Zomri: Kapitola 19.

461 41 31
                                    


Choices 

Au. Ten blbí šíp sa zapichol do Fluffy a narobil s ňou dooosť divotvorné veci.  S "jííííí", vzlietla do vzduchu a potom, ako keby strčila packu do elektriny. Natiahlo ju to na všetky strany, chlpy mala zježené na všetky strany a jej vytreštené oči hypnotizovali... Krakena?! No do kelu. Aj Kraken mal v očiach srdiečka. Oups. ˶Krak si OK?"

˶Nie som si istý... Ale tento poklad, zhypnotizoval na oplátku on Fluffy, berieme so sebou." Jeho chápadlo sa natiahlo za Fluffy, tak som si ju rýchlovka vzala na ruky. 

˶Nie." Obidvaja na mňa zavrčali.

˶Áno." Pošteklil ju chápadlom za uškom a Fluffy sa skoro zadusila od radosti. Skoro ako ja pri Luciferovi.

˶Hm. OK. Ale ak ty si berieš Fluffy, ja si beriem Lucifera."

˶Nie."

˶Áno."

Kraken prevrátil očami. ˶ Dobre. Vyhrala si malá slečna, ale nech je diskrétny."

˶No to on je... vždy. Teda skoro. Môžem si vziať aj Syzifosa? Je posledné dni nejaký homesick."

˶Syzifos je Olympťan, takže povolený vrchnosťou."

So, ˶super dík", sme sa nasúkali do domčeka. Fluffy v poslednej chvíli chytila tik, že ona do domčeka nejde a vyškriabala sa Krakenovi na hlavu. Kokos, dúfam, že to prežije. Kraken okolo nej omotal niekoľko chápadiel a vyzeralo to fakt... divne. Chápadlové hniezdo a v jeho strede trojhlavé šteňa.  

V momente ako sme vošli do domu sa na mňa nalepil "Olymp style". ˶Ak budem musieť v tomto  pobehovať celý rok, ma šľahne."

Lucifer dal oči, že ˶za mňa yum, devlish malá slečna", ale aj tak bol divný. Teda v porovnaní s tým hniezdom, ani nie. Ako dal si niekoľko drinkov na oslavu nového bývania, čo divné nebolo vôbec, ale nenadával, nepokúsil sa nikoho zahlušiť a bol tak nejako ticho. Keby som bola mala krídla, asi by som ho nimi objala. Takto som len zobrala z baru bodák na ľad a strčila mu ho pod hrdlo. ˶Vyklop, čo ešte vieš?"

Ani sa na mňa nepozrel. ˶Sa ti to nebude páčiť."

˶Prečo? Zahlušiť Apollóna by..."

˶Bohovia sú nezahlušiteľný. Uškrnul sa, ale stále sa na mňa ani nepozrel. Furt sa hral s mobilom. Žiarivý ujco si vydupal to isté," vypadlo z neho nakoniec.

OM... Budha. Už mi dochádzali božstvá, na ktoré som sa ešte mohla obrátiť. ˶Takže po roku na Olympe, ma čaká rok v Nebi?!!!!" Mne prikývol a Syzifosovi kývol, nech mu naleje. Bodák mi vypadol z ruky a Lucifer dal cheers. Bol ešte krajší a mal svätožiaru, takže stopro hodil "Devil face". 

˶Ak si vezmeš Apollóna, "žiarivý ujco" nad tebou stratí všetku moc a krídla dostaneš od Dia. Rozdrvil v ruke svoj pohár. OM Budha... Sľúbil som Aresovi, že ťa nebudem ovplyvňovať a..."

Prižmúrila som oči. ˶Moment, hovoríš mi práve, že už nechceš byť môj frajer?" Kokos, rovno som vytasila meč a Devil face akú podľa mňa, ani on nedával. ˶Syzifos, pls mohol by si mi skočiť hore pre... lak na nechty? Syzifos na mňa kukol, ako keď som mu podstrčila dekrét. Nie, žiaden nemám. Bež si proste mrknúť nejaký seriál." 

˶Ares má pravdu. Piškótka si Olympťan. Musíš si to tam vyskúšať. Pozrel sa na mňa tak, že mi ostala zima. Koho máš v pekle najradšej? Lucifera? Až do... asi 2 minúty do zadu? Komu jedinému si sa dokázala, hneď zdôveriť? Povedať aj veci, o ktorých s nikým nehovoríš? Syzifos. Komu si bez toho, aby si o ňom čokoľvek vedela, chcela okamžite pomôcť?  Zerberos.  A koho si jediná videla, ako niečo krásne? Fluffy. Prešiel prstom po hrane meča. O kom si myslíš, že ti najviac v živote ublížil? Tvoj tato. Kto ti zobral to, na čom ti najviac záležalo?"

˶Dík za kvíz. A zomri. Obrátila som sa a išla ku dverám. Krak, Lucifer vystu...", som nestihla dopovedať. V okamihu zavrel dvere a tak nejako ma o ne prišpendlil. 

Jeho ústa drvili moje, ale aj tak stihol aj ˶Piškótka bola si dokonalá. To video som potreboval pre Aresa. Všetko som ti vysvetlil, povedal pravdu bla bla a teraz môžme pokračovať, tam kde nás prerušil, tvoj charming Kraken. Okrem Aresových SMS, som totiž dostal ešte jednu od Angelique.  A hell-yes, ja som to vedel. Vybuchol do smiechu najviac. Piškótka, inak kde je tá biela páska?" 

˶Ha?" To čo mu Syzifos nalial? 

˶Ešte raz mi povieš Zomri a prisahám, že ti ju dám cez ústa. Teraz ma počúvaj a skús poslúchnuť. Keď prídeme na Olymp, buď k Diovi milá, potrebujeme ho. Žiadne zomri, ani kopanie okolo seba. Zahráš najsku najviac. Ak nevieš ako, ti to vygoolim. FH Kraken je vážne rýchli. Máme už len 5 minút. Kašleme na najsku."

˶Hm. A toto nie je ovplyvňovanie?" Ako zase rozprával len milimeter od mojich úst a uuurčite ma nedržal, len preto aby som nespadla.

˶Nie, toto je odvrátenie pozornosti, nech ma nedosekáš, kým si dopíšem s Angelique. A mimochodom, skoro vôbec ťa nedržím. To ty si sa namotane namotala. To len ja som gentleman, tak sa tak tvárim."

Zomri. 

˶Hi hi hi, som ti nepovedal. Ráta sa, aj keď si to pomyslíš."

Ako toto už vážne pokašlal. Toto už bolo vážne na vraždu. ˶Ruky preč, alebo... zabi Krakena. Ale pozor na Fluffy."


Medzi časom na Maldivách...  

Erosovho šípu sa nejako zmocnila Poppy. Lenže, ako okolo nej Bob regošil, také to mám zavreté oči a kývem sa, do nej drgol a ona aj s tým šípom do Gabriela. Ostrov sa zahalil do hmly. Boh, žiarivý ujco, sa vzniesol zo svojho trónu a vynoril sa z oblakov. Poppy sa v momente zmenila, z Marleyovej babky na Marleyovu vnučku, proste mega rasta kočku. Bob sa zachichotal, znovu dal, že I want to love you, Alfa-Beta zavil, Bruce zapískal, čo robil Cobain ani boh nevedel a Gabriel rovno omdlel. Boh si ich všetkých prezrel božským pohľadom a že ˶Mária, Love and Peace, ale už to vážne preháňaš. Bob, OK, ale Gabriel? Na koberec. Obidvaja. Zobral odniekiaľ obrovský sklenený, vzduch prepúšťajúci poklopec a zakryl ním celý ostrov. Kým sa tento božský bordel nevysvetlí, ostávate v karanténe."


Späť v "prepravnom" domčeku...

Lucifer neurobil ani jedno, ale trochu sme sa umravnili. Vyšli sme do pred záhradky a pred nami sa objavil Olymp. Vyzeral ako ten obrázok hore. 

˶Musím hodiť reč s Aresom. Stretneme sa V olympijskej sieni slávy. Prejdeš po tejto terase a vojdeš dnu. S nikým sa nebav a skús byť aspoň trochu nenápadná. Vidíme sa o chvíľu, Piškótka."

Ešte mi dal, akože pusu na rozlúčku, takže som z pred záhradky na tú terasu vlastne vypadla. A za sebou som už len počula. ˶ Nieeee!!!! Améliaaa, FH TERASA! Nieee okno!!!!" 


Ak by mal niekto ešte špeciálne požiadavky, alebo nápady kľudne dajte vedieť : ) Peklo je pre všetkých

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ak by mal niekto ešte špeciálne požiadavky, alebo nápady kľudne dajte vedieť : ) Peklo je pre všetkých. 



ZOMRI (Dokončené)Where stories live. Discover now