~

48 4 2
                                    

BSU (Beyond Souls Universe)

Birkaç bilim adamı hükümetin emriyle her koşula uyumlu özel güçlere sahip askerler eğitmek ve güçlerini denemek için bir araya gelerek kendi sanal dünya gerçeklikleri olan BSU adında bir proje tasarladılar

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Birkaç bilim adamı hükümetin emriyle her koşula uyumlu özel güçlere sahip askerler eğitmek ve güçlerini denemek için bir araya gelerek kendi sanal dünya gerçeklikleri olan BSU adında bir proje tasarladılar. Bu proje kötü olarak değerlendirilebilecek insanların eline geçtiğinde, dünyayı kontrol etmek için kullanabilecek yegane bir silah haline gelebilirdi. Böyle bir şeyin gerçekleşmesini önlemek amacıylaysa dünya üzerinde fazlaca yararı olan, oldukça güçlü bir zincire sahip ve dünya güvenliği ile bağlantısı olan Byun Ailesi projeyi gizli anlaşmalarla satın aldı. Projenin başına ise en iyi bilim adamı Byun Baekhyun ve en iyi Mühendisi Kim Jongdae'yi, yazılımcı olarak da Zang Yixing'i geçirdi. Bu üç isim yıllarca yanlarında kendi özel testleriyle seçtikleri çalışanlarla kendilerini kısmen laboratuvara kapatarak projenin açıklarını kapatmış ve en iyi seviyeye gelmişlerdi ama proje hala tamamlanmış sayılmazdı. Sanal gerçekliğin oluşabilmesi için eksik olan bir şey vardı, insan DNA'sının güçlere ve o gerçekliğe uyum sağlaması, dünyanın hayat bulması için küçük bir eksiklik ama daha kimse tarafından çözülmüş değildi. Ve kimse bu eksikliğin bir anda ortadan kaybolan Byun Baekhyun ile arasındaki bağı bilmiyordu, tabi ardından sürükleyeceklerinide.

Chendrella'dan TaslaklarWhere stories live. Discover now