Jak to všechno skončilo? (prolog)

41 2 0
                                    

 Jak by asi vypadala apokalypsa? Všichni si jistě představíte zombíky a podobný sračky. Pravděpodobně protože máte o češtině co dělat. A taky jste kreténi. Tohle je pravá apokalypsa.

Pohled na svět je taková tragédie, že nevím, kde začít. Planetu ovládlo Fugeo v čele s diktátorem Černým tlamígošem, jehož kumpánem je Brežněv a další rugbisti. Celá tahle sekta si naklonovala Soplojdy pomocí životu nebezpečné bazénové vody s vysokým podílem tělních tekutin provozovatelů této míčové hry. Avšak Soplojdí mozek prakticky neexistuje, tudíž jim nevadí, že je vláda zneužívá jako své bodyguardy a sexuální otroky.

Poddaní žijí v nedostačujících podmínkách. Nemají moc práv a jedna z jejich mnoha povinností je plodit další generaci idiotů. A tak můžeme vidět, jak se množství „subjektů" páruje v prapodivných kombinacích. Zahlédneme Andreu, která se marně snaží vzpouzet systému a fackuje Vaška. Její pokusy však nevedou k úspěchu a o chvíli později pozorujeme prvotřídní oslintávání. Dále Báru a Jindru, jenže ti pravděpodobně skončí s prostřelenou hlavou, neboť stále věří v pravou lásku a vypadá to, že Jindra zasune až cca po roce „vztahu". To Fugeo neuznává. Stejně jako fakt, že oslintávání probíhá pouze za výtahama. Naopak jsou velmi nadšeni z divnýho Karla a hipsta Tanku, jelikož Karel neumí rozdělávat kondomy, a tak to půjde rychle. Na závěr stojí za zmínku Zvukař a Neblahé tušení, u nichž jsou vzhledem k absenci jakékoliv antikoncepce Šolichanďata už asi na cestě. A kdo ví, možná je tohle celý jedna velká orgie.

Dramakvín je dávno mrtev, neboť homosexualita nevede k plození. Honzíka pronásledujou, protože je rugbista a není to kretén. Zlomená postel s Petrem jsou veřejně popraveni sežráním Fufíkem za rozchod. Adam Kajumi a Ondy Mikula natáčí nonstop na Musically, co je už vlastně Tik tok. Dáša, jedna z party hejtící Lindy Pindy, udělá svoje vysněný přijímačky na Gybrno. Všude hrajou songy od Míny a Dominiky Myslivcový, občas přerušený pronikavým jekotem naší chemikářky, která si o laboratorních cvičeních čte bulvár. A uprostřed toho zmatku sedí Dřevo na svém pomyslném trůně a stále vykřikuje: „Jsem strašně heartless person, všichni jste disgustin, není možný, abyste měli deprese a nemůžu se nechovat jako idiot, protože jsem bipolární!"

A ve šnečím domečku sedím já se svými depresemi, tedy pardon, existenčními krizemi. Řeším životní dilema, jestli se mám opít a následně napsat Danovi. Přitom se tak trochu hroutím. Z jedný strany sedí Klára, která se mě snaží utěšovat a zároveň odepisovat Matějovi na jeho přeslazený kecy. Z druhý strany Andy, co mi opakuje, že „Bitch please" je strašně gay fráze.

Nakonec se Soplojdi vymknou kontrole a nastane definitivní konec světa. Tadá!

Fufík, nebo život?Where stories live. Discover now