Πρόλογος

1.5K 46 4
                                    

Λοιπόν αυτή η ιστορία θα είναι κάπως διαφορετική από τον κανονικό Harry Potter και από την προηγούμενη ιστορία μου με τον Draco Malfoy.
Άμα δεν την έχετε διαβάσει σας την προτείνω.

-
[ Πιστεύω διαβάσατε την περίληψη πρώτου διαβάσετε αυτό το "κεφάλαιο" ]

Σε αυτήν την ιστορία η πρωταγωνίστρια έχει όνομα και την λενε Angela έχει κάστανα ισια μαλλιά, πράσινα μάτια,είναι αρκετά ψηλή (1,77) και φοράει γυαλιά κάτι που την κάνει ακόμα πιο γλυκιά από οτι είναι.

Οι υπόλοιποι φυσικά και ξέρετε πως είναι δεν χρειάζεται να πω

Η Angela μεγάλωσε με τους Malfoy και με τον Draco έχουν αρκετά καλή σχέση επειδή είναι μαζί από μικρα.
Δεν την έστειλαν τα πρώτα χρόνια στο Hogwarts γιατί δεν ήθελαν να δείξουν πως υπάρχει κι άλλο παιδί στην οικογένεια. Όμως ο Voldemort τους ζήτησε να την πάνε γιατί είπε πως θα τους φανεί χρήσιμη. Όποτε στα 14 της άρχισε να πήγαινει μαζί με τον Draco.

Ο Draco της είχε μια ιδιαίτερη αδυναμία γιατί την έβλεπε σαν κανονική αδελφή του πράμα που δεν τον βοηθούσε γιατί τον έκανε αδύναμο και οτι και να του έλεγε η Angela το έκανε.

Η ζωή της ήταν σκοτεινή χαρείς τον Lucius Malfoy επειδή της μάθαινε μαύρα μαγιά αντί να τα μάθει στον κανονικό γιο του χωρίς να θέλει η Angela. Επειδή φυσικά το μέλλον της ήταν να γίνει μια death eater όπως και οι γονείς της που στο τέλος σκοτώθηκαν γι αυτόν τον λόγο.

Φυσικά και δεν ήθελε η Angela να γίνει μια από αυτούς όποτε απλά έκανε οτι της έλεγαν και όταν θα ερθει η ωρα θα τους παρατήσει.

[ αρκετά είπα, σας εδωσα μια γεύση ]

Her Ginger BoyΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα