-part 52-

9.6K 646 29
                                    

Krabice. Všude kam jsem se podívala, na zemi, na stole a dokonce i na pohovce, se povalovaly papírové krabice, plné mých a Sophiíných nevybalených věcí.

Netušila jsem, kdy přesně jsem kývla na to, že spolu budeme bydlet, ale co už, stalo se.

Mlčky jsem procházela prázdnými, dobře známými prostory bytu a zastavila se až v obývacím pokoji, pohled upřený na nově vystavenou, sádrokartonovou zeď.   

"Tohle je neskutečně ošklivý obraz." Objevila se v obýváku Sophie.  

-„Tak tohle, je ten nejhnusnější obraz, který jsem kdy viděl.“- 

Přikývla jsem. "Já vím, nejsi první, kdo mi to řekl." Letmo jsem se usmála a kývla k sádrokartonové zdi. "Pověsíš ho?" Přikývla a sáhla po kutilově tašce, plné nářadí, zatímco já zamířila ke dveřím na terasu. 

Londýnské ulice zaplavovaly zlatavé, sluneční paprsky a vše se zdálo tak jiné, cizí. Jako by to poprvé, co jsem tohle město navštívila. Můj pohled nevědomky zabloudil k uschlé bonsai, jejíž květináč přetékal cigaretovými nedopalky.  

"Au! Do prdele!" Zaslechla jsem Sophiino nadávání a proti své vůli se ušklíbla. Dopadlo to přesně tak, jak jsem očekávala, přesně tak, jak jsem si to přála. 

"V pořádku?" Povytáhla jsem obočí, zatímco Sophie mi věnovala ublížený pohled. "Praštila jsem se do palce a zničila zeď." Zakňučel a kývla k díře v zdi.  

"No to se mě děláte prdel! Ta zeď nestojí ani tři dny!" Zaslechla jsem křik, vycházející z vedlejšího bytu. "Co se děje?" "Nějakej kretén nám zase rozbil zeď!" "Víš o tom, že první, jak ty říkáš kretén, který zeď rozbil, jsi byl ty!" "Sklapni! Tohle si s nimi ještě vyřídím!" "Harry počkej, klid. Já to vyřídím."  

Zamířila jsem k vchodovým dveří a otevřela je ještě předtím, než na ně stačil zaklepat. V jeho tváři se vystřídalo několik výrazů, od udiveného k nechápavému až skončil u toho nešťastnějšího, doprovázeného kouzelným úsměvem. "Ahoj, jsem Andy." Napřáhla jsem k němu ruku a přátelsky se usmála. "Liam." Odpověděl

-THE END-

Next Door |One Direction cz|Where stories live. Discover now