~

66 8 8
                                    

NEHANTİS

Reenkarnasyon veya daha basit adıyla ruh göçü, ruhun sürekli olarak tekrar bedenlendiğine inanan spiritüalistlerin bu olaya verdiği addır

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Reenkarnasyon veya daha basit adıyla ruh göçü, ruhun sürekli olarak tekrar bedenlendiğine inanan spiritüalistlerin bu olaya verdiği addır. Bu inanışa göre bir insanın ruhunun 4 yaşamı vardı ve insanlar hangi yaşamlarında olduklarını bilemezdi.

Jongdae ve Minseok kaçıncı yaşamlarındaydı bilmiyorlardı ama birbirlerine kavuşmak için en imkansız yaşamlarında olduklarından eminlerdi. Aşık olmaları kaçınılmazdı, peki hayatları kavuşmalarına engel miydi?

~~~

Krallığın tüm yükünden uzaklaşmış kalenin en unutulmuş köşesinde, gece karanlığının süslediği manzaraya karşı birbirlerini izliyordu Prens Minseok ve Jongdae.

Prens Minseok yüzünü Prens Jongdae'ye çevirdiğinde, çoktan onu izliyordu zaten. Prens Minseok gülümseyerek aklında yer eden soruyu sordu.

"Reenkarnasyona inanır mısın Prens Jongdae?"

Prens Jongdae gülümsedi, gözlerini gecenin karanlığına çevirdi ve dudaklarını araladı.

"Gecenin bir yarısı sizi uyutmayan düşünce bu mudur?"

Prens Minseok kaşlarını çatıp Presn Jongdae'nin sorusuna karşılık verdi.

"Yalnızca cevapla."

"Evet, Prensim. Neden sordunuz?"

"Peki, sence bir önceki yaşamında kimdin?"

Prens Jongdae, Prens Minseok ile aralarındaki mesafeyi sıfırlayarak yüzünü onun yüzüne yaklaştırdı ve nefesinin Prens Minseok'un nefesine karışmasına izin vererek cevapladı.

"Kim olduğumu bilmiyorum fakat size şah damarınızdan da yakın biri olduğuma eminim Prensim."

Chendrella'dan TaslaklarWhere stories live. Discover now