Μόνοι;

3.8K 353 18
                                    


Η Τζέιν τον αγριοκοιταξε ξανά...

"Θα σταματήσεις; Σου είπα πως την έκλεισα!" Της είπε έξαλλος

"Ναι Κίαν... Είμαι σίγουρη!" Είπε παίρνοντας αγκαλιά το γατί "Καημένο μου... Πόσο καπνό εισεπνευσες ;" είπε τρυφερά και έπειτα κοίταξε ξανά τον Κίαν. "Θα πάω στη πόλη! Φρόντισε μέχρι να επιστρέψω να το έχεις πλύνει σε παρακαλώ και μην ανοίξεις τη πόρτα και μυρίσει καμένο όλο το σπίτι!"

"Γιατί θα πας στη πόλη;" τη ρώτησε αμέσως

"Δε βλέπεις τι γίνεται εδώ μέσα Κίαν; Πρέπει να καθαρίσω...Σε παρακαλώ...Αρκετή ένταση έχω..." Η Τζέιν έφυγε για να ετοιμαστεί και μόλις έμεινε μόνος με τη γάτα κάθισε απέναντι της. Από τη μια ήθελε να τη κάνει στάχτη και από την άλλη να τη πιάσει από το λαιμό και να την αναγκάσει να φανερωθεί... Να τελειώνει και να γυρίσει η ζωή του στα φυσιολογικά επίπεδα.

"Ετοιμάσου βρωμογατο...Θα κάνεις μπάνιο υποθέτω!" Είπε αρπάζοντας το άξαφνα και βγαίνοντας στο σαλόνι είδε τη Τζέιν να παίρνει τη τσάντα της. Την φίλησε , την χαιρέτησε και μόλις η πόρτα έκλεισε κοίταξε τη γάτα η οποία είχε σκαρφαλώσει στη πολυθρόνα

"Θα το κάνουμε με τον εύκολο τρόπο η με το δύσκολο;" τη ρώτησε δείχνοντας τη πόρτα του μπάνιου. Δεν ήθελε να της αποκαλύψει πως γνωρίζει μα η ανάγκη να το κάνει ήταν μεγάλη. "Άκουσες τη Τζέιν , πρέπει να σε καθαρίσω και γι αυτό κοίτα να είσαι φρόνιμη Τορι!" Τόνισε  μα όταν πήγε κοντά η γάτα πηδηξε στο μπράτσο του καναπέ.
"Τελευταία ευκαιρία...."της είπε κι αυτή τη φορά εκείνο χουρχουρισε επιθετικά και πηδηξε κάτω πηγαίνοντας μόνο προς το μπάνιο.
"Καλό γατί...." αποκρίθηκε και την ακολούθησε.

Άνοιξε τη βρύση ενώ εκείνο είχε σκαρφαλώσει στο νεροχύτη.

"Έλα, πήδα μέσα!" Είπε δείχνοντας τη μισογεμάτη μπανιέρα
Ναι, για να βρεις ευκαιρία να με πνίξεις! Σκέφτηκε αμέσως η Σερ και πηδώντας αδιαφόρησε και άρπαξε τη τη τάπα της μπανιέρας. Η αλήθεια ήταν πως δεν είχε σκοπό να επιστρέψει σαν γάτα... Έπειτα από το πρωινό της ξύπνημα η ανάγκη για να τον δει κατά ένα παράξενο τρόπο κυριαρχούσε στις σκέψεις. Ήξερε φυσικά πως δε μπορούσε να παρουσιαστεί απλά στη πόρτα και επέλεξε τη κλασική μέθοδο.

Ο Κίαν έκανε πως δε βλέπει μόλις εκείνη τράβηξε τη τάπα και άδειασε το νερό. Πήρε το αφρόλουτρο έβαλε λίγο στα δάχτυλα και έπειτα πάνω στο τρίχωμα της. Άρχισε να τρίβει τη ραχοκοκαλιά της κι εκείνη τεντωνε χέρια και πόδια απολαμβάνοντας την αίσθηση. Ο Κίαν ήθελε να γελάσει... Πώς διάολο θα τη σκότωνε; Τι έκανε; Γιατί; Ούτε και ο ίδιος καταλάβαινε...

Demons: The PrinceDonde viven las historias. Descúbrelo ahora