Κεφάλαιο 20

111 5 6
                                    

Στο προηγούμενο...

Και τωρα θα ηθελα να φύγεις από το μαγαζί μου και δεν θέλω να ξανά έρθεις με αυτην την κοπελα ποτέ ξανά." Είπε το αφεντικό μου και ο Nathan έφυγε με την κοπελα του.

Αχ ρε αφεντικό ποσό σε λατρεύω 😂

"Καλά εε! Σε λατρεύω!" Είπα στον Steve όταν έφυγαν

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Καλά εε! Σε λατρεύω!" Είπα στον Steve όταν έφυγαν. "Και εγω σε λατρεύω Κάλλη! Και είμαι πάντα στην διάθεση σου για σπόντες." Είπε γελώντας. "Ουυ βράδιασε. Πρέπει να πάω σπίτι. Καληνύχτα Steve!" Είπα και με χαιρέτισε.

Έφτασα έξω από το σπίτι και πάλι ήταν ο Nathan με την κοπελα του.

Πληγώνομαι κάθε φορά όλο και πιο πολυ.

Δεν είπα τιποτα τους έριξα μια μάτια και μπήκα πάλι μέσα.

"Γεια σας." Είπα και πήγα πάνω, έκανα την κλασσικη ρουτίνα και κοιμήθηκα.

{•••}

Σήμερα ξύπνησα αργά γιατι είχα ρεπό. Αλλά έχω ένα ραντεβού σήμερα το οποιο δεν έχω ορεξη...

*ντριννν ντρινννν*

"Ναι;" Είπα αγγουροξυπνημενη. "Καλημέρα! Σήμερα εχεις ραντεβού!!" Είπε η Μαρία. "Ναι...Γιουπιιι.." Είπα βαριεστημένα και σηκώθηκα. "Έλα μωρεεε..Θα ερθει στης 20:00 να σε πάρει. Θα πάτε για ένα δείπνο." Είπε καθώς έπλενα το πρόσωπο μου. "Ακούς μωρή;!" Είπε. "Ναι ρε απλά πλένομαι." Είπα. "Δεν θέλω να πάω." Είπα ξανά αγανακτισμένη. "Κάλλη! Τωρα το κανόνισα. Άντε θα τα πούμε μετά γιατι η μάνα μου με φωνάζει. Μπαιιι." Είπε και το έκλεισε.

"Πφφ..Οχι πάλι." Είπα ξεφυσώντας στο θέαμα που είδα στην τραπεζαρία.

"Τι κάνει αυτή εδώ;!" Είπε η γκομενα του με τσιριχτή φωνή. "Εδώ ειναι το σπίτι μου ξέρεις." Είπα και κάθισα στον καναπέ. "Δεν θα έρθεις;" Είπε η μητέρα μου. "Δεν έχω ορεξη." Είπα και άνοιξα την τηλεόραση. "Μωρό μου..Πάμε μετά στο δωμάτιο σου;" Είπε και χαϊδευόταν πάνω του. Θα ξεράσω. "Το δωμάτιο μου ειναι χάλια. Θα πάμε στης Καλλιρόης." Είπα και πετάχτηκα σαν ελατήριο. "Αν θες να γαμησεις τόσο πολυ την γκομενα σου να πας στο ξενοδοχείο! Στο δικο μου το δωμάτιο δεν μπαίνετε!" Είπα και έφυγα.

Άνω των δεκαοκτώ...Where stories live. Discover now