Zrození komanda

38 2 0
                                    

Definitivní konec světa způsobený pouze přemnožením soplojdů? Ani omylem, zachránci světa budou ty dva největší vyvrhelové, zakladatelé odbojové organizace proti Fugeo diktatuře - BělaKlára komando. Jejich hlavní vojenskou složkou bude testosteronem nadopovaný a tři týdny hladovějící Fufík obrněný samozničenejma odrolkama z tanečních bot a pro povzbuzení politý bahnem - pod velením provařeného drogového dealera Martina Vistrčila, jehož jméno bylo pro zachování anonymity pozměněno tak, aby si toho nepřítel nedokázal povšimnout a naši tajnou zbraň tak v běžné každodenní apokalypse identifikovat a zneškodnit zrušením nebo hůře zpoplatněním veškerého online dostupného šachového porna. Musí se rugbistům však nechat jejich pizitivnost a umění popisovat erotické zážitky v plafácký šatně, avšak pro budoucí generace je to velmi neblahé, protože kroniky vedeny gramotnými jedinci nepřátel budou značně neobjektivní a o naší statečnosti budeme muset informovat jinými zdroji.

Válka bude iniciována především jednohlasným přijetím ustanovení o povinnosti zrušení práva na život veškerých vikuní Fugeo výborem. Komando vyšle do boje za svobodu vikuň Fufíka s tajnou zbraní číslo dvě, tedy rádoby intimčo světlem, které bylo při vyvrcholení nepřátelského dříve frendího Gyri boomu odcizeno ze spárů Cumlavičky. Nezachránil ji ani rozštěp nad Sleziho rozkrokem...okolnosti pohlcení intimčo světla třináctiletou přítelkyní jistého studenta s bujným hárem je prozatím neznámá, všichni se do těchto končin bojí, nebo snad štítí vypravit, už dvanáct odvážlivců v pralese zemřelo bolestivou a krutou smrtí... - podobnost s praktikami jistého tělocvikáře na Gybrně čistě náhodná.

Jednalo se o první velký úspěch tajemné odbojové organizce a nyní, po krátké odmlce konečně nadešel ten správný čas...správný čas pomstít vikuně navrácením vcelku zachovalého barevného cosi, avšak s jedním háčkem na ryby. Chtělo to obrovské zkušenosti našeho obojživelného zamilovaného bývalého spoluplavatele, který měl mnoho zkušeností s rybařením, nebo spíše s bezútěšným chycením se do sítě jedné z hlavních zlodušek Fugeo aliance, takzvané proradně sladké NIki, která si ho omotala kolem svého útlého podpatku a on byl navždy ztracen, chycen v síti. No a síť nebo háček na tom už nesejde, rozhodly jsme se tedy využít zamilovanosti a blízkosti Tomáše, krycí jméno Sardinka, k tomu, abychom se dostali do jádra organizace a mohli spustit náš extrémně propracovaný padoušský svítikoule prodžekt. Teda alespoň to byl plán komanda, myslím, že Sardinka měl namířeno spíše do kalhotek naší milé nemilé Třasavky. Jediným problémem, který nám nyní mohl stát v cestě byl fakt, že náctiletá Niky propadla kouzlu jediné dostupné erotické fotografie gaunera Zvukaře, protože Neblahé tušení vyzbrojeno armádou nechtěných šolichanďat se rozhodlo Niky zneškodnit a vzhledem k naprosté nemožnosti promluvit s Tušením ve smysluplné rozhovorové rovině, mohla být naše akce jejím naprosto absurdním chováním zcela rozbourána...

Nebylo tomu však tak, protože se to celé nepěkně zvrtlo...

Fufík, nebo život?Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon