-Emma-

69 3 0
                                    

-... Ar trebui sa te obișnuiești cu asta, i-am șoptit înapoi simțind cum Ashley îmi trage un picior pe sub banca. Au, ce mai e?! am făcut eu înspre ea.
Daniel își ridică o sprânceană neintelegand ce aveam.
-Ma rog, nu mai contează, mi-am dat eu ochii peste cap înspre Ashley, care se uita la mine rânjind.
Din cealaltă parte, unde stau majoritatea din grupul celor populari, s-au auzit niste râsete , și o hartie făcuta ghem a zburat direct in Daniel. Nu am spus nimic; până la urmă, în grupul ăla sunt niște adolescenți pe care reușesc să îi suport și care nu au nici o problema cu mine. Nu am sa stric asta decât dacă o să am un motiv grav.
Totuși, mi-am sprijinit bărbia în pumn și mi-am întors capul ca să îi văd reacția lui Daniel. Acesta nu făcu nici o mișcare, lăsând hârtia sa cada pe parchet.
Mi-am dat parul care aproape mi s-a uscat pe spate, scoțându-mi Apple-ul din buzunar. Uram orele de matematica; aproape mereu stăteam pe telefon și ascultam muzica. Mi-am pus castile în urechi, punându-mi capul pe banca și închizând ochii.
Nu știu cât timp a trecut până să adorm; poate un minut, poate zece.

Daniel

Clasa asta mi se pare plina de adolescenți în călduri. Ăia care se cred șmecheri și aruncă cu hârtii stau și zbiară ca demenții.
În altă parte o tocilara cu ochelari și coșuri pe față încearcă să se dea pe lângă un băiat cu corpul super lucrat; normal că e respinsă din prima secundă.
Profesoara pare să vorbească cu tabla, gen, cred că vede un prieten in ea și în creta aia pe care o consuma degeaba. Nu înțeleg nimic din ce scrie și tot mâzgălește acolo.
Singura persoana din clasa asta care mi se pare mai normala mi se pare fata aia care a dat peste mine dimineață.
Am privit-o. Își pusese castile și capul pe coatele încrucișate pe masa. Colega de lângă ea doarme de rupe. Bănuiesc că ea e fata aia ,, diabolica".
Emma își dădu parul ușor ud pe spate, care i-a acoperit aproape  toată bluza aia sexi. Dupa ce că este înaltă,  mai are parul și atât de lung și des.
Emma e foarte frumoasa; am simțit cum imi mușc buza de jos fara sa îmi dau seama. Nu prea am păreri bune despre oamenii din jurul meu, decât foarte rar, mai ales despre cei pe care de abia i-am cunoscut. Dar fata asta nu pare tipul de adolescenta fraiera, sau care nu știe ce vrea de la viața ei. E o calitate pe care o caut la oameni și... nu prea o găsesc.
-Emma!striga unul dintre deștepții aia ,, șmecheri".
Aceasta își întoarce capul înspre el fără să se ridice. Tot parul ăla i s-a mișcat pe spate ca niste valuri de apa...dar care sunt crețe, daca exista așa ceva.
-Dormi?făcu băiatul ăla rânjind provocator.
-Nu mai bine decât ai dormit tu ieri, la ora de sport, îi rânji ea înapoi.
Adolescentul își înghiți limba, iar Emma își sprijini din nou fruntea pe mâini.
Am început să îmi rod firul castilor, privindu-i părul și ce vedeam din blugi. Din cate am observat când eram unul lângă altul, este cu cel mult zece, doisprezece centimetrii mai scundă decât mine. Iar eu mă număr printre cei mai înalți băieți de când mă știu.
De ce am impresia că fata asta o să fie o pacoste pentru mine.
Timp de alte câteva minute, am stat privind în gol cu ochii ațintiți pe ea, fara sa îmi dau seama de ce. Mi-am dat mai tare volumul muzicii, nemaiauzind hărmălaia din clasă.
Când alta hârtie m-a nimerit, mi-am smuls castile de pe cap privind grupul de șmecheri:
-Ce vreți, bă?
-Deschide hârtia aia o data, s-a hlizit unul.
Mi-am pus iar castile pe cap, ignorându-i. Mi-am dat nivelul sunetului la minim, ca să aud daca spun vreo prostie despre mine sau nu.
Cum ma și așteptam, au inceput sa îi facă semne Emmei înspre mine. Aceasta mă privi scurt, cu niste ochii de un albastru foarte tare, spre verde. Apoi le arată pumnul, clătinând din cap cu un mic rânjet.
Nu e nici împotriva lor, dar nici cu ei.
Îmi place fata.

N.A. Bunaa! De abia am inceput cartea, deci acțiunea o să apară în următoarele capitole.  Asa că continuați să citiți, pentru că capitolele următoare vor fi din ce in ce mai interesante.
•Uitate in coltul de sus, din dreapta. Așa, acolo. Vezi că e o căsuța cu o stea înăuntru. Da, aia. Apasă pls pe ea daca ți-a plăcut capitolul! Așa, exact.

CelosoDär berättelser lever. Upptäck nu