Η λίμνη

3.2K 335 17
                                    


Ο Κίαν κάθισε με το καφέ στη κουζίνα κοιτάζοντας τη γάτα που δεν έλεγε να ξεκολλήσει από δίπλα του. Είχε σκαρφαλώσει και καθόταν σε μια γωνιά πάνω στο τραπέζι κοιτώντας τον συνεχώς σε σημείο που του προξενούσε εκνευρισμό. Παράτησε το καφέ μέσα στα νεύρα πριν το πνίξει και έφυγε τόσο από τη κουζίνα όσο και από το σπίτι.

Μόλις ακούστηκε ο ήχος της αυλόπορτας, η κουζίνα τυλίχθηκε στο μαύρο καπνό... Τέντωσε τα χέρια της ψηλά για να ξεπιαστει και κάθισε στη θέση του. Δοκίμασε το καφέ του και γέλασε. Ήταν σίγουρη πως η Τζέιν θα τον έπειθε να κρατήσουν ένα τόσο δα μικρό αθώο γατί . Η Σερ θα τους ζούσε λιγάκι ακόμα πριν προβεί στο τελικό χτύπημα. Ο Κίαν είχε απίστευτη αύρα και πολύ δύναμη μα κι εκείνη δεν πήγαινε πίσω. Με όπλο το ταραγμένο της νευρικό σύστημα από όσα πέρασε σαν γατί στα χέρια της Τζέιν ήταν αποφασισμένη να τελειώνει όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Ακόμα ένα μπάνιο να της έκανε και θα την έπνιγε μέσα στη μπανιέρα.

Πήγε στο σαλόνι, άνοιξε το παράθυρο και βγήκε. Ο Κίαν ήταν απρόβλεπτος και φυσικά γρήγορος. Δεν ήξερε αν η τηλεμεταφορα τον πάει αρκετά μακριά η όχι μα  θα ρίσκαρε. Βγήκε για εξερεύνηση κι εκείνη θα του πρόσφερε λίγη απ τη γεύση της...

Χώθηκε στο δάσος και αφού απομακρύνθηκε λιγάκι μεταμορφώθηκε σε πουλί με προορισμό την λίμνη που είχε δει μια μέρα πριν. Δεν ήταν απλή λίμνη. Εκείνη την βοήθησε για να τους εντοπίσει. Τριγύρω, τόσο στα χόρτα μα και στα νερά της υπήρχε παντού η μυρωδιά του σημάδι πως πήγαινε συχνά. Η Σερ ήταν η καλύτερη ιχνηλάτης της φατρίας της. Δεν της πήρε από 12 ώρες να τους εντοπίσει και ο χρόνος ήταν τριπλάσιος με διάφορα από τους υπόλοιπους. Μόλις αντίκρισε τα καταγάλανα νερά της, προσγειώθηκε και ανίχνευσε τη περιοχή τριγύρω . Δεν ειχε πλησιάσει ακόμα. Όλα πήγαιναν  καλά. Γδυθηκε και βούτηξε στο νερό. Έμεινε για λίγο κάτω από την επιφάνεια και περπάτησε στο βυθό. Ανεβαίνοντας σταδιακά προς την επιφάνεια, είδε μια σκιά να μετακινείται συνεχώς πάνω από το νερό. Ήταν σίγουρα ο Κίαν. Ξαναβυθισε το κορμί της και προετοιμάστηκε. Δεν υπήρχε περίπτωση να κρυφτεί μα θα τον έπαιζε σε ένα διαφορετικό ταμπλό. Σε ένα παιχνίδι επικίνδυνο μεν αλλά άξιο  για να τον σοκάρει. Ένας εκκωφαντικός ήχος βουηξε στα αφτιά της και μέσα στα επόμενα δευτερόλεπτα βρέθηκε έξω. Την κρατούσε από το λαιμό, την είχε κολλήσει στο κορμο ενός μεγάλου δέντρου και την κοίταζε με μαύρο βλέμμα εχθρικά.

"Έστειλαν ένα θηλυκό τώρα;" γρυλισε μέσα απ τα δόντια του πιέζοντας το λαιμό της . Εκείνη άφησε την ενέργεια του κορμιού της να βγει στα μάτια βάφοντας τα σε ένα έντονο χρυσαφί και πέταξε προς τα έξω τους κυνόδοντες της απειλητικά

Demons: The PrinceWhere stories live. Discover now