Κεφάλαιο 24

101 5 6
                                    

Στο προηγούμενο...

"Κάλλη. Η μόνη κοπελα που θέλω να έχω ειναι εδω μαζί μου."

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 18 🔞

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 18 🔞

Είπε και επιτέθηκε στα χείλια μου με βιαιότητα. Έπειτα με κοίταξε στα μάτια. "Θες;" Είπε με βραχνή φωνή. "Ναι.." Ψιθύρισα χαμογελώντας.

Έβγαλε την μπλούζα μου και χαμογέλασε, άρχιζε να με φιλάει απαλά και έπειτα ολοένα και πιο έντονα. Μετά από αυτό κατέβηκε στον λαιμό μου δίνοντας του υγρά φιλία και πιπιλιές. Μετά έβγαλε το πάνω μέρος του εσώρουχου μου και χαμογέλασε στο θέαμα που έβλεπε.

"Βλεπεις κάτι που σου αρέσει;" Είπα γελώντας. Με κοίταξε με ένα πλατύ χαμογελο. "Δεν περίμενα να δω το κορμί σου για να αποφασίσω αν μου αρέσεις ή οχι. Από πάντα μου αρεσες Καλλιρόη." Είπε και με ξαναφίλησε.

Έβγαλε το παντελόνι του και μετά από αυτό το εσώρουχο του κάνοντας το μόριο του να φαίνεται. Χαμογέλασα για λίγο και τον κοίταξα.

Έβγαλε με αργές κινήσεις και το δικο μου εσώρουχο και άρχισε να χαϊδεύει απαλά την περιοχή μου. Αναστέναξα για λίγο και χαμογέλασα. "Θες να συνεχίσω;" Ψυθίρισε στο αυτί μου. "Ναι." Είπα αποφασιστικά.

Άρχιζε να δίνει υγρά φιλία σε όλο μου το κορμί και στην πλάτη μου σχηματίστηκε ένα μεγαλο τόξο.

Κατέβηκε στην περιοχή μου και άρχιζε να την φιλάει αργά. Αναστέναξα για αλλη μια φορά. Μετά άρχιζε να την φιλάει πολυ πιο έντονα και αναστέναξα και μια, και δυο φορές.

Έπειτα μπήκε αργά μέσα μου και πόνεσα λίγο. Έβγαλα έναν αναστεναγμό πόνου και ο Nathan το κατάλαβε και πήγαινε λίγο πιο αργά.

Όταν το συνήθισα άρχιζε να πηγαίνει πιο γρήγορα και εγω αναστέναξα ολοένα και πιο δυνατά από όλη αυτή την ηδονή και την ευχαρίστηση που επικρατούσε στο δωμάτιο.

Όλο και πιο γρήγορα και πιο γρήγορα έμπαινε και έβγαινε μέσα μου. Ολοένα πιο πολυ αναστέναζα και εγω.

Άνω των δεκαοκτώ...Where stories live. Discover now