Part 25

10.3K 397 23
                                    

Pov Αλέξης

Δεν έπρεπε να το μαθει. Όχι τώρα που είμαστε σε αυτή την κατάσταση. Θα τον γαμήσω τον μαλάκα τον Παύλο γιατί πρώτον της το είπε, δεύτερον είχαμε πει να μην το συζητήσουμε ξανά και τρίτον γιατί είναι βλάκας. Πάντα αυτό κάνει καταστρέφει τις ζωές των άλλων.

Όταν έφυγε από το σχολείο, ήταν άσπρη σαν το πανί και αν έπαθε κάτι στον δρόμο;; Άν πάθει κάτι στο σπίτι της... Βασικά πιο σπίτι;; Αφού έμενε σε εμένα, αυτές τις μέρες που μένει;; Λες να γύρισε σπίτι της;; Μπα, δεν νομίζω η Σοφία προτιμάει να κοιμηθεί στο παγκάκι παρά στο πατρικό της.

Τι μαλακια έκανα; Δεν έπρεπε να της φέρει έτσι είμαι μεγάλος μαλακας.

Έτρεχα σαν τον τρελό μήπως την προλάβω αλλά τίποτα. Μωρέ λες να ξέρει η Κατερίνα; Φίλες είναι.... Λογικά θα ξέρει.

Πάω στο ποαύλιο και την είδα να τρέχει προς την εξώπορτα.

« ΚΑΤΕΡΙΝΑΑΑ»

Την φωναξα αλλά δεν άκουγε και για αυτό πηγα πιο γρήγορα μπας και τη σταματήσω.

Της πιάνω το μπράτσο και αυτή τρόμαξε, λογικό μου φαίνεται. Όταν είδε πως είμουν εγώ, στην αρχή ηρέμησε αλλά μετά πήρε ένα αγρίο βλέμμα. Δεν σας κάνω πλάκα, αν μπορούσε κάποιος να σκοτώσει με ενα βλέμμα, έγω τώρα θα έπρεπε να ήμουν νεκρός.

« τι θες;; Αρκετό κακό έκανες, φτάνει πια», άρχισε να φωνάζει η Κατερίνα αλλά την έκοψα γιατί αυτη τη στιγμή θέλω να μάθω που είναι η Σοφία.

« Κατερίνα πες μου σε παρακαλώ που είναι η Σοφία;;»

«Θες να μάθεις που είναι;;», μου έλεγε με θυμό

« ναι θέλω να μάθω»

«Η Σοφία είναι στο νοσοκομείο εξαιτιας σου....»

Η Κατερίνα συνέχισε να μιλάει αλλά έγω δεν καταλάβαινα τίποτα, ήταν σαν να είχε σταματήσει ο χρόνος. Την άρπαξα από το χέρι και την τραβούσα, για να πάμε στο αυτοκίνητο, ώστε να πάμε στο νοσοκομείο.

Μπήκαμε και οι δύο μέσα στο αυτοκίντο και πάτησα το γκάζι. Δεν με νοιάζει η ταχύτητα, το μόνο που σκέφτομαι είναι να φτάσω όσο πιο γρήγορα γίνεται στο νοσοκομείο.

Μακάρι να είναι καλά. Μακάρι να είναι καλά και η Σοφία και το μωράκι μας. Έχω μετανιώσει πραγματικά για τον τρόπο που της φέρθηκα και ελπίζω να με συγχωρέσει....

Bad boys do it betterΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα