Part 4

12.9K 460 6
                                    

-Ναι είναι πολύ ωραία..

Του είπα και κοίταξα μαγεμένη αυτό το μοναδικό τοπίο!!Αυτός δεν είπε τίποτα και ξάπλωσε κάτω, έκλεισε τα μάτια του και σκεφτόταν!! Κάποιες φορές σκέφτομαι τι ωραία θα ήταν να είχα υπερφυσικές δυνάμεις, για παράδειγμα να διαβάζω το μυαλό του άλλου

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.


Του είπα και κοίταξα μαγεμένη αυτό το μοναδικό τοπίο!!
Αυτός δεν είπε τίποτα και ξάπλωσε κάτω, έκλεισε τα μάτια του και σκεφτόταν!!
Κάποιες φορές σκέφτομαι τι ωραία θα ήταν να είχα υπερφυσικές δυνάμεις, για παράδειγμα να διαβάζω το μυαλό του άλλου....

Πέρασε αρκετή ώρα και αυτός έχει αποκοιμηθεί και εγώ τον κοιτάζω!! Είναι πολύ όμορφος... Μακάρι το εξωτερικό να έμοιαζε με το εσωτερικό!! Είναι πολύ όμορφος αλλά δεν έχει ωραίο χαρακτήρα!! Φέρεται σε όλους εκτός φυσικά από τους φίλους του άδικα και το μόνο που τον νοιάζει είναι ο εαυτός του....

~μετα από 2 ωρες~

Προσπαθώ να τον ξυπνήσω, μπας και φύγουμε από εδώ.... Δεν είναι ότι δεν μου αρέσει αλλά έχω να διαβάσω (δεν είμαι φυτό) και δεν θέλω ο πατέρας μου να μάθει ότι δεν πήγα σχολείο.

-Ξυπνα...

-Μμμμμμμ

-Μμ κάνουν οι αγελάδες στα λιβάδια, βλάκα....

-Ειπες κάτι;;

Ξύπνησε απότομα, με έριξε πίσω στο γρασίδι και ανέβηκε από πάνω μου!! Πρώτη φορά βλέπω τα μάτια του από τόσο κοντά!!
Έχουν ένα περίεργο και ταυτόχρονα ωραίο χρώμα!!!

-ΛΕΩ. ΠΑΜΕ. ΝΑ. ΦΥΓΟΥΜΕ.

Του λέω μια μια τις λέξεις!! Εγώ κάποιες φορές αντί για τραύλισμα, λέω μια μια τις λέξεις.... Δεν ξέρω γιατί.. Μην με ρωτήσετε, απλώς είναι το άγχος που μου δημιουργείται όταν είμαι με κάποιον "ξένο".
Σηκώθηκε απότομα και ξεκίνησε για τη μηχανή του!!

Όταν φτάσαμε στο σπίτι μου του είπα στα γρήγορα ένα ευχαριστώ και έτρεξα μέσα. Νομίζω ότι είπε "εγώ ευχαριστώ που ήσουν δίπλα μου σήμερα" αλλά δεν είμαι σίγουρη... Μπορεί να ήταν και η ιδέα μου!!

Προχώρησα αργά μέσα στο σπίτι και κατάλαβα ότι ακόμα δεν έχει έρθει!! Πάλι καλά δεν θέλω να είμαι πολλές ώρες μαζί του!!

Η μητέρα μου με άφησε στον πατέρα μου όταν ήμουν 3 και έφυγε με τον γκόμενο, ο πατέρας μου στην αρχή, από τότε που θυμάμαι δηλαδή, ήταν αρκετά καλός μαζί μου. Όταν άρχισα το γυμνάσιο και μέχρι τώρα μου μιλάει απότομα και γενικά μου συμπεριφέρεται σαν δούλα. Δεν μου δίνει λεφτά και για αυτό αναγκάζομαι να δουλέψω σε καφετέριες και όπου αλλού βρω, καθώς είμαι ανήλικη και δύσκολα παίρνουν άτομα κάτω των 18.

Bad boys do it betterΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα