Capitol 8

1.7K 72 29
                                    

E Mihnea care mă întreba dacă m-am culcat, că el abia acum a găsit un moment să îmi scrie și că o să intre într-o altă discuție și nu crede că mai apucă să mă mai sune până adorm. Îi răspund că încă nu m-am culcat, dar verificând ceasul observ că era trecut de unsprezece noaptea. Îmi urează somn ușor, iar eu lui să aibă o zi cât mai ușoară.

Joon remarcă schimbarea mea și mă mângâie din nou pe păr.

— Ne întoarcem la hotel? A fost o zi lungă și probabil ești obosită.

Zâmbesc și aprob din cap, simțindu-mă liniștită că nu mă întreabă nimic și nu forțează mai mult decât știe că e cazul în clipa asta.

Mesajele lui Mihnea m-au readus la realitate, însă din clipa în care Joon mă ia din nou de mână în drum spre hotel, emoția atingerii lui fac ca dorința să reapară.

În lift încărcătura sexuală este evidentă, însă știm că nu este momentul să facem alt pas. Eu una așa simt, iar el pare că e conștient de lucrul ăsta.

Înainte să cobor la etajul meu mă strânge în brațe câteva secunde și mă sărută ușor pe buze.

Privirea lui este calmă și liniștitoare.

— Noapte bună, Ana, șoptește. Să mă visezi la noapte.

— Și tu la fel, răspund jucăuș și-i fac semn cu mâna, apoi ies din lift, ușor ezitând, însă de data asta nu mă mai întorc pentru o ultimă privire, fiind conștientă că dacă o fac, m-aș întoarce imediat la el.

Aud sunetul liftului care se închide şi abia când sunt aproape de ușa camerei și inima mi se strânge.

Mă uit în spate și nu e nimeni, așa că intru în cameră cu regret, dar totodată ușurată. Ușurată că nu am depășit o limită care probabil m-ar fi făcut să mă simt vinovată, dar cred că regretul pe care îl simt este mai mare. Dorința de a fi cu el este prea puternică și mă trântesc pe pat înfundându-mi fața în pernă, râzând și dorind să urlu în același timp.

Trec de la o stare la alta, dar cea mai predominantă e o stare de fluturi în stomac când îmi reamintesc atingerile lui și sărutul ce-l retrăiesc la infinit în mintea mea.

Absentă, mă duc la baie și dau drumul la apa de la duș, lăsând minutele să treacă tot în aceeași visare și retrăire a senzațiilor. După aceea mă uit în oglindă și văd reflexia unei femei cu chipul luminos, care trăiește o aventură plină de pasiune și atenție, așa cum își dorește să trăiască de fapt, în fiecare zi.

Văd chipul unei femei fericite și dorite, care, de asemenea, dorește un bărbat minunat, atât de mult încât râde visând la acele atingeri și la buzele lui moi.

În cameră, mă schimb într-un tricou, dar când verific telefonul am un mesaj de la Sabina care mă anunță că ne vedem dimineață și pune un emoticon rușinos la final. Mă bucur că ea își trăiește povestea, fără să trebuiască să se gândească la consecințe sau regrete. Pur și simplu o trăiește și îmi place că se lasă purtată de sentimente fără reținere.

Butonez televizorul, însă mintea mea e total absentă. Las din nou pe un film american, însă gândul meu zboară constant la Joon. Nu am nicio șansă să adorm prea curând.

Nu trece mult timp și primesc un mesaj.

„Ai adormit?"

Încep să râd. Mă bucur că nu sunt singura care suferă de insomnie și că el este probabil în aceeași stare de agitație.

„Nu. Schimb canalele la tv. Tu ești ok? Nu ai somn?"

„N-am somn pentru că mă gândesc în continuare la tine și sângele încă îmi fierbe."

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jan 14, 2022 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

The Right Choice - Alegerea potrivită [+18] (eng/ro)Where stories live. Discover now