Part 21

9.9K 384 8
                                    

«εντάξει.....» το πρόσωπο του αμέσως φωτίστηκε και ήρθε με ταχύτητα φωτός σε εμένα, με πήρε αγκαλιά και με έκανε σβούρες.

Όταν επιτέλους με άφησε κάτω, άρχισε να με φιλάει σε όλο το πρόσωπο ενώ εγώ γελούσα.

«αλλά αν κάνεις βλακεία έφυγες»

«στο υπόσχομαι, φιλάω σταυρό», έκανε με το δάχτυλα του ενα σταυρό και το φίλησε.

Αυτή η κίνηση του μου προκάλεσε γέλιο και ο Άλεξ στην αρχή με κοιτούσε σαν να ήμουν εξωγήινος, επειδή δεν κατάλαβε το λόγο που γελούσα και μετά σαν να ξύπνησε το πρόσωπο του από σοβαρό έγινε και καλα θυμωμωμένο αλλά και μουτρωμένο. Είναι τόσο γλθκούλης όταν το κάνει αυτό.

«εντάξει συγγνώμη, δεν θα ξαναγελάσω», θέλω πάρα πολυ να γελάσω για ακόμα μια φορά, αλλά θα κρατηθώ (λέμε τώρα)

«θα σε συγχωρήσω μόνο αν μου δώσεις ένα φιλί»

Χωρίς να του απαντήσω με έπιασε και με φίλησε.

Έτσι πέρασαν τρεις μήνες, εγώ με τον Αλέξη να είμαστε καλά και ο Μιχάλης να πειράζει συνέχεια την Κατερίνα. Η Κατερίνα του κρατάει ακόμα μούτρα και στην τελική καλά κάνει. Ο Μιχάλης κάθε μέρα είναι και μια άλλη δεν λέει να αλλάξει για την Κατερίνα.

Εκτός από όλα αυτά εγώ έχω τον τελευταίο καιρό αναγούλες και ζαλάδες και για αυτό το λόγο είμαι αυτή την στιγμη με την Κατερίνα στον γυναικολόγο, νομίζει ότι είμαι έγκυος. Δεν υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος, απλώς έχω κολλήσει μια ίωση. Και να μην είναι ίωση, η περίοδος μου είναι σταθερ.... ωχχχχ έχω να παω σούπερ μάρκετ για σερβιετες δεν ξέρω και εγώ πόσο καιρό. Μωρέ λες να είμαι..... Αλέξη μας έκαψες..... Αυτό το παιδί και στο θέμα της προφύλαξης ανεύθυνο είναι.

Και αν είμαι;; Τι θα κάνω;;; Πάντως να το ρίξω δενυπάρχει περίπτωση και αν δεν το θέλει ο Αλέξης θα φύγω από τη Θεσσαλονίκη καιθα πάω στην Αθήνα, έχω κάτι συγγενής από το σόι της μαμάς μου και θα του ζητήσωβοήθεια, μέχρι να σταθώ στα παίδια μου

Bad boys do it betterDonde viven las historias. Descúbrelo ahora