собі.

Що забавно, він теж почав гру з низьким показником сили і не міг носити багато різної зброї, хоч і фігура вселяла деякі відчуття. Можливо, навіть та зброя, яка колись носила ЛЛЕНН, могла виявитися для нього «важкою» і неможливою до використання, але вона відразу відкинула цей варіант, так як сама Пітоху сказала, що він «сильний». Трохи поміркувавши, ЛЛЕНН прийшла до висновку, що він грає приблизно стільки ж, скільки і Пітоху, якщо не довше.

- Оу, ти трохи не вчасно, - обурилася Пітоху.

- Звиняйте, Піто. Потрібно було все улагодити.

Його басовитий голос і грубоватий тон ЛЛЕНН теж вважала страшними. Вона вперше бачила настільки величезну людини так близько. Їй відразу згадався чорний ведмідь, якого вона бачила в вольєрі в зоопарку.

ЛЛЕНН питала саму себе, чи зможе порозумітися з таким грізним партнером і чи варто їй відкликати свою заявку на «Сутичку», але потім подумала, що це буде образою не тільки по відношенню до Пітоху і до нього, а й до самої себе, адже рішення про участь вона прийняла без якихось домовленостей з боку. До того ж це був її союзник, а не ворог.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Feb 06, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Майстри меча онлайн: Альтернативна "Примарна куля" (Українською)Where stories live. Discover now